Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 19/08/2022)

Som I alle ved, Venedig er den mest entydigt dejlig by i hele Europa, hvis ikke verden. Italienerne gjort det helt ud af kanaler og små passager, som alle ligger på en ø. Dette har forvandlet byen til en af ​​de smukkeste steder i Europa. Men vi ved alle, at. Hvad mange ikke ved er, at der er mere uden for Venedig. Derfor ønskede vi at udarbejde en liste over nogle af de bedste dagsture fra Venedig. Du vil ikke blive skuffet over nogen af ​​disse destinationer og sightseeing. Så, Hvis du er interesseret i besøger nogle spændende steder via tog, holde læsning 7 Bedste dagsture fra Venedig i Italien!

 

1. Én af de allerbedste dagsture fra Venedig er: Verona

Verona er, at man magisk by i Veneto regionen, Norditalien alle kender. Shakespeare gjorde det evige, da han besluttede at bruge det som placeringen af ​​hans berømte Romeo og Julie leg. I dag, Byen er meget populær, og det har ret til at være.

Du vil finde Verona ekstremt maleriske, og det er en af ​​de bedste destinationer for en dag tur fra Venedig. Hvis du ønsker at gå der med tog, du vil finde det at være den bedste og hurtigste løsning når man går fra Venedig.

Rimini til Verona Tog

Rom til Verona Tog

Firenze til Verona Tog

Venedig til Verona Tog

Verona Best Day Trips from Venice

2. Firenze

Dem, der elsker Italien ved, at Firenze er en af ​​de bedste steder at besøge. Det er også en af ​​de bedste destinationer at besøge på en hel dags tur fra Venedig.

Mange mennesker ender med at glemme, at de kan nå den fra Venedig, fordi det er en smule længere væk. Imidlertid, du kan nå Firenze fra Venedig i kun to timer ved at køre i et højhastighedstog. Den vej, du vil også komme til at se mange af de fantastiske landskaber spredt ud over hele landet mellem Venedig og Firenze.

De vigtigste ting, du vil komme til at opleve i Firenze er attraktive gader og den verdenskendte Firenze-katedral eller Duomo do Firenze. Når man tænker på, at, Firenze bliver en attraktiv destination for alle rejsende.

Genova til Florence Tog

Parma til Florence Tog

Milano til Firenze Tog

Venedig til Firenze Tog

 

 

3. Én af de allerbedste dagsture fra Venedig: Padova

Ikke alle ved om Padua (italiensk: Padova), men det er stadig en destination for en af ​​de øverste dagsture fra Venedig. Det skyldes, at byen har alt en stor italiensk by skal have. Vi er naturligt at tale om god mad, fantastiske arkitektur, og forunderlige piazzaer.

At gå fra Venedig til Padova opnås bedst via tog som turen går gennem nogle fantastiske steder i Italien. Plus, det er også den mest komfortable og hurtigste løsning til rådighed for dig.

Når du kommer til Padova, Sørg for at besøge Prato della Valle centrum. Det er et af de byens vigtigste pladser, og det er fyldt med smukke statuer man ikke kan ignorere.

Milano til Padua Tog

Verona til Padua Tog

Bologna til Padua Tog

Venedig til Padua Tog

Padua Short Day Trips from Venice

 

4. Gardasøen

Gardasøen er den største sø i Italien. Det er også en af ​​de mest berømte. Og det har al mulig grund til at være. Søen er omgivet af al den skønhed naturen kan give. Du vil finde magnolier, cypresser, citrontræer, oliventræer, Dolomitbjerge og så meget mere omkring Gardasøen.

Du kan nå flere byer på bredden af ​​søen fra Venedig. Imidlertid, vi føler, at to af de bedste dagsture fra Venedig til Gardasøen skal omfatte byerne Peschiera og Sirmione. For at nå det og Gardasøen, du kan tage en af ​​de flere tog at orlov Venedig hver dag.

Trento til Gardasøen Peschiera Tog

Bolzano Bozen til Gardasøen Peschiera Tog

Bologna til Gardasøen Peschiera Tog

Venedig til Gardasøen Peschiera Tog

Lake Garda

 

5. Én af de allerbedste dagsture fra Venedig: Siena

Ikke alle kender Siena, men det er ikke en by, du ønsker at gå glip af. Det er juvelen i Toscana og den mest entydigt smukke middelalderby du nogensinde vil få at se.

Byen er lille, men det er kendt for sine brostensbelagte gader og den storslåede centrale torv kendt som Piazza del Campo. Også, den udestående Magnia tårnet står på samme torv, og det er den højeste struktur du vil se i Siena.

Det togtur er en smule længere, da byen er langt væk. Imidlertid, da Siena er lille, du kan stadig have en fantastisk dag tur fra Venedig, hvis du beslutter at gå der.

Milano til Siena Tog

Firenze til Siena Tog

Perugia til Siena Tog

Venedig til Siena Tog

Siena Best Day Trips from Venice

 

6. Sankt Gimignano

Siena er ikke den eneste storslåede by i Toscana. San Gimignano er en anden en. Begge er UNESCO World Heritage Sites, men kun San Gimignano kan chokere dig med sin skyline lavet af talrige middelalderlige tårne. Det er virkelig et syn at se og en du ikke vil glemme.

Naturligt, du kan besøge byen via tog da det er den nemmeste og hurtigste måde at nå det sted fra Venedig. Hvad er mere, du vil også komme til at se den ovennævnte tårnhøje skyline fra komfort i den moderne italiensk tog.

Firenze til San Gimignano Tog

Arezzo til San Gimignano Tog

Pisa til San Gimignano Tog

Venedig til San Gimignano Tog

San Gimignano Best Day Trips from Venice

 

7. Trieste

Trieste er hovedstaden i Friuli Venezia Giulia-regionen og ligger på grænsen til Slovenien. Det har en unik position i hele Italien og har været en del af landet til knap 70 flere år. På grund af dette, Trieste er en unik blanding af flere europæiske indflydelser.

Imidlertid, at mix er det, der gør den speciel og en fantastisk sted til besøg. Du kan nå byen let via toget fra Venedig. Hele turen er meget kort, men det vigtige er, at det krydser den smukke italienske kyst. Alt dette gør det absolut en fremragende destination for en af ​​dine dagsture fra Venedig.

Venedig til Trieste Tog

Rom til Trieste Tog

Milano til Trieste Tog

Firenze til Trieste Tog

Trieste Italy

 

Key Takeaways Om Bedste dagsture fra Venedig

Alt i alt, Venedig ligger i en unik position. Du kommer til at rejse til mange interessante destinationer over store dele af Italien med lethed. Plus, at samme beliggenhed giver mulighed for alle disse dagsture fra Venedig og mange flere.

 

Hvis du er klar til at starte en af ​​disse eventyr, alt hvad du skal gøre er at vælge din foretrukne destination. Så alt, hvad der er til venstre for dig at gøre er at gå til togstationen. Hvis du har yderligere spørgsmål, kontakt gerne Gem et tog, og vi vil være glade for at hjælpe.

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “7 Bedste dagsture fra Venedig i Italien” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-venice/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)