Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 25/01/2021)

Uanset om du er en øl elsker søger for at tage din passion på vej eller du allerede har en tur til Europa på bøger, tage et kig på den Ølrute med tog – Bedste øl i Europa med tog. Du vil ikke blive skuffet! Endnu bedre, hver eneste af vores forslag er nemt nås med tog. Ingen kørsel nødvendig, hvilket betyder ingen bekymringer. Bare sjov!

 

Øl Route Med Tog – Bedste øl i Europa: På togstationen!

En ting du måske ikke er klar over er, at en god øl Rute ved Train kan findes i mange togstationer. Den Sheffield Tap er en af ​​de bedste, featuring om 30 fade og udkast - hvoraf nogle fremhæver markeringer fra lokale og relativt obskure bryggerier. Du kunne få på toget og gå besøge nogle af dem ... eller bare blive sat og bruge mere tid prøveudtagning dem. Hvor sej?!

 

The Sheffield beer Tap

Øl Route Med Tog – Bedste øl i Europa: Delirium Village i Bruxelles, Belgien

Pink Elephant Best Beers in Europe

Nu, dette er en, jeg personligt har været alt for, da jeg besøgte Bruxelles og min mand var på en mission for at finde den Bedste Øl i Europa. Tip: Følg den lyserøde elefant!

Jeg er oprindeligt fra Sydafrika og følelse lidt hjemve når du besøger Bruxelles. Så, Jeg bestilte selv en Slot Lite hjemmefra. Selvfølgelig, de havde det på lager! Dette er ikke nogen overraskelse, da delirium Cafe er kendt for sin lange øl liste, stående på 2,004 forskellige mærker i februar 2004 som anført i de Guinness Rekordbog. På tilbud er øl fra over 60 lande!

Baren ligger i den lille gyde kaldet Impasse de la fidelite / Getrouwheidsgang, kun et par hundrede meter fra den Grand Place. Det jeanneke pis statue er på tværs af gaden fra indgangen.

Baren navn kommer fra øllet delirium tremens, hvis pink elephant symbol dekorerer også cafe indgang.

Togstationen er en 10 minutters gang fra cafe, så det er ikke underligt, det er på Ølrute med tog – Bedste Øl i Europa.

Luxembourg til Bruxelles Tog

Antwerpen til Bruxelles Tog

Amsterdam til Bruxelles Tog

Paris til Bruxelles Tog

 

Øl Route Med Tog – Bedste øl i Europa: Ye Olde Cheshire Cheese i London, England

Ye Olde Cheshire Cheese place sign

 

Vi elsker den historie, der følger med denne drikke ekspedition. Ærligt talt, denne pub har ikke det største udvalg i forhold til nogle af sine naboer. Men hvad den mangler i mængde det gør op for med sin kvalitet historie knyttet til det. Legenden siger, at munkene brygget på webstedet, før det blev en pub. Samuel Johnson og Charles Dickens drak her, så du kommer til at dele en bryg med historie på dette stop.

Etableringen ejes i dag af Sam Smith gamle bryggeri. Deres pubber er en go-to for smukke bygninger, traditionelle øl, og hyggeligt interiør. Der er ingen store mærker, bare strålende tilbud fra deres eget bryggeri i Tadcaster, Yorkshire.

Amsterdam til London Tog

Rotterdam til London Tog

Paris til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

Øl Route Med Tog – Bedste øl i Europa: Pilsner Urquell Brewery i Pilsen, Tjekkiet

Drink the Best Beers in Europe with your friends

 

Selvom bryggeriet har moderniseret siden 1993, miles af aldring kældre, der forbliver underjordisk er en del af turen. En underjordisk vandring slutter ved en åben trægær og et par af de store trætønder af den type, der blev brugt til at ælde hele Pilsner Urquell.

Øllet fra banen foret super tønde er, ganske enkelt, den bedste pilsnerøl, vi nogensinde har smagt. Og du skal teste det ud for dig selv! Den Pilsner Urquell Brewery inviterer dig til at tage en unik tur. Du vil erfaring eventyr og underholdning i de historiske kældre, lære om brygningen og smage den fremragende pilsner, selvfølgelig!

Nürnberg til Prag Tog

München til Prag Tog

Berlin til Prag Tog

Wien til Prag Tog

 

Øl Route Med Tog – Bedste øl i Europa: Tyskland (IKKE München)

Kan vi lade dig ind på en hemmelighed? Den bedste øl i Tyskland er ikke i München. Tyskland har en enorm række særlige øl. Selv mange af landets daglige bryg er forbavsende god. Men ikke alle øl kan være fremragende, selv i det land, hvor øl er en legende. Hvis du er på udkig efter sorten og du kan lide din øl med karakter og syden, gør dig selv en tjeneste og planlægge en tur til det bayerske land, hvor øl er en del af lokale kultur og er brygget af rigtige mennesker med historier at fortælle.

Köln til Frankfurt Tog

München til Frankfurt Tog

Hannover til Frankfurt Tog

Hamburg til Frankfurt Tog

 

Nedre Bayern – Niederbayern

Nedre Bayern - Niederbayern

 

Denne strækning af territorium til den østlige del af München strækker sig gennem bayerske Skov til de østrigske og tjekkiske grænseområder og er en af ​​de mindst rejste regioner i Tyskland. Det alene gør Niederbayern en attraktiv bestemmelsessted, men historie og kultur øl gøre det endnu mere tiltalende.

70 små og mellemstore bryggerier operere i denne del af Bayern. Nogle af dem går tilbage til 1400-tallet. Elleve af dem var enten oprettet af kirken, drives af klostre, eller ejet af adelen. Tre er stadig drives af tyske baroner og den ene er den ældste kloster bryggeri i verden. Nederste Bayern er en skjult skat når det kommer til øl.

 

Ønsker du at få de bedste øl i Europa? (Ansvarligt selvfølgelig!) Så book din tur med Gem et tog Der er ingen peaky skjulte gebyrer, hvilket betyder flere penge til øl!

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-beers-route-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)