Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 03/12/2021)

Europa minder os altid om gamle Hollywood og royalty. Dermed, en storbyferie i en af ​​Europas fantastiske byer handler altid om de smukke ting i livet. Spise fint, kultur, og historie med et særligt twist, og arkitekturen, der tager pusten fra os, er kun et par af de ting, der gør Europa til en drøm.

Fra Nice-strande til himmelbar i Wien, vores 10 bedste storbyferier i Europa vil overgå dine største forventninger.

 

1. Bedste storbyferier i Europa: Wien, Østrig

Hvis det kun er for Sachertorte, den traditionelle chokolade torte, bør du bestemt overveje Wien til din storbyferie i Europa. Midt i ugen eller lang weekend, Wien tilbyder masser af seværdigheder at beundre og udsigter over byen, der vil tage din åndedrag væk.

Begynd ved Kahlenberg, hvorfra du kan se helt op til Karpaterne i Slovakiet. Fortsæt derefter til den kunstige ø Donau for en picnic og til centrum af Wien til Franziskanerplatz for at drikke wiener kaffe på et postkort. Luk dagen med cocktails i Das Loft himmelbar og bland med de lokale.

Dette er kun et par af de specielle ting at gøre i Wien, hvis du vil tilbringe din storbyferie i Wien som en ægte wiener.

Salzburg til Wien med tog

München til Wien med tog

Graz til Wien med tog

Prag til Wien med tog

 

Best city breaks in Europe: Vienna Austria

 

2. Colmar, Frankrig

Beliggende mellem Schweiz og Tyskland, tæt på den smukke Rhinen i Frankrig, Colmar er en fortryllet og malerisk by. Derfor er denne lille by en af ​​de bedste bydestinationer i Europa. Takket være dens lille størrelse og rige 1000 Europæisk historie, der tilføjer sin magiske atmosfære, du vil helt sikkert blive forelsket ved første øjekast og vende tilbage til et længere ophold.

I det øjeblik du ankommer til Colmar, vil du straks føle dig som om du trådte ind i et børns eventyr. Den perfekte måde at tilbringe din storbyferie i Europa er at vandre ned ad gaderne til det lille Venedig, stop for en glas vin, Alsace-specialiteten.

Colmar er perfekt til en storbyferie og ekstremt smuk til en forårshelg.

Paris til Colmar med tog

Zürich til Colmar med tog

Stuttgart til Colmar med tog

Luxembourg til Colmar med tog

 

Beautiful Colmar France Canal

 

3. Bedste storbyferier i Europa: Venedig, Italien

Broer, usædvanlig og farverige huse, pizza duft og Aperol, gøre Venedig til drømmende destination til en storbyferie i Europa. Dens lille størrelse, museer, og seværdigheder vil holde dig travlt i en lang og kort weekendferie. Der er altid en lille piazza lige rundt om hjørnet fra det travle centrum, hvor du kan læne dig tilbage, tag en cappuccino og panini, eller forkæl dig selv med lækker pizza bagt på en gammel komfur.

Hvis du planlægger at pop i en lang weekend, de charmerende øer Burano og Murano ligger kun en bådtur væk.

Milano til Venedig med tog

Padua til Venedig med tog

Bologna til Venedig med tog

Rom til Venedig med tog

 

Venice Italy Canal at night

 

4. Bedste storbyferier i Europa: Pæn, Frankrig

Der er intet mere afslappende end en hurtig tur til den franske riviera i weekenden. Smukke Nice og dens kystlinje er en fantastisk destination for en mindeværdig sommerferie i Europa.

Cote D’Azur er placeringen af ​​de bedste strande i Nice, og La Tour Bellanda må ikke gå glip af de postkortlignende udsigt og solnedgang. En storbyferie i Nice handler om smuk opholdsstue og god mad. Så, en weekend i Nice får dig til at føle dig som royalty.

Lyon til Nice med tog

Paris til Nice med tog

Cannes til Paris med tog

Cannes til Lyon med tog

 

Best City Breaks In Europe: Nice, France

 

5. Amsterdam, Holland

Den første ting, der kommer i tankerne, når man tænker på en storbyferie i Amsterdam, er det røde lys-distrikt, cykling, og kanaler. Men, denne lille europæiske by har så meget mere at byde på.

Om foråret blomstrer Amsterdam ind farverige farver og overalt, hvor du vender dig, ligner det et postkort. Kanaler, både, cykler, og blomster venter på at farve dit fotoalbum. Start ved Tulip-museet og træd derefter ind i Jordaan, en labyrint af caféer og små lokale butikker, eller Oost og Rembrandt parkerer for en picnic og afslapning.

