Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 20/08/2021)

For et lille land, Belgien har sin rimelige andel af udsøgte tog ture med mange en vidunderlig syn at se. Den belgiske kyst er en fantastisk måde at slappe af og nyde solen og 65 kilometer kyst, der er mange spændende havet aktiviteter for at nyde. Tag en total pause og fange et tog til dit bestemmelsessted valg. Her er nogle af de bedste helligdage Beach med tog i Belgien.

 

Oostende

Hvis du leder efter den perfekte dag til at gå ud på stranden, er dette stedet at besøge. Også kendt som ”City ved havet”, Oostende har over 9 kilometer af smukke sandstrande klar til solbadning. Der er også en stor promenade og en række museer, butikker, og restauranter i byen. Fra 28 juni til 31 August hvert år Oostende vært for Sand Sculpture Festival der er masser af sjov! Kun en kort togtur fra Bruxelles, Oostende er perfekt til en strand by oplevelse.

Bruxelles til Ostend Tog

Antwerpen til Ostend Tog

Amsterdam til Ostend Tog

Bruges til Ostend Tog

 

Badeferie med tog i Belgien, strand forfra

Knokke-Heist

Hvis du hoppe på et tog i Bruxelles vil du finde dig selv i Knokke-Heist rundt 50 minutter senere. Her er der ikke kun én, men 5 dejlige strande venter på dig. Dette område har noget for enhver smag, herunder a golfbane, kunst gallerier, et kasino, et kulturcenter, og en utroligt naturreservat kaldte Zwin. Med så mange ting at gøre dette er en badeferie værd at tage.

Bruxelles til Knokke-Heist Tog

Antwerpen til Knokke-Heist Tog

Amsterdam til Knokke-Heist Tog

Bruges til Knokke Tog

Badeferie med tog i Belgien, strandsand

de Haan

For dem, der er mere eventyrlystne, De Hann udvej er en stor mulighed. Kun en kort togtur fra Bruxelles, denne kystby tilbyder en fantastisk strand med liggestole og private dele af stranden til rådighed for udlejning, såvel som charmerende Anglo-Norman stil huse og villaer. Det er muligt at leje cykler og cykle langs vejen eller stien kystområder og nyde udsigten og salte luft. Til en udendørs oplevelse, dette er det perfekte sted.

Gent til Ostend Tog

Charleroi til Ostend Tog

Lille til Ostend Tog

Liege til Ostend Tog

 

 

 

Nieuwpoort

Dette må være den ultimative strand destination i Belgien for nogle familiehygge. Kendt for sin brede vifte af vand sport såsom padle og svømning, bådture, sejlads, fisk, bølge carting, og surfing, samt mange rekreative faciliteter langs stranden og en bilfri promenade, Nieuwpoort tilbyder noget for alle. Denne by er let at få adgang fra Bruxelles og en kort togtur vil få dig der.

Belgien har en fantastisk kystlinje og den let adgang til tog gør at få der alle sjovere og stress-fri! Der er en strand destination, der passer til alle og altid noget nyt at prøve. Hvad kunne være mere behageligt end en af ​​disse badeferie med tog i Belgien?

Gent til De Panne Tog

Charleroi til De Panne Tog

Bruxelles til De Panne Tog

Liege til De Panne Tog

 

 

Solferie med tog i Belgien Resumé

Gå til Saveatrain.com at tjekke alle vores eksklusive tog billetpriser og begynde at planlægge din næste eventyr!

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit site, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbeach-holidays-by-train-in-belgium%2F%3Flang%3Dda - (Rul ned for at se Koden)