Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 18/03/2022)

Den bedste europæiske restaurant Michelin guide giver en god start på planlægger en togtur rundt i Europa. Michelin guide nu tilbud europæiske rejsende et udvalg af restauranter og hoteller i 38 europæiske byer. Tre nye byer er blevet tilføjet til denne 2019 udgave: Zagreb og Dubrovnik, Kroatien, og Reykjavik, Island. Anonym uddannede inspektører at besøge og vælge restauranter, mens anvendelse af berømte Michelin stjerne-rating-system og bruge en lignende fremgangsmåde til hoteller. Resultatet: en række anbefalede virksomheder til enhver smag og pengepung.

Rejsende kan føle sig trygge stole på Michelin guider til at gøre deres togtur at meget mere lækker! Vi har indsnævret Bedste europæiske restaurant Michelin guide, og selvfølgelig, sørget for, at hvert stop er let tilgængelige med tog!

 

Bedste europæiske restaurant MICHELIN guide: Italien

the smile of a chef by Best European restaurant michelin

 

Italien er kendt for sine enorme bidrag til verdener af kunst, arkitektur, mode, opera, litteratur, design, og film - listen fortsætter, og vi har ikke engang nævnt bidraget til den bedste europæiske restaurant scene.

Den store nyhed i 2019 er, at Italien har en ny tre-stjernet restaurant, Michelins højeste ære!

Uliassi, beliggende i Senigallia på Italiens Adriaterhavskyst, endelig har sine længe ventede tre stjerner efter at have tilbragt flere år på to-stjernet niveau.

Ifølge restaurantbloggen Fine Dining Lovers. Køre ved søster og bror hold Catia og Mauro Uliassi, Restauranten sætter en tung fokus på fisk og skaldyr og tilbyder både vinsmagning menuer og a la carte spisning. Uliassi er nu en af ​​ni andre tre-stjernet restauranter i Italien. Det betyder, at hele sidste års tre-stjernet destinationer opretholdt deres status, herunder den berømte restaurant Modena Osteria Francescana.

Rimini til Senigallia Tog

Rom til Senigallia Tog

Tog til Ancona Senigallia

Firenze til Senigallia Tog

 

Der er nu 367 medvirkede Bedste europæiske restaurant Michelin, op fra 356 sidste år.

Der var ingen nye to-stjernede restauranter på listen i år. Guiden gør omfatte en kæmpestor 29 nye én-stjernede restauranter fra mere end to dusin italienske kommuner. Dette bringer det samlede til 318. samlet set, vejledning funktioner 367 medvirkede restauranter, op fra 356 sidste år.

Genova til Milano Tog

Rom til Milano Tog

Bologna til Milano Tog

Firenze til Milano Tog

 

Bedste europæiske restaurant MICHELIN guide: Storbritanien

sushi in Best European restaurant MICHELIN

Døbt ”Oscars i fødevareindustrien” Prisuddelingen i Waterloos BFI IMAX biograf er et højdepunkt for kokke fra hele landet.

Dette år, de bedste europæiske restaurant i Storbritannien forblev upåvirket med fem restauranter lære de formået at bevare deres stjerner. Cue lettet! den Araki, Restaurant Gordon Ramsay og Alain Ducasse på Dorchester var den London virksomheder at holde på deres anerkendelser, som gjorde Heston Blumenthal Fat Duck og Alain Roux 's Waterside Inn, både i Bray.

Der er masser af tog på vej til London på forskellige tidspunkter i hele Europa. Head til SaveATrain at bestille en billet på få minutter for at tjekke den bedste grub!

Amsterdam til London Tog

Haag til London Tog

Paris til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

Michelin Guide 2019 komplet liste

Tre stjerner:

London

  • Alain Ducasse på The Dorchester
  • Restaurant Gordon Ramsay
  • den Araki

 

Bedste europæiske restaurant MICHELIN guide: Holland

Bougainville

 

Holland (eller Holland) er et lille land og fyldt med verdensberømte ikoner. Smukke pære felter, vindmøller, ost markeder, træ- sko, kanaler i Amsterdam, mesterværker af gamle mestre, Delft Blå fajance, innovativ vand-ledelse, og millioner af cykler. Og gudskelov for cykler. Det 2019 MICHELIN Guide til Holland har i alt 571 restauranter og 263 hoteller. Du får brug for træningen.

