Læsetid: 8 minutter
(Senest opdateret: 18/12/2022)

I dybden af ​​havene, skjult væk fra civilisationen, og uberørt af tiden, er det 10 verdens bedste dykkersteder. Fra farverige og lyse koralrev til skibsvrag fra anden verdenskrig, vilde hav liv, og blå huller, klargør dit dykkerudstyr, fordi denne dykkersession er ved at blive den mest spændende endnu.

 

1. Bedste dykkersted i Kina: Den store Mur

10 millioner turister rejser hvert år til den kinesiske mur, men meget få ved, at de kan dykke på et af de mest ikoniske steder i verden. Mens de fleste går langs muren på 21o00 km, snapper billeder til sociale medier, Panjiakou Reservoir er et dykningssted under vandet. Den Kinesiske Mur er verdens eneste vidunder, du kan faktisk dykke ind.

Det er måske ikke så fascinerende og smukt som dykning i Indonesien eller Fiji, men du vil absolut blive taget tilbage af udsigten til den kinesiske mur. Ikke bare beundre omgivelserne fra toppen, men at opdage det fra begyndelsen, fra murstenene og op, en struktur, der står stille i tusinder af år, overlevende naturfarer, dynastier, og politiske ændringer.

Den bedste tid til at dykke:

Dykning af Den Kinesiske Mur i Kina er en udfordrende oplevelse selv for avancerede dykkere. Årsagen er den lave temperatur, når et maksimum på 10 til 11 ° C, på 7 meter dybt om sommeren. Derfor, den bedste tid til dykning i Den Kinesiske Mur er kun når du er godt forberedt. Et yderligere krav er et afsluttet minimum på 100 til 200 dyk til rekreative dykkere.

 

Best Diving Site In China: The Great Wall

 

2. Bedste dykkersted i Storbritannien: Wales

Med huler, 500 vrag, og storslået havliv, wales kyster er et fantastisk sted at dykke. Her kan du dykke ned til mere end 50 meter i Skomers vand, og Skokholm, og Middleholm øerne. Synligheden er en af ​​de bedste i området, giver dig mulighed for at beundre det smukke havliv og opdage WWII-vrag, hvis du er i historien.

På trods af den søvnige opfattelse, den har, Wales er faktisk et fantastisk dykkersted i Europa. For eksempel, Skomer Marine Reserve i Pembrokeshire er et af de bedste dykkersteder i Wales: havkat, delfiner, havsnegle og søheste, er kun nogle få af de havdyr, du vil møde.

Amsterdam til London med et tog

Paris til London med et tog

Berlin til London med et tog

Bruxelles til London med et tog

 

Sunset on the coast of Wales UK

 

3. Bedste dykkersted i Italien: Portofino

Med 20 forskellige dykkersteder, Portofino er mere end en charmerende kystby i Europa. Ud over charmerende rækkehuse, restauranter, og strande, den liguriske kyst er et fantastisk dykningssted i Europa.

for det første, Portofino Marine Reserve tilbyder fantastiske rev og vrag til begyndere og avancerede dykkere. For det andet, statuen af ​​Kristus, Kristi afgrund er en af ​​topene 5 dykkersteder i Portofino. Sidst, men ikke mindst, det canadiske MOHAWK hjortevrag er en anden dykningsattraktion ved 20-40 meter.

For at konkludere, Portofinos dykkersteder er ideelle til din første dykning, og at opdage en anden forbløffende naturligt vidunder hvis du er en erfaren dykker.

Milano til Portofino med tog

Venedig til Portofino med et tog

Firenze til Portofino med tog

Torino til Portofino med tog

 

Crystal Water Diving Site In Portofino Italy

 

4. Bedste dykkersted i Frankrig: Franske Guadeloupe-øer

I det caribiske paradis, la Guadaloupe-øerne er et lille stykke fransk dykkerhimmel. Denne lille gruppe øer består af La Grande Terre, og Petite Terre, hjem til en vulkan, regnskov, smukt landskab og strande, og vigtigst af alt et af de bedste dykkersteder i Europa.

Guadeloupe-øerne er ikke så populære som Bali eller Belize, men det marine liv her vil helt sikkert holde dig under vandet i hele din ferie. Cousteau Marine Reserve er det bedste dykkersted i Guadeloupe, med vidunderlig fauna og flora, tunneler, huler skildpadder, og mange flere skjulte steder for den eventyrlystne dykker, og for første timere, der simpelthen vil nyde livet i havet i de caribiske farvande.

Den bedste tid til at dykke på Guadeloupe-øerne:

Vandtemperaturen forbliver 23-28 ° C hele året rundt i Guadeloupe, så du kan komme dykning, når du vil.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

French Guadeloupe Islands

 

5. Orknøerne, Skotland

Over grønne enge, bakker, og bjerge, Orkneyøerne har verdens bedste søfartshistorie. Bogstaveligt talt, der er 7 skibe i bunden af ​​Orkney farvande i Skotland. Disse vrag fra den tyske højhavsflåde i Scapa Flow, i 1919.

Ud over vragene, der er fantastiske marine dyreliv at udforske i det klare vand. For eksempel, vandet i Churchill Barriers og Yesnaby eller Inganess er ideelle til at spotte det vilde havliv.

Den bedste tid til at dykke på Orknøerne:

Påske til november, når temperaturen er 13 ° C.

