Læsetid: 12 minutter
(Senest opdateret: 04/11/2022)

Vi skrev for nylig en blog på Kørsel med børn på et tog og gav dig nogle tips til at holde dine små underholdt. Læser bøger, spiller Uno, og at lytte til lydbøger er bestemt et must for alle, men der er masser af apps, som du kan hente, inden vi rejser derude, som vi mener ikke kun vil underholde dig, men hjælpe dig med at lave det din rejse mere organiseret og sjov! Fra App Store til Google Play, Vi har rundet op nogle af de bedste 23 Apps skal du downloade, før de rejser. Alt du behøver er en smartphone, og engang før din næste rejse.

 

1. For et sted at bo: Airbnb

Uanset om det er lovligt i byen, du besøger eller ej, Airbnb er et kendt navn. Dette er absolut en af ​​de apps, du har brug for at downloade før rejser. Den app tilbyder langt billigere priser, og en mere autentisk oplevelse ved at give brugerne mulighed for at bo hos en lokal, eller i deres hjem. Den app tilbyder også en funktion, der hedder Trips, som tilbyder Erfaringer at vælge imellem under dit ophold. Vi er sikre på, at det ikke vil vare længe, ​​før det giver alt hvad du behøver på én gang, men for nu, de muligheder, de tilbyder, er absolut værd at downloade.

Dijon til Paris med tog

Reims til Paris med tog

Lille til Paris med tog

London til Amsterdam med tog

Apps you need to download before traveling

 

2. Apps, du skal hente, inden du rejser til hotelværelse i sidste øjeblik: Hotel i aften

Virkeligheden er, at nogle gange din Airbnb vil falde igennem. Det er den eneste ulempe af app. Men ikke at bekymre sig, du kan stadig have en plan B. Hotel I aften er en pålidelig service, der trives på sidste-øjebliks-tilbud. Virksomheden samarbejder med hoteller for at tilbyde rabatter på tomme værelser, og du vil være i stand til at bestille en i under 10 sekunder. Du får også 24/7 kundeservice fra Hotel Tonight teamet, hvis noget går galt.

London til Bruxelles med tog

London til Paris med tog

Linz til Salzburg med tog

Ture til Paris med tog

Apps you need to download before traveling

 

3. Apps, der skal downloades, inden du rejser til forudbestilte billige hoteller: Hopper

Hopper er en flyvning og hotel app, der finder dig de bedste priser på bestilling. Den analyserer data til at spore priserne og forudsige de billigste tidspunkter at reserve værelser og bog flyvninger. Ifølge sin hjemmeside, det kan prale med en 95% succesrate i forudsigelser om reservationer op til et år i forvejen. Ikke dårligt!

Salzburg til Wien med tog

München til Wien med tog

Graz til Wien med tog

Prag til Wien med tog

Hotel Billboard

 

4. Apps, du skal hente, inden du rejser Prissammenligning: Kajak

Mens vi allerede har fået et par apps her for indkvartering og rejseplaner, Kajak er en alt-i-en app, der hjælper sammenligne priser mellem forskellige søgemaskiner til alle dine behov. Dette omfatter hoteller, flyrejser, billeje, og pakker endda rejse. Udnyt dets enorme mængder af sammenligninger til at booke alle de rejser, du har brug for, på ét sted.

München til Salzburg med tog

Wien til Salzburg med tog

Graz til Salzburg med tog

London til Lyon med tog

 

5. Apps, du skal hente, inden du rejser til togbilletter: Gem et tog

Hvis du rejser i hele Europa, er der en god chance for du vil være at gøre din vej med tog. Offentlig transport muligheder i Europa er kendt for deres cross-country links, og mens flyvninger er hurtige, togene er mere bekvemme, oftere, og service mange flere ruter. I tilfælde af at du er i behov for togbilletter, downloade Gem et tog app til at gøre indkøb billigt og nemt.

Düsseldorf til München med tog

Dresden til München med tog

Nürnberg til München med tog

Bonn til München med tog

Apps you need to download before traveling

 

6. Apps, der skal downloades, inden du rejser til underholdning mens du er på farten: Netflix

Ved nu vi ved alle, hvad Netflix er. Hvis du ikke gør, velkommen til en helt ny verden! Tilmeld dig en gratis prøveperiode, downloade alle yndlingsprogrammer eller film og se dem, mens du er på et tog, uden behov for WiFi! Husk, at forskellige shows er tilgængelige ifølge hvilket land du besøger, så hvis du absolut er afhængig af en, sørge for at hente så mange episoder som muligt, før du krydser grænsen!

