Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 28/08/2021)

Amsterdam er en storslået by at besøge. Der er så meget at se og gøre her, at du vil sandsynligvis aldrig keder. Imidlertid, det ville stadig være fantastisk at blande tingene op. Det er fordi Amsterdam er et godt udgangspunkt for flere fantastiske dagsture.

Så, hvis du ønsker at gå på nogle af de bedste dagsture fra Amsterdam, du nødt til at vælge det rigtige sted. I denne artikel, vi vil dække de fem dagsture du kan tage fra Amsterdam. Også, vi vil give dig alle de oplysninger, du har brug for på og hvordan man kan nå disse steder med tog. Ved udgangen af ​​stykket, du har alt hvad du behøver for at starte et utroligt eventyr i Amsterdam!

 

1. London: Én af de allerbedste dagsture fra Amsterdam!

Når det besluttes at gå på en dag tur fra Amsterdam, de fleste mennesker vælger noget i nærheden. Hvad kommer til at tænke er byer i Holland, Belgien, og måske Tyskland. Imidlertid, de sjældent beslutter at gå til London.

Det er vores opfattelse, dette er en af ​​de allerbedste dagsture fra Amsterdam, du kan tage. Hvorfor? Det er, fordi denne dag tur ofte er overset. Af den grund, du kan have en unik oplevelse uden besværet med for mange turister fortrængning dit rum.

Oven i købet, London er en massiv by med en masse spændende ting at se og gøre. Plus, den er fuld af historie og fantastisk arkitektur. Hvis ikke alle, der, du vil også få mulighed for at passere under den berømt engelsk kanal.

Hvis du beslutter at gå, her er en lille info du har brug for på den togtur. Det tager omkring fire timer at nå London via tog. Det er en smule længere, men som mange mennesker rejser til lige så fjerntliggende områder fra Amsterdam, det er mere end muligt. Alt du skal gøre er at starte tidligt og returnere sent, og du vil ende med at have en hel dag i London.

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

London Best Day Trips from Amsterdam

 

2. Bruges: Hvor Eventyr Begins

Vi ved alle, at skønheden i Amsterdam primært ligger i sine kanaler og arkitektur. Imidlertid, vidste du, at alle, der eksisterer i Brugge, Belgien? Trods alt, det er Brugge de kalder Nordens Venedig, ikke Amsterdam!

Hvad er mere, Bruges ikke kun har alt dette, men er en af ​​de bedste eventyr byer i hele Europa. Det gør en tur der en af ​​de bedste løsninger til din dagsture fra Amsterdam.

Hvis du beslutter at gå til Brugge, du vil få mulighed for at beundre nogle af de mest smukke middelalderlige bygninger i hele Europa. Og hvis det ikke var nok, Brugge prale af nogle af de mest lækre håndlavet chokolade!

Når du går fra Amsterdam til Bruges, du kan nemt gå med tog. Hele turen er meget billige, og det vil tage dig mindre end tre timer at nå den magiske by.

Amsterdam til Bruges Tog

Bruxelles til Brugge Tog

Antwerpen til Brugge Tog

Gent til Brugge Tog

Bruges: Where The Fairy Tale Begins

 

3. Haag: Du kan ikke glip af det!

Ud af alle de dagsture fra Amsterdam kan du tage, Haag er en, der ikke bør gå glip. Hovedårsagen til det er, at Haag er en af ​​de vigtigste byer i Holland. Det er også en af ​​de smukkeste.

Man bør ikke brug for flere grunde til at besøge. Imidlertid, hvis du vil vide mere, du skal være opmærksom på, at Haag er meget tæt på Amsterdam. Det togtur kun tager omkring en time og er ekstremt billig.

Haag er sæde for regeringen i Holland, så du kan forvente at se en masse af imponerende bygninger. Byen er også placeringen af ​​Den Internationale Domstol, som er en anden must-see sted.

Til sidst, når du når frem til Haag, Sørg for at besøge Madurodam. Det er en miniature parkere du vil helt sikkert forgude.

Bruxelles til Haag Tog

Antwerpen til Haag Tog

Gent til Haag Tog

Brugge til Haag Tog

 

 

4. Köln: En Ofte Mistede perle af Tyskland

Tyskland er et land fyldt med mange fantastiske byer. Imidlertid, sjældent gør folk overveje de fleste af dem for en af ​​deres dagsture fra Amsterdam.

Selvom det er tilfældet, Tyskland er stadig et besøg værd. Det gælder især, hvis du beslutter at gå til Köln, en ofte glemt perle af Vesttyskland. Den storslåede by ligger på bredden af ​​den lige så storslåede Rhinen. Hvad er mere, Köln er centrum for økonomien, kultur, og turisme i Vesttyskland.

Hvis du beslutter at gå til denne vidunderlige by, vil du have tusindvis af års historie at beundre. I centrum af byen ligger en massiv katedral. Det er et af de mest fantastiske steder for tilbedelse du vil få at se i hele Europa.

Det gode ved Köln er, at det kun er omkring tre timer væk via tog. Så, hvis du beslutter at gå der for en dag tur, du vil nå byen på ingen tid.

Berlin til Aachen Tog

Frankfurt til Köln Tog

Dresden til Köln Tog

Aachen til Köln Tog

Cologne: An Often Missed Gem Of Germany

 

5. Dag rejse til Paris fra Amsterdam: Hvad mere at sige?

Tog ture fra Amsterdam til Paris plejede at være meget lang. Imidlertid, som for sent, de kun sidste omkring tre timer, hvilket gør Paris en perfekt destination for en af ​​dine dagsture fra Amsterdam.

Berømt for sine kunstmuseer, arkitektur, og køkken, Paris er en destination, der behøver ingen introduktion. Der er ikke meget at sige om denne berømte by, der yderligere kunne romantisere det eller lokke dig.

Fra Eifel Tower til Versailles, Paris er fyldt til randen med steder at besøge og ting at gøre. Byen lys er den mest populære destination i hele verden, og vi ved alle, hvorfor. Så, ikke spilde din tid på at læse om det og bare gå derhen!

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

Paris Best Day Trips from Amsterdam

 

Bundlinjen

Disse fem bedste dagsture fra Amsterdam er sikker på at gøre din ferie uforglemmelig, og fordi de er alle let nås med tog, du har ingen undskyldning for ikke at besøge, når du er i Europa!

 

Og, hvis du har nogen spørgsmål, kontakt gerne Gem et tog!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “5 Bedste dagsture fra Amsterdam Med Tog” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-amsterdam/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)