Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 02/07/2021)

I år har du en chance for at udforske verdens vidundere, da rejsebestemmelser fortsat gøres gunstige. Feriedestinationer, der var blevet lukket tidligere, åbner langsomt igen, da verden tilpasser sig at leve med pandemien. Her er det 8 Bedste fødselsdagsrejser i 2021 som du skal overveje.

 

1. Cape Cod

Denne region ligger i det østlige Massachusetts og er en af ​​de mest turnerede regioner på østkysten. I 2021, det topper stadig hitlisterne som en af ​​de bedste rejsedestinationer på fødselsdagen. Der er meget for dig at se i dette område inklusive smukke strande, parker, historiske fyrtårne, og en masse naturlig rekreation. Mens du turnerer denne by, det er vigtigt, at du kigger efter sikker indkvartering. Ferieboliger er det bedste valg, når det kommer til dette. I stedet for at bo på et trangt hotelværelse, du kan vælge at bo i en af ​​de mange og luksuriøse Cape Cod ferie huslejer. Dette giver dig en hjemmelignende følelse, fordi du har adgang til faciliteter som køkken og vaskerum og enheder som VVS-udstyr. Dette er praktisk, især når rejser med familie da du har en chance for at lave sunde måltider og rydde op under dit ophold. Desuden, der er en vis grad af privatlivets fred i en ferieudlejning sammenlignet med et hotel.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

Cape Cod

 

2. Bedste fødselsdagsrejser i 2021: Alaska

På trods af at være geografisk adskilt fra USA, Alaska er et af de mest fascinerende og naturskønne steder at besøge. Det er den perfekte fødselsdagsdestination til en skiferie med børnene. Når du går til denne del af landet, du får se fjerntliggende gletschere, skyhøje bjerge, majestætisk elg, 12ft-høje bjørne, og masser af øde kystlinjer. Blandt de bedste steder, du kan besøge i Alaska, er Denali National Park, hvor du får se bjørne, ulve, og elg. Du får også en chance for at gå langs Savage-floden, mens du beundrer det stille vand. Hvis du elsker at fiske, Du kan få en chance for at besøge Alaska's fiskerihub, Homer. Derudover, du kan forlade ørkenen og gå til Anchorage, som er den største by i Alaska. Når du besøger Alaska med familien, du skal sørge for at besøge Arctic Circle Day Tour fra Fairbanks og Matanuska Glacier Full Day Tour. Disse to ture afslutter din ferie i Alaskan.

Milano til Napoli med et tog

Firenze til Napoli med et tog

Venedig til Napoli med et tog

Pisa til Napoli med et tog

 

Bedste rejsedestinationer i 2021: Alaska Mountains

3. Grand Canyon i Arizona

På trods af at få omkring fem millioner besøgende årligt, Grand Canyon er stadig blandt de bedste steder at besøge 2021. Det er mest populære vartegn i USA og ser smuk ud fra alle vinkler. Du kan tage på vandreture i denne region eller tage en helikoptertur for at nyde landskabet fra en luftfoto. Du kan få adgang til de nordlige og sydlige fælge fra de modsatte sider af kløften. De fleste foretrækker at besøge Grand Canyon National Park South Rim, fordi det altid er åbent selv om vinteren. Du kan tage vejkørsler enten privat eller ved hjælp af tour shuttle-busserne i dette område for at nyde udsigten til ørkenen. Ved Grand Canyon, du kan se mere end 447 fuglearter, der er der, lejr natten over i ørkenen, og deltag i sjove aktiviteter som rafting. I denne region, sjove muligheder er uendelige!

Lucerne til Lauterbrunnen med et tog

Geneve til Lauterbrunnen med et tog

Lucerne til Interlaken med et tog

Zürich til Interlaken med et tog

 

Grand Canyon i Arizona

 

4. Bedste fødselsdags rejse idé i 2021: Crater Lake National Park

Placeret i Oregon, Crater Lake indtager treoghalvtreds kvadratkilometer. Søen sidder inde i Mount Mazama, som blev dannet over 7000 år siden af ​​en eksplosion. Det har blåt vand, der giver en fantastisk refleksion, der efterlader dig i ærefrygt. Skønheden ved denne sø er den du kan tage på dykning i cirka 2000 fod, hvis du har lyst til den slags sjov. For at nyde din tur til dette område, du skal bruge tre dage på at udforske alle de vidundere, som søen har at tilbyde.

Lyon til Nice med et tog

Paris til Nice med et tog

Cannes til Paris med et tog

Cannes til Lyon med et tog

 

Bedste rejsedestinationer i 2021: Crater Lake National Park

5. Disney World

Den sidste på listen er Disney forlystelsesparker og resorts i Orlando. Dette fortryllende sted gør det bedste fødselsdagsrejser til folk, der er helt drænet fra deres daglige aktiviteter. Dette gælder især for certificerede sygeplejersker, der lige har afsluttet NCLEX RN eksamen og har brug for en sjov ferie. Heldig for dem, siden året begyndte, de fleste af parkerne er åbnet igen og er klar til forretning. I betragtning af hvor populær det er, dette sted er ofte overfyldt, så du bliver nødt til at planlægge dit besøg klogt. At nyde dit ophold, du bliver nødt til at blive omkring 6-7 dage. Nogle af de attraktioner, du skalJeg har til hensigt at se inkludere Pirates of the Caribbean, Peter Pan's Flight blandt andre.

