Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 24/04/2020)

Det er et meget velkendt faktum, at Europa er den bedste bestemmelsessted for kvalitet ost. Og som en ost elsker, du sikkert gerne vide, hvilket er den bedste ost Europa har at byde på og hvordan man finder det.

Tag med os som vi kører gennem listen af ​​Europas fineste og mest berømte oste. Vi afsløre, hvilke steder er berømt for bestemte oste. Vi diskuterer også, hvordan man kan nå disse rejsemål bekvemt og i stil med tog at gøre din europæiske oste rejse en du aldrig vil glemme.

 

Schweiz

Schweiz er hjemsted for over 450 sorter af ost, som er blandt de bedste ost Europa. dens rig historie i ost kommer til ingens overraskelse, da Schweiz har en lige så imponerende ry, når det kommer til deres mælk. Takket være Schweiz spektakulære bjergside, kvæg græsse på frisk, rene græsser. Grass-fodret køer producerer den bedste mælk, som gør selv mere flavorful oste.

Den udsøgte milde Emmental er måske et af de mest berømte schweiziske oste. Du vil finde de originale Emmental beslutningstagere på den Emmentaler Cheese Factory Schaukaeserei. Schweiz er også her, du vil finde dejlige ostemejerier, der gør Gruyere, granit, Grøn Ost, Gedemælk Ricotta, Bregaglia, og Buffalo Mozzarella.

Du kan stort set få de fineste schweiziske oste i nogen af ​​Schweiz 'storbyer som Genève, Zürich, eller Basel. Du kan nå disse smukke byer med tog fra andre større europæiske byer som Paris, Berlin, eller Rom. For at komme til de mindre landsbyer berømt kendt som kilde til disse fine oste, du kan tage to tog, en til en større by, og en anden for at nå de byer.

Interlaken til Zürich Tog

Lucerne til Zürich Tog

Bern til Zürich Tog

Geneve til Zürich Tog

 

https://www.youtube.com/watch?v = pq-XRME48nY

 

Frankrig

soft brie is the best cheese europe

 

Når man tænker på bedste ost Europa har at tilbyde dig automatisk tænke på franske oste, ingen tvivl om det cremede Brie og fin camembert kommer til at tænke. Imidlertid, Frankrig er også kendt for sin rige Roquefort, måske en af ​​de ældste oste. Denne ost er for dem med en erhvervet smag.

Frankrig er også hjemsted for Boursin, en cremet ost, der er elsket af mange kokke da det indeholder smukt ind i retter. Chèvre er en anden berømt fransk ost. Det er en gedemælk ost med en struktur, der afhænger af alder af osten; den ældre er det, den mere skarp og rig dens sammenhæng. Tomme de Savoie er en fast ost af komælk med en smøragtig farvet-interiør og brun grind.

Oplev disse flavourful franske oste ved at besøge dine foretrukne franske byer. Tag toget til Paris, Lyon, Marseille, og andre byer i Frankrig fra de fleste af de større europæiske byer. Som en ost elsker, du kan selv ønsker at besøge gårde, hvor de lokale gør ostene. Disse er let tilgængelig ved at fortsætte din rejse, når du har nået de større byer med tog.

Bruxelles til Lyon Tog

London til Lyon Tog

Marseille til Lyon Tog

Amsterdam til Lyon med tog

 

Bedste Ost Europa – Italien

pizza best cheese europe

 

Den bedste ost i Europa findes i Italien, en af ​​verdens største osteproducenter i verden. Nogle af de mest berømte oste i verden er italiensk. Hvem har ikke hørt om Mozzarella, Parmigiano Reggiano, og Ricotta? Andre verdenskendte oste, der kommer fra Italien er Gorgonzola, mascarpone, Provolone, og Pecorino. Disse lokalt producerede oste er den højeste kvalitet og bruge traditionelle opskrifter.

Italienerne elsker deres oste så meget, at de har bedst ost Europe festivaler er en del af deres kultur. En af de største ost festivaler er BH Cheese Festival i Piemonte. Sicilien fejrer ”Festival Of ricotta ost” eller Ricotta og ost Festival hvert år. Head til Toscana på den første søndag i september og fejre Pecorino ost Festival med de lokale.

Olbia til Cagliari Tog

Cagliari til Olbia Tog

Sassari til Olbia Tog

Olbia til Sassari Tog

 

 

Tag toget til Rom, Firenze, Milano, Napoli, og andre større byer for at prøve det bedste ost Europa lige fra producenterne, Gem et tog.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-cheese-europe%2F%3Flang%3Dda – (Rul lidt ned for at se Koden)