Amsterdam til London med tog

Rotterdam til London med tog

Paris til London med tog

Bruxelles til London med tog

netflix Entertainment

 

7. Til Split dine udgifter Med venner: Splittr

Rejser med venner? Store! En af de nemmeste måder for ting at få akavet, er, hvis du ikke splitte din rejse midler korrekt. Undgå konflikt, og brug din mobiltelefon til nemt at opdele udgifter mellem venner. Hvis du har en gruppe, dette er en af ​​de apps, du har brug for at downloade, før de rejser. Splittr er specielt til folk, der rejser. Indtast udgifter på farten, herunder hvem betalte hvad og den app vil gøre resten.

Besøger forskellige lande med forskellige valutaer? Intet problem. Alle valutaer er understøttet, og du kan blande penge uden at skulle gøre valutaomregning selv.

Amsterdam til Berlin med regn

Leipzig til Berlin med tog

Hanover til Berlin med tog

Hamburg til Berlin med tog

Apps you need to download before traveling

 

8. Over, hvor meget Til Tip: GlobeTips

Mens denne app er kun tilgængelig på iOS, GlobeTips er et fantastisk værktøj til at hjælpe dem forvirret om deponering internationalt. Dette er især relevant for rejsende, der plejede at gøre vippebaserede økonomier der kæmper i udlandet. Uanset om du er i Frankrig eller Spanien, drag fordel af GlobeTips for at lære, hvor mange penge der skal give drikkepenge til alle erhverv.

Nürnberg til Stuttgart med tog

München til Stuttgart med tog

Frankfurt til Stuttgart med tog

Heidelberg til Stuttgart med tog

Apps you need to download before traveling

 

9. Til Chill Out: Berolige

Hvis du er en nervøs rejsende, en af ​​de apps, du skal hente, inden du rejser, er rolig, det er en app, der vil være din bedste ven. Denne praktiske rejse værktøj har masser af forskellige meditationer for angst, selv-beroligende, vejrtrækning, og mere. Det er også tilbud beroligende lyde til at hjælpe dig med at slappe. Som en stresset rejsende selv, Calm hjælper mig med at holde min, godt, rolig på vejen.

Paris til Strasbourg med tog

Luxembourg til Strasbourg med tog

Nancy til Strasbourg med tog

Dijon til Strasbourg med tog

yoga pose

 

10. For at holde din Memories: Levende Trekker

Skrivning i et tidsskrift er old-school fantastisk. Men noget på papir betyder, at du risikerer at miste det, især når du besøger flere lande. En anden af ​​de apps, der skal downloades, før du rejser, er livetrekker.com. Journal dine rejser, så du kan se tilbage på dine ture på et interaktivt kort. Den app sporer dig, når du går, mærkning en rød linje langs med et kort på den nøjagtige rute, du tager; app overvåger også din hastighed og højde, hvilket gør det velegnet til eventyr rejsende. Tilføj billeder, video, lyd, og tekst undervejs, skabe en MMS rejsedagbog kan du dele! Gratis, iOS og Android, livetrekker.com

Rimini til Milano med tog

Rom til Milano med tog

Bologna til Milano med tog

Verona til Milan med tog

 

 

11. At holde dig organiseret: PackPoint

Det er nok bare spændingen ved at gå på et eventyr, men der er altid noget, vi glemmer at gøre eller pakke før en tur. Heldigvis teknologi er her for at redde dagen igen. Hent PackPoint! Det ser på vejrudsigten de datoer og steder for din rejse til. Det vil også bede dig om at vælge aktiviteter, du kan deltage i løbet af dine ture, såsom et møde for erhvervslivet, en svømmetur i en pulje, eller en fancy middag. Så vil det tilbyde en pakning liste over varer du skal medbringe baseret på disse aktiviteter. Snazzy, højre? Du kan også dele, hvad du har fundet med dine venner, gøre deres rejser lettere, også! så husk denne vigtige spids af apps skal du downloade, før de rejser.

Bruxelles til Amsterdam med tog

Hamburg til Amsterdam med tog

Berlin til Amsterdam med tog

Paris til Amsterdam med tog

Apps you need to download before traveling

 

12. For rådgivning om aktiviteter: TripAdvisor

TripAdvisor er en super app, der kan give dig millioner af anmeldelser af næsten alt, i en hurtig og nem måde! Det bedste ved det er, at de vurderinger, udtalelser, videoer, og fotos er fra virkelige mennesker, så du ved, det er legitimt! Prøv TripAdvisors Near Me funktion til at finde roste steder tæt ved, men den bedste funktion app har at tilbyde er antallet af lande, den støtter - det er bare om overalt, hvilket gør det en nødvendig vejledning for alle rejsende. Du kan også bede specifikke rejse spørgsmål i app fora eller tilføje dine egne anmeldelser på samme måde til hjælp.