Bruxelles til Amsterdam med et tog

London til Amsterdam med et tog

Berlin til Amsterdam med et tog

Paris til Amsterdam med et tog

 

Disney World

 

6. Bedste fødselsdagsrejser i 2021: Venedig i Italien, Europa

Beliggende i det nordøstlige Italien, Venedig er et syn at se for rejsende. Det er hovedstaden i Veneto-regionen og består af 118 små øer adskilt af kanaler. Disse øer er forbundet med mere end 400 broer. Der er ingen veje, betyder ingen støjende trafik. Folk rejser på både i kanalerne, betjener de besøgende med nogle imponerende skærme, der ikke kan ses andre steder. Venedig betragtes som en af ​​de mest unikke byer i verden, ansætte det som en af ​​de største destinationer for rejsende og fotografer i 2021. i øvrigt, Venedig er kendt for at være utrolig romantisk i sin natur. Venedig topper også mange lister over de mest smukkeste byer i verden. Det skyldes det unikke tilbud uden vej, imponerende vintagebygninger, og historiske elementer findes overalt i dets konstruktion.

Milano til Venedig med et tog

Firenze til Venedig med et tog

Bologna til Venedig med et tog

Treviso til Venedig med et tog

 

Bedste rejsedestinationer i 2021: Venedig i Italien, Europa

 

7. Bedste fødselsdagsrejser i 2021: Bajkalsøen, Rusland

At være det største land i verden, Rusland har meget at tilbyde herunder strande, bjerge, og historiske bygninger. Imidlertid, Baikal-søen er det bedste valg for mange rejsende og fotografer. Det er en af ​​de ældste kendte søer i verden, med mange rapporter, der hævder, at det er mere end 25 millioner år gammel. Det er også den dybeste sø i verden, når en maksimal dybde på 1642 meter. Hvad mere? Baikal er den største ferskvandssø i verden. Mere end 20% af verdens naturlige vand ligger i denne sø. For omkring 5 måneder om året, søen forbliver dækket af et tykt islag. Imidlertid, det er stadig muligt at se så dybt som 40 meter under det. For omkring 10 måneder om året, dens vand forbliver under en iskold temperatur på 5 grader Celcius. Imidlertid, omkring august måned, dens temperatur stiger op til 16 grader celsius, hvilket gør det godt til hurtige svømmeture og nedture.

 

 

8. Den kinesiske mur

Selvom Kina er vokset ud til at være et teknologisk avanceret land i dag, den har stadig ikke mistet den charme og fascination, den havde, da den først blev opdaget. Der er meget fancy og mystisk omkring Kina, men Den Kinesiske Mur topper alle vurderinger og placeringer. Ifølge et populært kinesisk ordsprog, ”Ingen kan være en sand helt, medmindre han har været på Den Kinesiske Mur”. Strækker sig ud over en længde på 6000 kilometer, dette massive monument er en af ​​sin slags, og er et must-besøg for enhver rejsende. Dens gennemsnitlige højde er omkring 6 til 8 meter, imidlertid, det går ud over mere end 16 meter i sin højdepunkt. Det er bredt nok til, at mere end 10 vandrere kan gå på den side om side. Muren har mange imponerende befæstninger, imidlertid, de ældste dateres tilbage til omkring det 7. århundrede f.Kr.. Den Kinesiske Mur er en oplevelse en gang i livet, der ikke må gå glip af for enhver pris.

Amsterdam til London med et tog

Paris til London med et tog

Berlin til London med et tog

Bruxelles til London med et tog

 

Den kinesiske mur

 

8 Bedste fødselsdagsrejser i 2021: Konklusion

Mens du måske har aflyst din ferie i 2020 på grund af pandemien, du kan stadig tage den tur i år. Imidlertid, sørg for at tage alle de skridt, du kan spare på din transportudgifter. Du bør sigte mod at besøge Cape Cod i det mindste, Alaska, Grand Canyon, Crater Lake, og Disneyworld. Begynd at planlægge din rejse i dag, så du kan nyde dine rejser. Vi foretrækker at rejse med tog så meget som muligt, så du også kan nyde udsigten bedst.

 

Her på Gem A Train, Vi hjælper dig gerne med at planlægge en af ​​disse 8 Bedste fødselsdagsrejser i 2021 med tog.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg "8 bedste rejsedestinationer i 2021" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fbest-birthday-travel-ideas%2F - (Rul lidt ned for at se Koden)