Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 28/01/2022)

At rejse fra Amsterdam til Berlin med tog giver den rejsende en uforglemmelig oplevelse og det mest miljøvenlige valg. Selvom seks timers tur er en smule langsom, komfort, der tilbydes af togene og charmen af turen er fremragende. Med smukt landskab langs vejen, og en spisevogn at hjælpe fordrive tiden, turen ender med at blive meget hurtigere end forventet. Her er, hvad den tog i Europa tilbyde for denne rute.

 

Ankommer til moderne Hauptbahnhof (HbF) når du rejser fra Amsterdam til Berlin eller Berlin til Amsterdam med tog, det er svært ikke at blive begejstret om turen, der ligger forude. Stationen er en stålkonstruktion med flere etager, hvor togene krydser over hovedet gennem de suspenderede skinner. Det er meget godt forbundet til resten af ​​byen gennem metrolinjer og bus station, i centrum af Berlin. Hvis du ikke har booket overnatning i Berlin, en god mulighed blot et minut væk fra stationen er InterCity Hotel.

 

Berlin til Amsterdam med tog

Når du rejser fra Amsterdam til Berlin med tog, du indtaster den berømte Central Station i Amsterdam, en af ​​de mest symbolske bygninger i byen, samt lufthavnen i Schipol. Let tilgængeligt, det Hovedbanegården blev bygget i 1889, og i dag modtager omkring 250,000 passagerer om dagen. Stationen er meget godt skiltet. Hvis du ikke taler hollandsk, bare husk, at platformnavnet er “spor”. Hvis det er nødvendigt, du kan snakke lidt engelsk, da personalet på stationen taler sproget. i Amsterdam, et godt valg af indkvartering nær den centrale station er Ibis Style. der, placeringen er perfekt, fordi togstationen er midt i centrum, tæt på de steder af interesse.

Bruxelles til Amsterdam togbillet

London til Amsterdam togbillet

Amsterdam til Berlin togbillet

Tog til Paris til Amsterdam

 

Amsterdam til Berlin Skyline

Amsterdam til Berlin med tog

Togforbindelsen fra Amsterdam til Berlin med tog er ret hyppig, og der er omkring to tog i timen. De fleste dage tog tilbyder en meget komfortabel tjeneste, men lidt langsomme, da de stopper i flere byer langs vejen. Det første tog fra Amsterdam til Berlin afgår ved 6:58 er, ankommer i den tyske hovedstad på 13:20. Fra Berlin til Amsterdam, det første tog afgår kl 06:37 og ankommer til 13:08. Den bedste del af turen i løbet af dagen, uden tvivl, er landskaberne. Små byer i det indre af Tyskland og Holland, samt bjerge og landskaber landdistrikterne, er absolut betagende!

Amsterdam til Bruxelles togbillet

Amsterdam til London togbillet

Berlin til Amsterdam togbillet

Amsterdam til Paris togbillet

 

 

De siddepladser muligheder på toget fra Amsterdam til Berlin er mangfoldige. Disse spænder fra konventionelle sæder til kabiner med aircondition, der har tilbagelænede sæder og endda omdannes til senge. Da turen er lang, rejse i en af ​​disse hytter, som tilbyder ekstraudstyr såsom lys, temperaturkontrol, og stik til bærbare computere og mobiltelefoner, hvilket gør det muligt at se film i komfort i din kahyt under hele turen. Husk at købe dine billetter mindst to uger i forvejen, så du sørge for, ikke noget problem sker.

 

Vi er absolut sikker på, at du vil elske turen fra Amsterdam til Berlin, og omvendt. Ja, vil der være en anden tur, fordi når du prøver det for første gang, du vil altid ønsker at tage toget igen og fuldt ud nyde rejsen.

 

Så, er du klar til at togrejser mellem Holland og Tyskland med tog? hvis det er tilfældet, book dine togbilletter hos os i 3 minutter, på de billigste priser og lettet af ubehagelige reservationsgebyr!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Famsterdam-berlin-train%2F%3Flang%3Dda– (Rul ned for at se Koden)