Bruxelles til Amsterdam med Tog

London til Amsterdam med tog

Berlin til Amsterdam med tog

Paris til Amsterdam med tog

 

Amsterdam Netherlands Tulips picture with the city in the back

 

6. Bedste storbyferier i Europa: Fem lande, Italien

Cinque Terre er en gruppe af 5 farverig og naturskønne landsbyer og det vil helt sikkert være en af ​​de bedste storbyferier, du tager i dit liv. Om efteråret og vinteren, Cinque Terre er en sovende skønhed, men om sommeren er det lige så travlt som enhver europæisk by. Den største fordel ved Cinque Terre sammenlignet med europæiske byer er det nemt at rejse og besøge 5 landsbyer i mindre end 3 dage. Derfor, togrejser i Cinque Terre er så let og behageligt, at du kan rejse til nogen af ​​landsbyerne i mindre end 20 minutter.

Sidder på klipper og udsigt over havet med smukke strande, Cinque Terre er en stunner. i øvrigt, der er masser af caféer, restauranter, synspunkter, og vandrestier der passer til enhver smag. Så, hvis du vil slappe af med et glas vin på lokale vinmarker eller blive eventyrlysten, så er en storbyferie i Cinque Terre ideel til dig.

La Spezia til Manarola med tog

Riomaggiore til Manarola med tog

Sarzana til Manarola med tog

Levanto til Manarola med tog

 

Cinque Terre Italy picture from the sea

 

7. Prag, Tjekkiet

Ølhaver, grønne parker, fantastiske udsigtspunkter, og gyder at vandre i, gør Prag til den perfekte storbyferie i Europa. Prag er hjemsted for spektakulære slotte, historie, lokale markeder, og caféer, hvor du kan få tag i kaffe og wienerbrød for at tage en picnic i en af ​​dens mange parker. Også, der er masser af skjulte og naturskønne steder at udforske og undgå skarer af turister.

Prag er en populær storbyferie i Europa, selvom det kan blive meget overfyldt året rundt. Men, Det er stadig absolut et besøg værd en kort weekend. I det øjeblik du går af toget, du vil blive forelsket i denne charmerende og maleriske by.

Nürnberg til Prag med tog

München til Prag med tog

Berlin til Prag med tog

Wien til Prag med tog

Prague Czech Republic and a swan swimming

 

8. Bedste storbyferier i Europa: Bruxelles, Belgien

Hvis du har en sød tand, du vil absolut have en fantastisk storbyferie i Bruxelles. Bruxelles har så meget at dele og vise dig, som dens udsøgte verdenskendt chokolade og vafler. Desuden, mere end 100 museer venter på dig i Bruxelles. Efter at have besøgt de bedste, kan du tage til rue Danseart for at spise en god mad på de bedste restauranter. En anden perle i Bruxelles er det charmerende Place Sainte-Catherine og det smarte og kulturelle Chatelain.

Bruxelles vil med glæde være vært for at være vært for en kort eller lang weekend. Det er en kosmopolitisk by med charme og stil, som enhver i enhver alder kan forholde sig til.

Luxembourg til Bruxelles med tog

Antwerpen til Bruxelles med Tog

Amsterdam til Bruxelles med Tog

Paris til Bruxelles med Tog

 

 

9. Hamborg, Tyskland

Den næststørste by i Tyskland er en af ​​de bedste destinationer for en storbyferie i Europa. Hamborg er hjemsted for landets største havn og indre og ydre Alster-søer, hvor du kan nyde en vidunderlig bådtur.

Planten un Blomen er en botanisk have med fantastisk udsigt og steder for billeder. Så, du skal bedre pakke dit kamera og være klar til nogle gode billeder at dele fra din fantastiske ferie i Hamborg.

Hamborg til København med tog

Zürich til Hamborg med tog

Hamburg til Berlin med tog

Rotterdam til Hamborg med tog

Hamburg Germany Cancal at sunset

 

10. Bedste storbyferier i Europa: Budapest, Ungarn

En af de bedste ting at gøre i Budapest er at tage en bådtur ned ad Donau-floden. Den bedste måde at beundre byen og arkitekturen i Budapest på er med båd. Med fantastiske udendørs og indendørs aktiviteter, den ungarske hovedstad scorer højt på vores top 10 bedste storbyferier i Europa.

Udforske broer, besøge traditionelle termiske bade, og smage det ungarske køkken er ting, du skal gøre for at føle dig som en lokal i Budapest. Også, Sørg for at besøge Matthias Kirken, Fisherman's bastion, og parlamentet til solnedgang over byen.

Wien til Budapest med tog

Prag til Budapest med tog

München til Budapest med tog

Graz til Budapest med tog

Best City Breaks In Europe: Budapest, Hungary

 

Her på Gem et tog, vi hjælper dig med at finde de billigste togbilletter til nogen af ​​de smukke bybyer, du planlægger at tage!

 

 

Ønsker du at integrere vores blogindlæg "10 bedste byferier i Europa" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-city-breaks-europe/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>– (Rul lidt ned for at se Koden)