Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 20/08/2021)

Planlægger en ferie i Europa kan nogle gange tage et stykke tid. For den omhyggelige rejsende, Det er en betydelig tid investering til forskning logistikken i rejser og vælge et sted at bo. Skulle du gå all inclusive eller ej? Hvordan kommer du derhen, ved tog eller fly? Det er faktisk vigtigt at afveje alle muligheder, før du kan træffe det rigtige valg. Hvis du vælger at bo i en altomfattende resort, mange af de store europæiske destinationer har du dækket. Hvis du rejser gennem Europa, du kan nyde oplevelsen med ophold på de bedste all inclusive resorts og ankomst komfortabelt med tog. Her er vores liste over de bedste all-inclusive resorts i Europa kan du ikke gå glip af:

 

Borgo Egnazia, Italien

Det betragtes som et af de smukkeste feriesteder, ikke kun i Puglia, men hele Italien såvel som Europa. Borgo Egnazia tæller som en af ​​de bedste all-inclusive resorts i Europa. Borgo Egnazia vil charmere dig med det traditionelle arkitektoniske stil du vil opdage tværs Puglia, samt dens smukt indrettede værelser, puljer, en golfbane, og endda aktivitetsklubber for børn og teenagere. Kom til Bari eller Brindisi med tog og derefter rejse til Savelletri di Fasano, tager naturskøn rute at se alle de skønheder i Puglia.

Napoli Brindisi Tog

Billetter til Napoli til Bari Train

Bari til Fasano Tog

Napoli Fasano Tog

 

 

San Pietro di Positano, Italien

Italien har mange smukke steder at besøge, men Amalfikysten er en favorit blandt italienerne selv. Og en af ​​de bedste all-inclusive resorts i Europa er lige der. Sankt Peter, med sin 57 værelser og charmerende strand-side restaurant vil glæde dig så meget som skønhed i regionen. Du kan bestille et par hurtige togture at komme til Amalfi, fra Napoli eller Salerno - og nyde udsigten undervejs.

Milano til Salerno Togbilletter

Firenze til Salerno Togbilletter

Bari til Salerno Tog billetter

Rom til Salerno Togbilletter

 

Bedste all-inclusive resorts i Europa den elskede – Club Med Opio Provence, Frankrig

Provence Italy all inclusive resorts

 

Hvis du er besøger Frankrig og leder efter en stor altomfattende oplevelse, ser ikke videre end Provence og dets Club Med Opio udvej. Olivenlunde og lavendelmarker vil være venter på at udforske dem, ved siden af ​​den smukke Côte d'Azur. Club Med Opio Provence giver fantastisk mad med regionale køkken specialiteter, store værelser, og masser af aktiviteter for dig eller børnene - du kan endda tage bueskydning lektioner! Du kan få et vilkårligt sted i denne region ved at bruge TER Provence-Alpes-Côte d'Azur (TER PACA) jernbanenet.

Dijon til Provence Tog billetter

Billetter til Paris til Provence

Provence togbilletter til Marseille

Lyon til Provence Togbilletter

 

Hotel Tannenhof, Østrig

Best all-inclusive resorts in Europe / Austria

 

Hvis du foretrækker bjerglandskab i stedet for vidtstrakte strande, en af ​​de bedste all-inclusive resorts i Europa for dig at besøge muligvis i Østrigs tyrolske alper. Hotel Tannenhof prale fantastisk udsigt over bjergene, og det er en stor ski tilbagetog for dem, der foretrækker en lidt mere privat atmosfære. Du kan nå Ischgl nemt fra Innsbruck, Zürich, eller München — toget tager dig til Landeck, hvorefter den udvej er en kort køretur væk.

Wien til Landeck Ischgl Tog

München til Landeck Ischgl Tog

Salzburg til Landeck Ischgl Tog

Zürich til Landeck Ischgl Tog

 

COR-Resort, Tyskland

COR-Resort i smukke region Bayern er blandt de bedste all inclusive resorts i Europa, især når det kommer til at tilbyde faciliteter såsom skilifte og veludstyrede værelser.

Skiløb er den største attraktion i Brannenburg, som du kan nå nemt med tog fra Berlin og andre byer i Tyskland og Europa.

München til Brannenburg Tog

Berlin til Brannenburg Tog

Hannover til Brannenburg Tog

Hamburg til Brannenburg Tog

 

Bedste all-inclusive resorts i Europa Ending

Hvis du ønsker at nyde din ferie i de bedste resorts, som Europa kan tilbyde, planlægge din rejse og bestille dine togbilletter tidligt at drage fordel af de bedste tilbud!

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-all-inclusive-resorts-europe%2F%3Flang%3Dda – (Rul lidt ned for at se Koden)