Læsetid: 9 minutter
(Senest opdateret: 06/02/2021)

Middelalderlige slotte, vinmarker, betagende landskaber, er blot et par ting, der gør Europa perfekt til en faldferie. Hver europæisk by har sin charme, men destinationerne på vores 10 bedste efterårsferier på Europas liste er nogle få af de mest smukke steder.

Europa er især fantastisk om efteråret, når træer og bakker males i lys orange, fyrig rød, og gul. I slutningen af ​​oktober, der er færre skarer i gaderne, og det betyder, at du får de smukke udsigt over efteråret til dig selv. Efterår er et godt tidspunkt at rejse, fordi priserne på hotel og rejse falder markant.

Det er let og behageligt at rejse til alle de fantastiske steder på vores liste med tog. Fra Loire-dalen i Frankrig til Luxembourg, togrejser er perfekt til planlægning af den mest mindeværdige efterårsferie i Europa, du har haft til dato.

 

1. Efterårsferie i Umbrien, Italien

Mens mange foretrækker Toscana til en faldferie i Europa, Umbrien-regionen i Italien er langt langt mere imponerende og en af ​​de bedste efterårsrejsedestinationer i Europa og Italien.

Let tilgængelig med tog fra Rom, Umbrien tilbyder færre skarer og billigere indkvarteringspriser i Italien. I slutningen af ​​september til oktober, du kan nyde den hvide trøffel og den nye vinfestival i byer som Gubbio. Også, du kan tage til Perugia for den årlige Eurochokolade-festival. Så, Umbrien handler om at forkæle dig selv i de store landskaber, nyde den bedste mad og vin i løbet af din efterårsferie i Europa. I løbet af en kort eller lang tur, du bor på et romantisk postkortlignende sted, på et af de bedste efterårsferier i Europa.

Firenze til Orvieto billetter

Siena til Orvieto billetter

Arezzo til Orvieto billetter

Perugia til Orvieto billetter

 

Umbrien, Italien

 

2. Cinque Terre, Italien

Billederne online gør ikke retfærdighed over for magiske Cinque Terre region i Italien. De farverige huse på toppen af ​​bakkerne, omgivet af vinmarker, lokale restauranter, og vandrestier, alle gør denne region til en fantastisk efterårsrejse destination i Europa. Cinque Terre består faktisk af 8 små landsbyer og en togskinne forbinder dem alle med hinanden. Dette gør det især let at besøge hver eneste landsby i 2-3 dage, hvis du har kort tid. Hvad kan være bedre end toghopping på et af de bedste steder i Europa i efteråret?

Cinque Terre er normalt en varm sommerdestination for strande og uberørt vand. Imidlertid, det er meget bedre at besøge efteråret, fordi de smalle gader er relativt tomme for turister. Derfor, mens de fleste restauranter er lukket, Du kan stadig finde en åben bar med udsigt over havet og beundre udsigterne i ro.

Du kan bruge 4 dage med at udforske landsbyerne og tilbringe en lang weekend i La Spezia by, dit udgangspunkt for togrejser i Cinque Terre. Fra La Spezia, du togrejser til enhver anden landsby efter eget valg.

Billetter til La Spezia til Manarola

Billetter til Riomaggiore til Manarola

Sarzana til Manarola billetter

Billetter til Levanto til Manarola

 

Cinque Terre Italien ved solnedgang

 

3. Luganosøen, Schweiz

Mousserende turkis vand, terrakotta-farvede huse, søen Lugano i Schweiz er en af ​​vores top efterårsrejse destinationer i Europa. Schweiz har mange fantastiske steder for den uforglemmelige efterårsferie i Europa, og Lugano er et af Schweiz's kronjuveler.

Temperaturerne er stadig varme i midten af ​​oktober, så du kan sidde ved søen med et glas vin fra vinmarkerne rundt eller smage polenta-gryderet i den traditionelle efterårsfestival. Hvis du er interesseret i at tilføje en smule spænding og eventyr til din efterårsferie i Europa, du kan vandre op ad Monte Bre. Udsigten fra toppen er nogle af den betagende udsigt over Lugano Bay.

