Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 04/02/2023)

Med Atlanterhavet på den ene side og de mest maleriske byer på den anden, det 10 smukkeste kystbyer i Europa er de bedste destinationer for en afslappende og smukkeste kystbyer i Europa er de bedste destinationer for en afslappende og. Hvilende på klipper, lytter til havets bølger, opsuge i det uberørte havvand, eller opdage legender bag havnene og tårnene, er specielle oplevelser, du kun finder langs Italiens kystlinjer, Frankrig, og England.

Jernbanetransport er den mest miljøvenlige måde at rejse på. Denne artikel blev skrevet for at uddanne om togrejser og blev foretaget af Save A Train, De billigste togbilletter i Europa.

 

1. Smuk kystby i Italien: Amalfikysten

De berømte maleriske huse med udsigt over byen Tyrrhenske Amalfi er postkort-perfekte. Derfor, Amalfi topper alle Amalfikysten byer som den smukkeste kystby i Italien. Desuden, vil du opdage, at det er den mest drømmende sommerdestination i Europa. Dette er takket være det blå vand mod klipperne, og farverige huse der skaber de perfekte rammer for en eskapade ved havet.

Derudover, hvis du ønsker at opdage mere, derefter Amalfikatedralen og villaen Rufolo, byder på en spektakulær udsigt over Middelhavet og haven. Imidlertid, Amalfi's højdepunkt er 40 minutters kørsel fra Vietri Sul Mare til Positano med nogle af de mest betagende udsigt af kysten.

Milano til Napoli med et tog

Firenze til Napoli med et tog

Venedig til Napoli med et tog

Pisa til Napoli med et tog

 

Amalfi Coast Italy Beautiful Coastal Towns

 

2. Den mest charmerende kystby i Frankrig: Saint-Malo

Mens Saint-Tropez og Nice er 2 af de populære kystbyer i Frankrig, Saint-Malo i Bretagne på den engelske kanal er en kystnære skjulte perle. Dette er takket være den rige historie og historier, der fandt sted på Saint-Malos bred. I Saint-Malo, du rejser tilbage i tiden til tider med pirater, og franske corsairs, kæmper og forsvarer Grand France fra voldene.

I dag, Saint-Malos vold er fantastisk til at tage en tur rundt i den gamle bydel, beundrer solnedgangen, og ser bølgerne. For fuldt ud at værdsætte Saint-Malos charme, skal du overnatte og besøge øerne Grand Be og Petit Be.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

France's Saint-Malo Coastal town and its sendy beaches

 

3. Smuk kystby i Europa: Lerici, Italien

Ikke mange har hørt om Lerici by på den italienske riviera, en af ​​de smukkeste kystbyer i Europa. Dens nabo La Spezia havneby kunne være udgangspunktet for din rejse til Cinque Terre, men Lerici har sin egen uopdagede magi. Du finder Lerici 8 kilometer sydøst for La Spezia, med malede huse, bugter, en havn, et slot fra det 12. århundrede med udsigt over havet, fantastiske synspunkter, og vandrestier langs kysten.

i øvrigt, Lerici er et vidunderligt udgangspunkt for din tur til den italienske kyst: Den maleriske Cinque Terre, Portofino, og Portoverane. Du kan også lave en dagstur til dejlige Pisa.

La Spezia til Riomaggiore med et tog

Firenze til Riomaggiore med et tog

Modena til Riomaggiore med et tog

Livorno til Riomaggiore med et tog

 

Fishing at The Coastal Town Lerici, Italy

 

4. Smuk kystby i Frankrig: Cassis-Marseille

Kalksten klipper, klart uberørt vand, og panoramaudsigt over kysten fra fortovscaféerne, gør Cassis til den smukkeste kystby. Cassis ligger mellem den højeste kystklint i Europa, Cap Canaille, og den hvide kalksten Calanques. i øvrigt, i Cassis, du finder det bedste fra alle verdener – Provence vinmarker, og det storslåede Middelhav.

Sipping på et glas rosenvin, og ser på fiskere, bliver højdepunktet på din ferie i denne magiske kystby. Denne franske skjulte perle er en togtur væk fra Marseille, og den perfekte flugt fra den travle by.

Paris til Marseilles med et tog

Marseilles til Paris med et tog

Marseilles til Clermont Ferrand med et tog

Paris til La Rochelle med et tog

 

The Most Beautiful Coastal Town In France: Cassis-Marseille

 

5. Arromanches-Les-Bains I Frankrig

Berømt for landingen i Normandiet, Arromanches er en smuk kystby i Normandie-regionen i Frankrig. I modsætning til det militære punkt var det engang, i dag finder du en vidunderlig strandby ved Atlanterhavskysten.