Köln til Frankfurt med tog

München til Frankfurt med tog

Hanover til Frankfurt med tog

Hamburg til Frankfurt med tog

 

13. Lære at tale som en lokal: Duolingo

Selv taler langsomt med over-overdrevet hånd gestus synes sjovt, nogle gange kan det blive lidt trættende. Indtast Duolingo. Hvis du er seriøs omkring at få i med de lokale, downloade denne app!

Det tilbyder nybegynder-niveau kurser, men det er også et fantastisk værktøj for dem, der ønsker at børste op på forskellige sprog. Du kan også chatte med bots i udvalgte sprog. Dette kan være særligt nyttigt, når du forsøger at lære de sætninger, du er tilbøjelige til at bruge den mest i udlandet.

Luxembourg til Bruxelles med tog

Antwerpen til Bruxelles med tog

Amsterdam til Bruxelles med tog

Paris til Bruxelles med tog

 

14. For at finde ud af, hvad de siger: Google Translate app

Mens vi allerede har anbefalet Duolingo, hvis du er i en tid-stykket og ønsker at kommunikere i realtid, Google Translate er den app til brug. Den er udstyret med stemmegenkendelse og stort set hver fremmedsprog støder du nogensinde, hvilket gør dette til en af ​​de bedste oversættelse apps rundt. Det er elskværdig, om du har fået en Android eller iPhone, og er endda brugbart offline.

Berlin til Dresden med tog

Hanover til Dresden med tog

Potsdam til Dresden med tog

Nürnberg til Dresden med tog

 

 

15. At få nye venner: Møde

Hvis du er den slags rejsende, der kan lide at få nye venner, mens du rejser, ser ikke længere. Meetup er en app dedikeret til at hjælpe dig med at opfylde ligesindede folk over hele kloden. Du kan danne interessegrupper-baserede grupper, og oprette begivenheder såsom bar gennemsøgninger og måltider med lokale. Den app har endda en indstilling for familier at deltage i børnevenlige aktiviteter. Pæn!

Nürnberg til Prag med tog

München til Prag med tog

Berlin til Prag med tog

Wien til Prag med tog

 

16. At komme rundt, når du ankommer: Uber

Selvom vi vil altid anbefale at bruge et tog i stedet for en bil, mens de rejser, hvis du befinder dig ankommer sent om aftenen eller på vej et eller andet sted uden service, du skal bruge Uber. Selvom det ikke er alle lande har Uber eller dets amerikanske konkurrent Lyft, næsten alle lande har en taxa app af en slags. Uanset om du er i Kasakhstan eller Frankrig, find din lokale taxa-app og sørg for at downloade den, inden du hopper på toget.

München til Zürich med tog

Berlin til Zürich med tog

Basel til Zürich med tog

Wien til Zürich med tog

Apps you need to download before traveling

 

17. Til Naviger De snoede gader: Google Maps app

Når du har fra borde og fundet dig selv vandrer gaderne på udkig efter den bedste baguette, du skal bruge Google Maps til at komme rundt. Hvorfor? Fordi Google Maps er en af ​​verdens bedste navigation apps. Fra walking retninger til togplaner, Google er du dækket. Endnu bedre, du kan downloade kort til brug offline, hvilket betyder, at du i områder med plettet WiFi stadig kan finde den skjulte bistro ned ad en gyde.

At downloade kort, blot hovedet til Google Maps på din smartphone og navigere til det kort, du gerne vil bruge. Når det er centreret om dine ønskede steder, indtaste “OK kort” i søgefeltet. Google vil begynde at downloade offline kort til din telefon for dig at bruge til enhver tid. Det er det!

La Rochelle til Nantes med tog

Toulouse til La Rochelle med tog

Bordeaux til La Rochelle med tog

Paris til La Rochelle med tog

navigation apps

 

18. Apps, der skal downloades for at spore din rejse: TripIt

TripIt er en rejsesporingsapp, der hjælper med at organisere alle dine rejseoplysninger på ét sted. Fra flyvningerne til hotelreservationer, TripIt organiserer alt i en let at læse rejseplan, der holder dig på sporet. Enten linke dine konti direkte til app, eller videresend alle dine bekræftelses-e-mails, og TripIt vil gøre resten. Findes på skrivebordet, Android, eller Apple iPhone, du vil være i stand til at bruge det overalt i verden.