Den gamle bydel i Lugano har farverige rækkehuse, 10 firkanter, og den luksuriøse shoppinggade Via Nessa. Bundlinjen, Luganosøen er perfekt til både naturelskende og smukke livselskende rejsende. Lugano-søen er fantastisk til en afslappende kort weekend eller udvidet ferie i Europa.

Du kan nemt rejse til Lugano-søen med tog fra Milanos centrum på lidt mere end en time. Tog afgår hver time fra Milanos togstation.

Interlaken til Zürich billetter

Lucerne til Zürich billetter

Lugano til Zürich billetter

Billetter til Genève til Zürich

 

lugano landskab

 

4. Efterårsferie i Hannover, Tyskland

Hannover er den mest undervurderede by i Tyskland, men en af ​​de bedste destinationer for en faldferie i Europa. Denne store by er hjemsted for en enorm park, dobbelt så stor som Central Park i New York. Gamle egetræer og en smuk sø er på parkens grund, ideel til gåture og dovne eftermiddage om efteråret.

Marktplatz gamle bydel og klokketårnet er et godt udgangspunkt for at opdage gotisk arkitektur. Du kan fortsætte til det imponerende nye rådhus, en storslået lignende struktur med udsigt over en sø. Grønne lande og træer omgiver det store palads og fuldender den majestætiske atmosfære og udsigt i gyldne farver.

Hannover er en af ​​Tysklands perler og kunne ikke være smukkere om efteråret. Hvis du planlægger en faldferie til Europa, så er Hannover den ideelle rejsedestination. Ikke mange turister har opdaget dens magi endnu, så, du kan være den første til at have tiden i dit liv i byen.

Bremen til Amsterdam billetter

Hannover til Amsterdam billetter

Bielefeld til Amsterdam billetter

Hamburg til Amsterdam billetter

 

 

5. De bayerske alper og sorte skov, Tyskland

Schwarzwald og de bayerske alper er et populært valg for en efterårsfamilieferie i Europa. Denne fantastiske region i Tyskland er en af ​​de bedste rejsedestinationer i efteråret i Tyskland.

Når du går af toget i en af ​​de maleriske landsbyer, du vil straks føle, at du trådte direkte til en Brothers Grimm-historie. Bedøvelse søer, Triberg-vandfaldene, grønne dale, og vinmarker garanterer en uforglemmelig faldferie i Europa.

Bladen skifter farver til gyldne toner, mens der i baggrunden er sne-toppede bjerge. At slappe af i en træhytte efter en god vandretur i Alperne er en uforglemmelig oplevelse. Du kan også besøge en af 25 slotte i området og Neuschwanstein Castle er et bemærkelsesværdigt slot at udforske på din efterårsferie i Europa.

Offenburg til Freiburg billetter

Stuttgart til Freiburg billetter

Leipzig til Freiburg billetter

Billetter til Nürnberg til Freiburg

 

De bayerske alper og sorte skov, Tyskland

 

6. Efterårsferie i Ahornboden, Østrig

Rissbachtal-dalen og Karwendel Alpine Park, er en majestætisk rejsedestination i Østrig til efterårsferie. Ahornbodens alpine terræn har 2,000 år gamle Sycamore-ahorntræer ser fantastiske ud i deres efterårsklædning af guld og orange. Natur og bjerge skaber en helt fantastisk natur for en mindeværdig rejsedestination i Europa.

Denne region i Tyrol anbefales især til mountainbikere og erfarne vandrere. Det Nationalpark har mange gode vandreture og stier mellem kalksten bjerge til en uforglemmelig ferie i Europa.

Salzburg er bare 3 timer væk fra Ahornboden med tog, inklusive overførsler. Desuden, der er gode hoteltilbud og overnatningsmuligheder i Grosser Ahornboden i lavsæsonen.

Salzburg til Wien billetter

München til Wien billetter

Graz til Wien billetter

Billetter til Prag til Wien

 

Efterårsferie i Ahornboden, Østrig

 

7. Efterårsferie i Loire-dalen, Frankrig

TLoire Valley ligger i vinregionen i Frankrig. Det betyder at 185,000 hektar vindruer brænder i guld i slutningen af ​​oktober. Derfor er det langt et af de smukkeste steder at besøge i Europa og en spektakulær rejsedestination for efteråret.

