Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 01/01/2021)

Hvis du ikke er sikker på hvilken forlystelsesparker i Europa er de bedste, så ser ingen yderligere. Denne artikel er en liste over nogle af de bedste forlystelsesparker du kan besøge i Europa lige nu! Vi vil give dig detaljerede beskrivelser af hver, og hvordan du kan komme til dem med tog. Så lad os starte med listen!

 

Den største forlystelsespark i Europa - Disneyland Paris

Hvis du ikke har besøgt, du uden tvivl har hørt om Disneyland i Paris. Parken indeholder alt, hvad man kan finde i den oprindelige Disneyland i USA. Plus, det omfatter to forlystelsesparker og i alt syv hoteller på stedet! Du vil sandsynligvis brug for flere dage, hvis du ønsker at besøge alt. desuden, du kan også besøge Walt Disney Studios, der er lige ved siden af ​​parken.

Når det kommer til at nå parken, det er relativt nemt at ankomme med tog. Et af de mest centrale tog hubs i Frankrig er lige ved siden af ​​Disneyland. Centret er tale Marne-la-Valle / Chessy togstation, og du kan nå det nemt fra overalt i Frankrig eller ud over. Hvad mere, Disneyland ligger ikke alt for langt væk fra Paris.

Paris til Disneyland Marne-la-Valle Tog

Bruxelles til Disneyland Marne-la-Valle Tog

Lyon til Disneyland i Marne-la-Valle Tog

Lille til Disneyland Marne-la-Valle Tog

Den mest populære forlystelsespark i Tyskland - Europapark

Europapark er den største og mest populære park i hele Europa, lige efter Disneyland. Imidlertid, det er ikke derfor vi valgte det. Det er en af ​​de bedste forlystelsesparker i Europa i vores opfattelse på grund af de rutschebaner. Du kommer til at ride så mange af dem og mange virkelig unikke. Du bliver nødt til at tjekke Arthur – den nyeste rutsjebane, der er en kombination af en indendørs / udendørs én med en mørk ride samt!

Du kan finde dette fantastisk forlystelsespark i Rust, en by tæt på Freiburg og Strasbourg. Det betyder, at du kan nå Europapark forholdsvis let med tog, fra enhver by. Det togstation er nogle 4 km væk, så du derefter kan gå til indgangen, eller tage en af ​​de regelmæssige busser at gå til parken.

Strasbourg til Ringsheim Tog

Stuttgart til Ringsheim Tog

Basel til Ringsheim Tog

Offenburg til Ringsheim Tog

 

Den Fairytale Europas hovedstad - Efteling Amusement Park

De bedste Forlystelsesparker, Efteling Holland

 

Mange mennesker fra hele Europa ved ikke om denne drømmeland for alle eventyrlige elskere! Imidlertid, parken er den største i alle de tre lande i Benelux. Hvad mere, Efteling er det sted, hvor alle de kendte eventyr kommer til live! Mange af de klassiske eventyr af HC Andersen, Charles Perrault, og Brødrene Grimm kommer til live her. De er featured gennem et bredt sortiment af forlystelser, eventyr, og mere. Alt i alt, du skal bruge mindst to dage til at besøge alt!

Du kan besøge Efteling forholdsvis nemt via tog. Det ligger lige i mellem alle større byer i Holland. Det gør parken tilgængelig fra hele Holland og videre. Med de rigtige togforbindelser, du kan nå parken fra hvor som helst i Europa. Det er en anden grund til, at Efteling er blandt de bedste forlystelsesparker i Europa!

Bruxelles til Tilburg Tog

Antwerpen til Tilburg Tog

Berlin til Tilburg Tog

Paris til Tilburg Tog

 

Alt i alt, disse tre er vores top picks. Der er mange andre i Europa, det er bestemt, men vi føler, at kun disse tre er faktisk den bedste. Du kan kontakt os hvis du vil vide mere om de parker og togture til dem. Også, velkommen til at tage et kig på vores blog. Vi er normalt at skrive om de mange steder og togture værd at besøge og tage hele Europa!

 

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-amusement-parks-europe%2F%3Flang%3Dda- (Rul lidt ned for at se Koden)