Dette års valg har to nye to-stjerne restauranter og 12 virksomheder, der modtager en stjerne for første gang.

Der er nu 89 én-stjerne restauranter i alt. Hos Derozario i Helmond, Jermain De Rozario sætter sit eget spin på indonesiske køkken. På Monarch restaurant Tilburg, Paul Kappe lokker spisende gæster med sin moderne køkken kombineret med intens smag, ligesom Jeroen Brouwer på den Loohoeve i Schoonloo og Thomas Van Santvoort på pige i Kerkdriel. Intensiteten af ​​varianter er også det, der kendetegner den opfindsomhed indsat af Jim og Mike Cornelissen på udsigt over Rhinen i Doornenburg, og det er den delikatesse af de retter, der tilbydes på OONIVOO Uden. For elskere af god mad i luksus omgivelser, Bougainville i Amsterdam, og Voltaire i Leersum er absolutte most.

Bruxelles til Tilburg Tog

Antwerpen til Tilburg Tog

Berlin til Tilburg Tog

Paris til Tilburg Tog

 

Hvor at fange et tog

Amsterdams hovedbanegård er den vigtigste togstation og er den virkelige hjertet af byen: central ikke kun af navn, men også som den største offentlig transport overførsel sted, så det ville være et godt sted at fange et tog også.

 

Bedste europæiske restaurant MICHELIN guide: Spanien

Madrid er hovedstaden i Spanien og den største kommune i både Madrid og Spanien som helhed.

Madrid er en kulturel fest. Det var det pulserende liv i 1920'erne. Besøgte af litterære greats som Ernest Hemingway og Fitzgeralds, F Scott og Zelda, blandt andre.

Den har en madmarkeds scene til at elske, men de Michelin stjerne restauranter er ikke dem til at gå glip af enten!

Før du hovedet til din første, Vi foreslår, at du starte din aften ud med cocktails fra skruk Museo Chicote bar. Stedet er et af Hemingways hjemsøger og her finder hans foretrukne drikkevarer, og et par dusin andre, du sandsynligvis ikke har prøvet. Hoved der tidligt før menneskemængden afhente.

 

Hvor at spise?

Madrid har omkring 3,100 restauranter, men nogle få udvalgte har fået tildelt stjerner af den berømte Michelin guide. Der er 16 restauranter i Madrid belønnet med Michelin-stjerner: Diverxo (tre stjerner); Santceloni, Casino terrassen, Sergio Arola, Ramon Freixa Madrid og El Club Allard (to stjerner); og Kabuki, Kabuki Wellington, DSTAgE, Albora, Ged og Punto MX (én stjerne). Desuden, i udkanten af ​​byen, én restaurant (shell) har to stjerner, og der er tre en-stjernede restauranter: Casa Jose, Chiron, og Montia. Alle af dem tjener verdensklasse mad og tilbyder fremragende service.

Vores top Michelin-stjerne restaurant markering i Madrid byen er Diverxo (3 fabelagtig stjerner!)

 

Best European restaurant chef david munoz

 

Kreationer af Chef David Munoz har imponeret gourmeter verden over. kølighed, tapperhed, og kreativitet er nøglen til DiverXOs succes. Denne restaurant menu skifter med sæsonen, men kun har to muligheder. Den XOW Menu og Menu Glotón XOW. Begge menuer tilbyder den samme mad og varierer kun i mængde og pris.

Er på vej: Den bedste måde at komme til denne pick af Best European restaurant er med Metro og derefter komme i Tetuan Station (linje 1).

 

 

Vil du vide den bedste måde at komme til en af ​​disse steder i Europa med tog? Gem et tog selvfølgelig! Hovedet på over til vores hjemmeside for at finde de bedste priser, på få sekunder!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-european-restaurant-michelin%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)