Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 11/06/2022)

Når du har oplevet komfort, bekvemmelighed, og generelt vidunderlige med togrejser, Det er et vanskeligt tilbagevenden til livet pre-skinne. Især når vi taler om de bedste europæiske togruter i sommeren. Et kontinent pakket med naturskønne ruter, dramatiske landskaber, og et overskud af utrolige destinationer at gawk på.

Togrejser er langt den mest naturskønne og behagelig måde at komme rundt i Europa, og nogle ruter vil virkelig blæse dit sind, især under Sommer!

 

Bedste europæiske togruter: Train des Pignes, Frankrig

Provence is includes in the Best European Train Routes

 

Eurostar og andre toglinjer indføre mere hyppige tjenester. Og hoteller velkommen besøgende på off-spidsbelastningsperioder. Der er herlige solrige dage, hvor du kan have en drink og endda et måltid udenfor.

Oplev denne privat jernbane, som passerer de smukkeste regioner i Frankrig. Provence er berømt for sin natur og maleriske landskaber, turen er faktisk en god idé, og helt sikkert en af ​​de bedste europæiske togruter til at tage! På vej, det Toget passerer floder, broer, små smukke landsbyer som St Andre les Alpes og Entrevaux indtil dens endelige destination - Digne les Bains - hovedstaden i regionen Alpes-de-Haute-Provence.

Rute: Rart-Digne

Varighed: 3 timer, 145 km

Hvornår skal gå: forår, sommer, efterår

 

Dijon til Provence Tog

Paris til Provence Tog

Lyon til Provence Tog

Marseille til Provence Tog

 

Bedste europæiske togruter: The West Rhinen Railway, Tyskland

The West Rhine Railway, Germany

 

Rhinen er ikke kun en af ​​Europas smukkeste floder, men det er også en af ​​kontinentets vigtigste vandveje. Det flyder nogle 1,320 kilometer fra Schweiz hele vejen til Holland og Nordsøen. En af de mest tiltalende afsnit i denne mægtige flod løber gennem Tysklands Mittelrheintal (Rheintal), et område med en enestående naturskønhed. Faktisk, den strækning af floden strækker sig fra Mannheim i syd til Koblenz i den nordlige del prale natur så spektakulære, at en stor del, benævnt Rhinen Gorge (Rheinschlucht), er udpeget en UNESCOs verdensarvssted.

Takket være dens mange slotte og historiske byer, denne strækning af Rhinen har i århundreder påvirket kunstnere, forfattere, og komponister, og er helt sikkert en af ​​de bedste europæiske togruter i sommersæsonen.

Toget kører langs Rhinen og afslører de maleriske steder af Tyskland. Den stenede skråninger med vinmarker, gamle slotte på toppen af ​​dem - du kan stå af toget og besøg den legendariske Lorelei klippe i St. Goarshausen, der stiger 120 m over Rhinen. En rigtig flot rute, under rejser i disse smukke tyske byer.

Rute: Köln-Bonn-Koblenz-Bingen-Mainz

Varighed: 185 km

Hvornår skal gå: sommer, efterår

 

Köln til Bonn Tog

Bonn til Koblenz Tog

Koblenz til Bingen Tog

Bingen til Frankfurt Tog

 

Den Rauma Railway, Norge

Den Rauma Railway bliver mere og mere populære blandt turister, da det bliver en af ​​de bedste europæiske togruter i foråret. En tur på denne jernbane bringer dig tæt på den spektakulære natur mellem Åndalsnes og Dombås.

Turen mellem Dombås og Åndalsnes er 114 km lang og tager 1 time og 40 minutter. Toget passerer 32 broer – herunder den berømte Kylling Bridge, 59 meter over Rauma floden – og passerer gennem 6 tunneler. Toget har store vinduer, så du kan læne dig tilbage og nyde storslået natur. Toget går også forbi den berømte Trollveggen – Troll væg, Europas højeste vinkelret bjerg væg.

Foråret er det bedste tidspunkt at begynde at gå. Toget kører især langsomt igennem smukt landskab. Den stopper for billeder på Kylling Bridge og af Troll væg, en guide vil give dig oplysninger gennem højttalerne, og du vil også modtage en brochure med information om højdepunkterne i turen.

Rute: Åndalsnes-Dombås

Varighed: 1.5 timer, 114 km

Hvornår skal gå: Sommer

 

 

Bernina Express, Schweiz til Italien

Bernina Express, Switzerland Train route

 

Krydser Alperne i Bernina Express er helt sikkert en af ​​de bedste europæiske togruter at besøge Europa! Langs vejen, Bernina Express ruller Hollywood-stil over den 65 meter høje Landwasser Viaduct, den rhaetiske jernbanes signaturstruktur, og UNESCOs verdensarvssted.
Alt i alt toget passerer igennem 55 tunneler og over 196 broer på sin vej fra Chur til Tirano. Rejsende behandles til vidunderlige seværdigheder i løbet af deres rejse, ligesom Montebello kurve med en visning af Bernina massivet, den Morteratsch glacier, de tre søer LEJ Pitschen, Lej nair, og Lago Bianco, Alp Grum, og Brusio Circular Viaduct. I sommers, rejsen kan udvides fra Tirano til Lugano ombord på Bernina Express Bus.

Rute: Chur-Thusis-Tirano-Lugano

Varighed: 4 timer, 123 km

Hvornår skal gå: Sommer

 

Chur til Thusis Tog

 

Klar til foråret i de bedste europæiske togruter? Gem et tog kan hjælpe dig, med hurtig og nem bestilling uden skjulte gebyrer! Hvad en leg!

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-european-train-routes%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)