Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 25/01/2021)

Der er ingen mangel på ekstreme attraktioner i Europa. Adrenalin asylansøgere og elskere af ekstremsport kan erfaring forskellige europæiske destinationer med en bred vifte af aktiviteter. Hvis du spekulerer på, hvordan man kommer dertil med tog, vi har du dækket, også! Her er mine picks for de bedste ekstreme attraktioner i Europa vores top:

 

Bedste Ekstreme Seværdigheder i Europa – Innsbruck, Østrig

For en adrenalinpumpende dag, ser ikke videre end Innsbruck i Østrig. Der er masser af ting at gøre, uanset om du søger ro eller ophidselse. Mens mange turister gå til Innsbruck netop på grund af sin idylliske udseende, det har meget mere at byde på. Du kan opleve en bobslæde ride på Olympiaworld, tage et bungee jump off Europabrücke eller gå stå på ski. Naturen er betagende, og synspunkter er forbløffende. Uanset hvad du vælger at gøre på Innsbruck, én ting er sikkert - du vil ikke være kede. Og du kan nemt nå det med tog. Det forbinder til resten af ​​Østrig og andre større Europæiske jernbane hubs.

München til Innsbruck Tog

Salzburg til Innsbruck Tog

Oberstdorf til Innsbruck Tog

Graz til Innsbruck Tog

 

Ekstreme Seværdigheder i Interlaken, Schweiz

Best Extreme Attractions in Europe in Interlaken Switzerland

 

Schweiz måske ikke det første land, du tænker på, når emnet er de bedste Extreme Seværdigheder i Europa. Imidlertid, første optrædener kan bestemt være misvisende. Interlaken anses for at være en af ​​de vigtigste hotspots for ekstremsport i Europa. Det er en smuk region fuldt udstyret til at tilfredsstille fantasi af en adrenalin søgende. Nogle af aktiviteterne i Interlaken er paragliding, rafting, elastikspring, og canyoning. nå Schweiz er tilgængelig med tog, da der er ruter fra nabolandene og byer i Europa.

Basel til Interlaken Tog

Bern til Interlaken Tog

Lucerne til Interlaken Tog

Zürich til Interlaken Tog

 

Attraktioner på Le Marche, Italien

Østitalien er mest kendt for sin kunst, kultur og kulinariske undere. stadig, dette ry betyder ikke, at der ikke er noget andet at denne smukke region. Le Marche er berømt for én unik og uventet årsag. Det ser flot ud, når du hopper ud af en fly flyvende over det. Erfarne faldskærmsudspringere kender dette, men Le Marche er også et godt sted at afprøve Ekstreme Attraktioner i Europa og især faldskærmsudspring for første gang. Hvis dette lyder spændende at du, du kan tage en behagelig, naturskønne tog ride gennem Italien til Le Marche.

Firenze til Macerata Tog

Firenze til Jesi Tog

Rom til Ancona Tog

Rom til Pesaro Tog

 

Extreme på Mont Blanc

Mont Blanc France snow peaks

 

Som det højeste bjerg i hele Europa, Mont Blanc har altid tiltrukket sin rimelige andel af besøgende. Opstigning til toppen er ikke for sarte sjæle, hvilket er grunden til turister, der søger et gys elsker det så meget. Mont Blanc lover eventyr, dramatisk og betagende sceneri, og det er en udfordring ikke alle kan mødes. Det er en perfekt ferie sted for dem, der er på udkig efter ekstreme attraktioner i Europa. Og hvis du ikke er i humør til klatring, du kan stadig opleve Mont Blanc gennem paragliding. alternativt, udforske en gletsjer på en af ​​de mange guidede ture, der er populære i regionen. Du kan nå byen Chamonix ved toget og derefter rejse til Mont Blanc ombord på Mont Blanc Express.

Dijon til Paris Tog

Reims til Paris Tog

Lille til Paris Tog

Ture til Paris Tog

 

Leder du efter din næste adrenalin-fyldte Ekstreme Seværdigheder i Europa?

Se ikke videre end disse ekstreme attraktioner. Alle disse steder er let tilgængeligt med tog, Alt du skal gøre er Bestil dine billetter og planlægge din rejse!

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-extreme-attractions-in-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)