Genova til Venedig med tog

Turin til Venedig med tog

Parma til Venedig med tog

La Spezia til Venedig med tog

 

19. At vide, din Valutaveksling Rate: Valuta App ved Save A Train

Mens dette kan man være lidt mere niche, der er masser af gange jeg har været på farten uden data eller WiFi og har været desperat for at vide valutakursen. Uanset om det er en lyssky taxachauffør eller en tur, der kræver, at man betale kontant, have en app på hånden til at handle som en valutaomregner kan være en Guds gave. Gem et tog Valuta app værker på eller offline, så det er altid til rådighed, når du har brug for det.

Basel til Interlaken med tog

Bern til Interlaken med tog

Lucerne til Interlaken med tog

Zürich til Interlaken med tog

american 100 bill dollar

 

20. For alt: WhatsApp

Hvis du ikke allerede har denne app på din telefon, få det. Mens Nordamerika i høj grad har savnet data-baserede mobile app, WhatsApp anvendes i hele verden for beskeder, videoopkald, og taleopkald. Dens popularitet er sådan, at de fleste virksomheder i udlandet opererer med en WhatsApp nummer ud over eller endda i stedet for en standard telefonnummer. Stol på os, når vi siger, at du bliver nødt til at downloade WhatsApp.

Firenze til Arezzo med tog

Perugia til Arezzo med tog

Bologna til Arezzo med tog

Siena til Arezzo Tog

Apps you need to download before traveling

 

21. Apps, du skal hente, inden du rejser til dine flyvninger: LoungeBuddy

Selvom det ikke altid den bedste idé til at flyve, især inden for Europa, nogle gange skal du fange en flyvning til hovedet, hvor togene ikke kan gå. Hvis du ender i lufthavnen, gør dig selv en tjeneste og hente LoungeBuddy, en handy rejse app, der giver dig mulighed for at købe rabat på adgang til lufthavnens lounges. Dette er især nyttigt på de lange layovers, som lufthavnens lounges tilbyder gratis mad og drikkevarer. Vigtigere, de fungerer som et tilflugtssted fra stress og jag ofte fundet i lufthavnens terminaler, så din næste ventetid vil være sjovere.

Berlin til Aachen med tog

Frankfurt til Köln med tog

Dresden til Köln med tog

Aachen til Köln med tog

 

22. For nordamerikanerne I Europa: Metrisk konvertering app

Mens andre gerne grine af nordamerikanerne og deres særegne tilslutning til det britiske system af måling, det kan skabe en alvorlig grund til bekymring, når de hovedet i udlandet. Hvor hurtigt er halvfems kilometer i timen? Hvor meget koster et kilo pasta vejer? Er alle disse spørgsmål besvaret uden at se dum ved at downloade Metric Conversion app til din telefon, før du begynder din rejse, eller ved hjælp af Gem A Train tilsvarende app tilgængelig på vores apps sektion af Gem A Train Blog.

Berlin til Rothenburg Ob Der Tauber med tog

Stuttgart til Rothenburg Ob Der Tauber med tog

München til Rothenburg Ob Der Tauber med tog

Frankfurt til Rothenburg Ob Der Tauber med tog

 

23. For at komme ind i USA: Mobil pas-app

Den eneste officielle regering app på denne liste, Mobile Passport udbydes af US Customs and Border Protection at hjælpe rejsende ind i USA med lethed. Download det før du ankommer i USA og bruge det til at udfylde dine oplysninger på din mobiltelefon. Derefter, indsende din formular, når du rører ned og springe den massive linje for indvandring kiosker i USA. Det er gratis og nemt at bruge!

Bremen til Nürnberg med tog

Leipzig til Nürnberg med tog

Hanover til Nürnberg med tog

Hamborg til Nürnberg med tog

Det er vores liste over de bedste apps, der kan downloades, før du rejser, hvad enten det er på en lang togtur eller bare en lokal tur. Hvis du har brug for yderligere hjælp med dine rejseplaner, Gem et tog tilbud tog billetter til billige priser, frigøre dit budget for flere sjove aktiviteter, når du ankommer til din destination!

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted? Klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fapps-download-traveling%2F%3Flang%3Dda– (Rul ned for at se Koden)