Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 29/10/2021)

Planlægning af bachelorette eller bachelorfest er bestemt den bedste del af at være den bedste mand eller hushjelp. Hvad kan være sjovere end at samle hele banden til et ondt eventyr i Europa? Især inden de heldige i gruppen slår sig ned.

Europa er en fantastisk destination for festrejser. Vi er håndplukket 7 af de bedste bachelor- og bacheloretture i Europa. Fra luksuriøse ture med spa-tema til heldagsfest og barhopping. Så, du er forpligtet til at skabe den mest forbløffende tur for bruden og brudgommen, der skal være.

 

1. Hedonistisk budgetvenlig bachelor / bachelorette i Berlin

Med en fantastisk barscene, Berlin er en fantastisk destination for en sjov og spændende bachelor- og bachelorette-rejse i Europa.

Berlin er kendt for sine skøre fester og Oktoberfest og er perfekt til en weekend flugt. Du kan starte festen med at få nogle seje billeder af banden i det berømte East Side Gallery. Derefter, fortsæt til en personlig barretur eller bliv eventyrlig og gå til at hoppe. desuden, Berlin er hjemsted for nogle gode kurbade, hvor du kunne svedte ud alt tømmermænd efter en aften med klubbing.

Frankfurt til Berlin med tog

København til Berlin med tog

Hanover til Berlin med tog

Hamburg til Berlin med tog

 

Hedonistisk budgetvenlig bachelor / bachelorette i Berlin

 

2. Bachelorette / Bachelor Trip til Amsterdam

Berygtet og lokkende, Amsterdam er Europas både syndeby og et lille paradis. Hvis du planlægger en forår bachelorette tur til Europa, så er Amsterdam den smukkeste. Blomstrende kanaler, farverige hjem og søde cafeer, cykelstier, og selvfølgelig en blomsterfestival i maj. Alle disse vidundere vil få bruden til at føle sig i den syvende himmel.

Imidlertid, hvis du er interesseret i en skør weekend for at fejre de sidste øjeblikke af frihed, så er Amsterdam perfekt til en vild bachelorfest. Start ved Muse Du Sexe til det røde lys distrikt, og afsluttes med en drink og striptease middag. Dermed, en bachelorrejse til Amsterdam vil uden tvivl være en uforglemmelig tur.

Bremen til Amsterdam med Tog

Hannover til Amsterdam med Tog

Bielefeld til Amsterdam med Tog

Hamburg til Amsterdam med tog

Piger tager billeder med Tulipaner i Amsterdam med ryggen til kameraet

 

3. Bachelorette / Bachelor Trip til Prag

Damerne vil helt sikkert sætte pris på Prags smukke udsigt over byen, arkitektur, og kunst. Desuden, Prag er kendt for sine øverste ølhave og cocktailbarer. Dette betyder, at Prags barer er på de bedste steder og serverer de mest lækre og kunstige drinks i Europa, for eksempel, Hemingway cocktailbar. Efter et par drinks, hvis du vil have en virkelig vild aften, gå ud for at opdage Prags verdenskendte natteliv scene. At helbrede den morgenbakker, Tjek det bedste kaffested i Prag, Krus Cafe. Deres speciale er rige kaffe drinks og lækker mad.

Imidlertid, hvis du ikke vil tabe sindet i en sprit aften, derefter hovedet uden for byens centrum. Prag er hjemsted for mange termiske og kurbade, hvor du kan forkæle jer efter at have besøgt et fortryllet slot. Dette vil helt sikkert få bruden til at være føles som en prinsesse i et eventyr. En anden stor ting, som mændene absolut vil elske, er at flodflugter.

Nürnberg til Prag med tog

München til Prag med tog

Berlin til Prag med tog

Wien til Prag med tog

 

Tur til Prag og Salut med drinks i en bar

 

4. Tur til Budapest

Fantastisk arkitektur og Donau-floden løber hen over, gør Budapest til en fantastisk destination for ungkarle- og ungkarlerejser.

