Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 11/08/2023)

Rejsende udkig efter den bedste Canal and River Boat Ferie i Europa kan slappe af i forvisning Europa har forrygende seværdigheder. Imidlertid, at vide, hvor de skal gå efter den bedste sejlads ferie nogensinde, du er nødt til at gøre nogle forskning. Der er fem lande med fantastisk kanalen og flodbåd ferie muligheder.

Du kan besøge dem alle, eller vælge den, der appellerer til dig mest. Hvad er sikkert, at du kommer til at have nogle berømte kanalen og floden rider på disse helligdage. Her er vores top fem bedste kanalen og flodbåd ferie i Europa:

 

1. Canal and River Boat Ferie i Frankrig

Frankrig er et smukt land med mange mulige destinationer for en kanal eller flodbåd ferie. Et par af Frankrigs regioner skiller sig ud i denne forbindelse: Midi, regionen Aquitaine, og Camargue. Hver af dem har unikke kvaliteter.

Den første er Canal du Midi, en World Heritage Site, og den ældste kunstige vandveje i Europa, der stadig følger sin oprindelige kurs. Dette arbejde af Pierre Paul Riquet blev afsluttet i 1681. Langs vejen, cruising ned Midi, du kan se Le Somail og Carcassonne, to charmerende middelalderlige bosættelser. Og hvis du elsker god mad og stor vin, du kan prøve Midi berømte Minervois og Corbières, og cassoulet, -en lokal delikatesse.

Sydlige Frankrigs Camargue er lidt mere moderne, med en smuk solrige klima og graden af ​​Middelhavet. Mens du rejser Camargue, du kan studere den frodige natur og fugleliv. Hvad mere, i byområder er der også charmerende små cafeer at se.

Endelig, Aquitaine vil fange dit hjerte, som du cruise gennem sine saftig dale, se på sine vandfald og betagende klipper. Der er et væld af ruter til tage, herunder sejler ned ad floden Charente. I Frankrig, hver vej du tager, er fortryllende, og oplever det helt er en vidunderlig følelse.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

 

2. Canal and River Boat Ferie i Italien

Når du tænker på kanaler og Italien, den første ting, der kommer til at tænke Venedig. Den venetianske lagune er enorme, skære igennem med kanaler, og det giver en unik oplevelse for rejsende der elsker sejlsport. Men i endnu højere grad end at sejle på kanalerne i Venedig selv, den italienske kyst er en fremhæve sig selv.

Til at begynde med, du kan besøge de fortryllende øer Torcello, Burano, og Murano der har en masse at byde på. Hvis du vil, tilbringe tid i en af ​​deres mange specialbutikker. Hvis ikke, du kan altid sejle videre til byen Venedig selv. Hver vandveje er en smuk én der, især når Vejret er godt. Gå videre til floden Brenta eller Sile floden for flere naturskønne ture i den italienske landskabet.

Italiens fik masser at byde på med sine smukke floder, og kanalerne i Venedig er en must-see. Hvis du ønsker at se det bedste af de europæiske seværdigheder og udsøgte vandveje, du vil finde dem i Italien.

Firenze til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

Firenze til Pisa Tog

Rom til Venedig Tog

 

 

3. Canal and River Boat Ferie i Tyskland

Canal and River Boat Holidays in Germany

 

Tyskland er måske ikke det første sted, du tænker på, når den bedste kanalen og flodbåd ferie i Europa er nævnt. Imidlertid, dette land er langt fra mangler i smukke vandveje til at udforske. To regioner skiller sig ud fra resten: Mecklenburg og Brandenburg, med deres spændende kanaler og søer omgivet af frodige skove.

Hvad er især charmerende er, at hen ad vejen kan man se imponerende paladser, middelalderlige borge, og maleriske gamle byer. Og de, der elsker naturen, vil utvivlsomt nyde den uspolerede ørken og dyrelivets rigdom.

Berlin selv har flere broer end selv Venedig gør, og næsten 100 kanaler til at udforske. Imidlertid, din tyske kanal og flodbåd ferie eventyr kunne også tage dig mod Potsdam og Brandenburg. Gå ikke glip af muligheden for at udforske Tyskland i denne unikke og afslappende måde.

Berlin til Potsdam Tog

Berlin til Hamburg Tog

Frankfurt til Berlin Tog

Berlin til München Tog

 

4. Belgien

Belgien har en fantastisk bonus på sin side, når det kommer til den bedste kanal- og flodbådferie i Europa. Denne bonus er den flamske region og skønheden i sine vandveje. Mens de belgiske vandveje ikke er traditionel i den forstand, tilbyder betagende landlige omgivelser, de kan helt sikkert tage dig til nogle spændende steder.

For eksempel, Brugge er bestemt værd at besøge, og udforske det af kanaler gør turen endnu mere spændende. Der er en vis romantik i luften i Brugge, svarende til Venedig. Og de charmerende middelalder strukturer og chokolade butikker kun føje til atmosfære.

Så er der Ypres, et fantastisk sted fuld af historisk betydning og unikke flamske seværdigheder, lyde, og varianter. Sejl din vej til lækker belgisk håndlavede chokolader, eller levende og robust belgiske øl. Landet byder dig velkommen med ren glæde for alle sanser.

Bruxelles til Antwerpen Tog

Amsterdam til Antwerpen Tog

Lille til Antwerpen Tog

Paris til Antwerpen Tog

 

 

5. Holland

Netherlands Best Canal and River boat Holidays

Ingen liste over bedste europæiske destinationer kan være komplet uden Holland. Det omfatter destinationer, der tilbyder den bedste kanal og flodbåd ferie i Europa. Det land, vandveje måtte finde sin plads på listen, på grund af dets fantastisk udsigt, naturskønne ruter, og den lethed og ro i sejlads.

Den hollandske landskab og dets vandveje tilbyde en stor oplevelse. Måske kan intet andet sted prale af en sådan glat sejlads igennem små landsbyer og ved siden af ​​så mange smukke seværdigheder. Forestil forbi traditionel udseende hollandske vindmøller, med deres genkendelige udseende og charme. Forestille se på tulipaner svajende i vinden, mens den passerer gennem det frisiske område.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

 

Planlægning af en Riverboat Ferie i Europa? Bog Toget Billetter med Red et tog og nyde!

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted? du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-canal-river-boat-holidays%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)