Derfor, du er på udkig efter en uforglemmelig ferie ved havet, med dykning, sejlsport, ridning på den gyldne strand, og solbadning. For en kort eller lang weekend, du vil nyde havet med Arromanches-Les-Bains’ 550 indbyggere, og opleve Normandiet magi.

Paris til Rouen med et tog

Paris til Lille med et tog

Rouen til Brest med tog

Rouen til Le Havre med tog

 

Arromanches-Les-Bains In France Normandy region

 

6. Cornwall, England

Cornish kystlinje strækker sig til 679 kilometer klipper, huler, og strande. Dette øger Cornwalls status som den bedste surfby i Storbritannien. Så, hvis du planlægger at tilføje vandsportaktiviteter til din ferie ved havet, Cornwall er perfekt.

Den smukkeste kystby i Storbritannien er en smuk halvø. Derfor, uanset hvor du vender dig, du finder dig selv stående ved den fantastiske kystlinje. For den bedste udsigt over Cornwalls fineste strande og kystlinje, du kan gå den sydvestlige kyststi.

Amsterdam til London med et tog

Paris til London med et tog

Berlin til London med et tog

Bruxelles til London med et tog

 

Cornwall, England Cliffs

 

7. Honfleur kystby i Frankrig

Hvis du leder efter den bedste kystby i Frankrig, så er Honfleur svaret. Ved mødestedet for floden Seinen og havet, flodkrydstogter, farverige huse, der reflekterer i havet, og går ved bredden, gør Honfleur til et af 10 smukkeste kystbyer i Europa.

Oktober er det bedste tidspunkt at nyde marinaen og den friske luft ved havet i Honfleur. Det vil være en fantastisk måde at sige farvel til sommeren og nyde solen og undgå fugt, og skarer af turister.

Paris til Rouen med et tog

Rouen til Paris med et tog

Paris til Calais med et tog

Rouen til Calais med et tog

 

Honfleur Beautiful Coastal Town In France

 

8. Santa Cesarea Terme Italien

Santa Cesarea Terme er en vidunderlig kystby i Puglia. Udsigt over havet, du kan nyde det dejlige hav og termiske bade på din italienske ferie.

I modsætning til de andre farverige kystbyer i Italien, Santa Cesarea er kendetegnet ved sin Islamisk arkitektur. Det betyder, hvide imponerende villaer og tårne ​​omgiver byen, og se helt smuk ud med det blå hav i horisonten. Hvis du beslutter dig for at besøge denne smukke kystby, du kan være heldig nok til at bo på et af de mange transformerede slotte-hoteller i byen.

Napoli til Brindisi med et tog

Napoli til Bari med et tog

Bari til Fasano med et tog

Napoli til Fasano med et tog

 

 

9. Brugge (Bruges), Belgien

Den gamle bydel i Brugge er en af ​​de mest charmerende gamle bycentre i Europa. Brugge har også titlen som en af ​​de 10 smukkeste kystbyer i Europa. Brugge ved havet er et vidunderligt syn for øjnene, med sine kanaler, både, og maleriske huse.

Med en smuk kystlinje, det er ikke overraskende, at mange flamske konger valgte, Brugge som deres hjem. Derfor, du skal være forberedt på det største antal slotte og tårne ​​med udsigt over havet.

Amsterdam til Brugge med et tog

Bruxelles til Brugge med et tog

Antwerpen til Brugge med et tog

Gent til Brugge med tog

 

Brugge, Belgium Is a city on the coast of the channel tunnel

 

10. Venedig, Italien

Den smukke by Venedig lukker vores 10 smukkeste kystbyer i Europa liste. Arkitekturen, gelato, og bådture gør Venedig til en absolut drømmende destination ved havet.

Venedig bor på havet, og derfor er det den ultimative kystby i hele Europa. Italienerne elsker Venedig, og turister elsker det også. Du vil have en fantastisk tid på at vandre rundt i gyderne og de smalle gader.

Milano til Venedig med et tog

Firenze til Venedig med et tog

Bologna til Venedig med et tog

Treviso til Venedig med et tog

 

Venice, Italy is one of the most known coastal cities in the world

 

Her Gem et tog, Vi hjælper dig gerne med at planlægge din rejse til de "10 smukkeste kystbyer i Europa".

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg "De 10 smukkeste kystbyer i Europa" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbeautiful-coastal-towns-europe%2F%3Flang%3Dda </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>– (Rul lidt ned for at se Koden)