Drikkevarer og festcruise ned ad Donau-floden, krydser byen med udsigt over den spektakulære arkitektur, er ideel til en bachelorette og en bachelorfest. En anden stor mulighed er en afslappende weekend i en luksuriøs spa med pigerne. Budapest er en fantastisk by til mad ture, hvor du kan prøve nationalvin fra Eger og Somlo og smage de traditionelle ungarske retter i en fest for at fejre det sidste eneste liv.

Faust-vinkælder er en af ​​de ældste kældre i Europa, og hvor du kan nyd de fineste vine og smag mundvandende oksekød og andre delikatesser.

Wien til Budapest med tog

Prag til Budapest med tog

München til Budapest med tog

Graz til Budapest med tog

 

 

5. Bachelor / bachelorette tur til Tirol

For den mest eventyrlystne og adrenalin-boostende bachelorrejse til Europa, Tirol-regionen i Østrig er den bedste destination. Du vil føle, at du går tilbage til oprindelsen. Sidder rundt om bålet, uden for din træhytte til grill og drinks. Hvis banden er klar til en eventyr om klatring, rafting, og mange flere udendørs aktiviteter, derefter Area47, er et overveldende valg til en all-guys weekend og den store fest.

Tirol er også perfekt til en bachelorette-rejse, især hvis du er sportslig og vil opleve naturen i en af ​​de mest smukke steder I Europa. Den storslåede udsigt og den friske luft er perfekt til limning og skabelse af mindeværdige øjeblikke i Tirols skove og vandfald.

München til Innsbruck med tog

Salzburg til Innsbruck med tog

Oberstdorf til Innsbruck med tog

Graz til Innsbruck med tog

 

Tur til Tirol og tag rafting i naturen

 

6. De schweiziske alper

Den betagende udsigt, bjerge, dale, og vandfald i de schweiziske alper er en perfekt ramme for en drømmende bachelorette tur i Europa. De schweiziske alper er både paradis og Disneyland for den eventyrlystne bande. For eksempel, hvis din gruppe elsker udendørs aktiviteter, så kan du gå på ski, hvis det er vinter. Eller, på den anden side, hvis det er en forår eller sommer tur, derefter, trekking, eller nedkøling i en charmerende landsby er kun et par af tingene at gøre i dette fænomenale sted.

Mens en bachelor- og bachelorette-tur til de schweiziske alper måske er dyrere end en weekendferie til Berlin eller Prag, det kan også være, hvor du opretter minder, der varer livet ud, og det er uvurderligt.

Basel til Interlaken af ​​tog

Genève til Zermatt med tog

Bern til Zermatt med tog

Lucerne til Zermatt med tog

 

De schweiziske alper Udendørs varmt bad

 

7. Bachelor / bachelorette tur til Aquitaine, Frankrig

En bachelorette- og bachelorrejse er en god mulighed for at gå på eventyr, prøv noget nyt og bryde den hektiske rutine. Hvorfor ikke gøre det med stil og gå hele vejen og smutte på forkælelse? Glamping er en forbløffende mulighed for en blæsende bachelor- og bachelorette-rejse. Det franske landskab er fantastisk placering til camping i luksuriøse mongolsk stil yurter på betagende fransk landbrugsjord med dine bedste venner.

En udendørs pool, frugt, morgenmad i sengen, lejrbål, og cykling rundt om de smukke bjerge handler om tilbage-til-naturen ubekymret en bachelorette tur alle vil huske. Bachelorette og bachelor ture er nogle af de smukkeste perioder i alles liv. Dermed, det skal fejres på de smukkeste steder i verden og Europa er perfekt til drømmende eller vilde ungkarle- og ungkarlerejser.

Nantes til Bordeaux med tog

Paris til Bordeaux med Tog

Lyon til Bordeaux med Tog

Marseille til Bordeaux med Tog

 

Bachelor / bachelorette tur til akitæne, Frankrig

 

Det er meget let at træne rejser rundt i Europa og rejse forbi Gem A Train til enhver destination og by på vores 7 bedste destinationer for bachelorture.

 

 

Ønsker du at integrere vores blogindlæg “7 bedste bachelor- og bachelorette-ture i Europa” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-bachelor-bachelorette-trips-europe/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>– (Rul lidt ned for at se Koden)