Firenze til Como med tog

Milano til Como med tog

Torino til Como med tog

Genova til Como med et tog

 

Underwater Wrecks In Orkney Islands, Scotland

 

6. Bedste dykkersteder i Europa: Silfra, Island

Mellem to kontinenter, i hjertet af Thingvellir Nationalpark, det klareste vand på Island venter på dig til en fantastisk dykkeroplevelse. De unikke geologiske træk i Silfra tilbyder mystiske tunneler og huler til erfarne dykkere.

Den mest spændende ting ved dykning i Silfra er revnet. Denne dykesti blev dannet af den årlige 2 cm bevægelse af nordamerikanske og eurasiske tektoniske plader. Dette blev først skabt efter et jordskælv, men er helt sikkert til dykning i disse dage, så du kan begynde at forberede dig på en uforglemmelig dykkeroplevelse i de islandske farvande.

Den maksimale dykkedybde tilladt i Silfra er 18 meter.

Düsseldorf til München med et tog

Dresden til München med et tog

Nürnberg til München med et tog

Bonn til München med et tog

 

Perfect Diving In Silfra, Iceland

 

7. Bedste dykkersteder i verden: Bali

Omkring sandstrande, templer, og vulkanske bjerge, vandet på det magiske Bali er et verdensunderværk alene. Utvivlsomt, Bali er en vidunderlig destination for ferie og perfekt til dykning.

På Bali, du kan opdele din tid mellem de mange dykkersteder, fordi de er overalt. Fra farverige koralrev til kæmpefisk, og huler til forbløffende Buddha-statuer, Bali undervands er en spændende og spektakulær verden til dykning og snorkling.

Den bedste tid til at dykke på Bali:

Maj til november er dykkersæsonen på Bali, og det bedste tidspunkt at se Manta Rays er fra april til maj.

Salzburg til Wien med et tog

München til Wien med et tog

Graz til Wien med et tog

Prag til Wien med et tog

 

Diving near mind-blowing Buddha statues on Bali

 

8. Bedste dykkersteder i verden: Det blå hul i Belize

125 meter dyb, cirkulær i form, og med en storslået luftfoto, Blue Hole dykkerstedet i Belize, er en af ​​de øverste 10 skal dykkersteder i verden. Dette kæmpe hul er lige ved siden af Fyrtårn Rev i Belize, og i god synlighed, kan du finde dig selv på et uforglemmeligt dykkereventyr.

I modsætning til de andre bedste dykkersteder på vores liste, det blå hul er ikke hjemsted for balinesiske skulpturer, sjældent havliv, eller farverige koralrev. Hvad du finder er en udfordrende og tilfredsstillende dykkeroplevelse, der fører dig til næste divemaster-niveau.

Den bedste tid til at dykke i det blå hul:

April til juni er bedst for hvalhajer at se og dykke.

Nürnberg til Prag med et tog

München til Prag med et tog

Berlin til Prag med et tog

Wien til Prag med et tog

 

 

9. Raja Ampat |: Dykning ved verdens ende

Holdes væk fra civilisationen indtil 2004, Raja Ampat er et skjult paradis, beliggende mellem Indonesien og Australien. Tak til denne sene opdagelse, det marine dyreliv i Raja Ampat er et af de vildeste i verden.

Når du dykker i Raja Ampat, du vil opdage over 600 arter af hårde koraller alene, ud over det farverige og ude af denne verden marine liv. Denne unikke verden er i centrum af 4 hovedøerne: Waigei, Batanta, Salawati, og Misool i det fjerne West Papua.

Hvis du er en middel til avanceret dykker, så skal du bestemt booke din næste dykferie i Raja Ampat.

 

 

Den bedste tid til at dykke i Raje Ampat:

November til april med temperaturer fra 27 til 30 ° C.

Zürich til Wengen med et tog

Genève til Wengen med et tog

Bern til Wengen med et tog

Basel til Wengen med tog

 

Diving in Raja Ampat

 

10. Bedste dykkersteder i Kina: Shi Cheng antikke by i Qiandao-søen

Dybt inde i de tusind øers sø, i Zhejiang-provinsen, det gammel by af Shi Cheng ligger. I dybden af 40 meter, du vil opdage vidundere i en mistet kinesisk by. På trods af det voldsomme vand og tiden gik, byens arkitektoniske træk, og endda trædetaljer er godt bevarede.

Af disse grunde, byen Shi Cheng er et skjult paradis for dykkere. Mange kommer for at opdage skønheden i Qiandao Lake, men denne mistede by er endnu en fantastisk grund til at rejse. Byen og dalen blev oversvømmet 1959, men det er helt sikkert til dykning.

Den bedste tid til at dykke i Shi Cheng:

Efterår, takket være det tørre og varme klima.

Dijon til Provence med et tog

Paris til Provence med et tog

Lyon til Provence med et tog

Marseilles til Provence med et tog

 

Shi Cheng Ancient City In Qiandao Lake

 

Her på Gem et tog, Vi hjælper dig gerne med at planlægge en uforglemmelig tur til 10 verdens bedste dykkersteder med tog.

 

 

Ønsker du at integrere vores blogindlæg "1o Bedste dykkersider i verden" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fbest-diving-sites-world%2F– (Rul lidt ned for at se Koden)