Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 05/03/2021)

Barer med levende musik poppe op overalt i Europa, tilbyder en måde at dræbe tid i et livligt sted, hvor drinks og sange flyde frit. Hvis du ønsker at have det sjovt i byen under din togtur, vi har fået nogle forslag. Her er vores top 5 barer med levende musik hele Europa:

 

1. Levende musik på Record Shop, Paris, Frankrig

Record Shop er en af ​​de bedste barer med levende musik i Frankrig. Det er lige uden for Bastille metrostation. Ikke alene er det let at komme til, men det er også meget hyggeligt. Linjen er i fronten, og det har en rigtig koncert scene bag på musiksted, med publikum plads skjult bag det.

lokale anbefale at få en reservation hvis du besøger denne live musikbar er på din rejsecheckliste. Fordi der er gratis adgang, Det kan være svært at få en plads i baren. Når du er i, du vil være i stand til at nyde alle genrer af musik, helt levende.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

2. Levende musik på Liquid, Luxembourg By, Luxembourg

Luxembourg er i 5 Bedste barer med levende musik

En interessant bar med levende musik for nylig sat Luxembourg på kortet over europæiske natteliv. Flydende Cafe er beliggende i det naturskønne Grund areal Luxembourg. Hvis du har både cocktail drikker og håndværk øl elskere i din rejse fest, dette er det rette sted at gå.

Selv hvis du nyder en meget korte ophold i Luxembourg, vil du sandsynligvis være i stand til at fange levende musik shows i Væske på tirsdage og torsdage. Hvis du er en aften kriger, dette er stedet for dig.

Bonn til Amsterdam Tog

Antwerpen til Amsterdam Tog

Hamburg til Amsterdam Tog

München til Amsterdam Tog

 

3. væggene, Rom, Italien

Kan du forestille dig at finde en ny lokal bar med levende musik til at besøge hver nat under din europæiske ferie? Gå ind væggene, en af ​​Roms mest legendariske live-musik barer, med koncerter hver aften.

Baren er historiske placering lige i hjertet af San Lorenzo studerende område betyder, at du vil være i stand til at opfylde mange interessante lokale. samlet set, for en autentisk romersk oplevelse, Le Mura er et must-besøg - på en hvilken som helst aften i ugen.

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Pisa til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

 

4. Parrot, London, Storbritanien

Tilsyneladende, Idris Elba ved, hvilke ingredienser til at kombinere til en fantastisk bar med levende musik. Hans luksus bar, Parrot, ligger i Aldwych og tilbyder en eksklusiv oplevelse.

Mens huset bandet sætter scenen med fantastiske forestillinger, du ikke ønsker at gå glip af hr. Elbas regelmæssige DJ sæt. Det er rigtigt - Hollywood skuespiller ofte tager del i det sjove ved at udføre DJ sæt, til bar lånere nydelse. Farvestrålende cocktails lysere stemningen yderligere i dette tropiske fugl-tema levende musik bar.

ENmsterdam Til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

5. den Waterhole, Amsterdam, Holland

Til glæde for turister og lokalbefolkningen, der elsker denne levende musik bar, den Waterhole har eksisteret i mere end 25 flere år. Når du besøge Amsterdam, det vil have noget at tilbyde dig, selv i løbet af dagen. På en solskinsdag, der er intet bedre end at slappe af på barens rummelig terrasse.

Hvis let adgang er højt på din liste over prioriteter, Den Waterhole tager kronen for den bedste bar med levende musik i Amsterdam. På grund af sin centrale beliggenhed, det er ofte overfyldt. En anden grund til, at folkemængderne elsker det er happy hour, som varer indtil 9 OM EFTERMIDDAGEN!

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

Den Waterhole Levende musik bar i Amsterdam Holland

 

 

Et besøg i en hvilken som helst af de Bedste Live-musik barer er den perfekte måde at starte eller slutte din Europe Train Trip, så Bestil dine billetter nu!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “5 Bedste barer med levende musik i Europa” på dit websted? du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-bars-live-music-europe%2F%3Flang%3Dda- (Rul lidt ned for at se Koden)