Mens mange tager en dagstur fra Paris, Det anbefales stærkt, at du bor en lang weekend i Loire Valley for fuldt ud at værdsætte dens magi og skønhed. Denne måde, du kan besøge et eller to af de fantastiske slotte i dalen, såsom Chateau de Chambord. Nogle siger, at dette bemærkelsesværdige slot er designet af De Vinci selv.

Det Chambord Castle er 2 timer syd for Paris, og du kan togrejse fra Paris Austerlitz til Blois-Chambord. Inden for halvanden time, du vil vandre i det smukke palads.

Paris til Strasbourg billetter

Luxembourg til Strasbourg billetter

Nancy til Strasbourg billetter

Basel til Strasbourg billetter

 

8. Bordeaux, Frankrig

Der er intet mere charmerende og romantisk end Frankrig i efteråret. Bordeaux er en undervurderet fransk by og hjemsted for Saint-Emilion vinmarker og strande i Arcachon, Disse 2 steder er blot et par af årsagerne, der får dig til at forelske dig i Nouvelle Aquitaine i Bordeaux. Slots-, vin ture, spa-behandlinger, og madlavningstimer, gør Bordeaux til en fantastisk rejsedestination til din efterårsferie.

I slutningen af ​​oktober er de fleste turister tilbage hjemme, så rejse- og indkvarteringspriserne falder i Bordeaux. På dette tidspunkt begynder vinmarkerne druerne høst, og du kan bo i et af de mange slotte i området og klemme ind. Dette vil helt sikkert tilføje en unik oplevelse til dit fotoalbum.

Regionen er fantastisk at nå med tog fra hvor som helst i Frankrig, og der er direkte tog højhastighedstog fra Paris-Austerlitz og Montparnasse togstationer.

La Rochelle til Nantes billetter

Toulouse til La Rochelle billetter

Bordeaux til La Rochelle billetter

Paris til La Rochelle billetter

 

Efterårsferier i Bordeaux, Frankrig

 

9. Efterårsferie i Paris, Frankrig

Vores bedste faldferie på Europa-listen bliver ikke komplet uden Paris. Paris er altid en god idé, men det er især dejligt om efteråret. Luxembourg Gardens, små franske caféer, og levende gademusik skaber den perfekte ramme for en uforglemmelig ferie i Europa.

Sip varm chokolade, eller se Montmarte druehøstfestival, Paris har mange smukke pletter til at snappe de fantastiske billeder. De mest fotogene pletter er Jardins du Luxembourg, Parc Monceau, og Tuileries Have. Fra slutningen af ​​oktober, der er en årlig efterårsfestival i forskellige spillesteder i hele musikbyen, dans, og kunstforestillinger. Så, hvad enten det er regnfuldt eller solrigt, Paris tilbyder mange fantastiske ting at gøre.

Paris er mindre overfyldt, og rejsepriserne er meget overkommelige lavsæson, så togrejse og indkvartering gør Paris til en stor rejsedestination for efteråret til en europæisk ferie.

Amsterdam til Paris billetter

London til Paris billetter

Rotterdam til Paris billetter

Billetter til Bruxelles til Paris

 

Efterårsferie i Paris, Frankrig

 

10. Amsterdam, Holland

Om foråret, tulipanerne pryder Amsterdams haver og parker, men om efteråret, orange, gult og rødt løv farver kanalerne og gaderne. Amsterdam er en absolut skønhed, og derfor er det et af de bedste efterårsferier i Europa. Du kunne kun gå gennem Amsterdam ind 3 dage, men du vil være længere og stoppe ved hvert hjørne for at værdsætte den smukke udsigt.

Amsterdam er en fantastisk by til en ferie i Europa, med 50 museer i byen, bådture i kanalerne, der er masser af vidunderlige ting at gøre i denne fantastiske rejsedestination i efteråret i Holland. ud over, der er fantastiske parker hvor du kan tage en picnic eller cykl rundt, hvis vejret er godt.

Amsterdam er en af ​​de bedste byer i Europa, tilgængelig med tog fra hvor som helst i nabolandene, og let at navigere i byen.

Bruxelles til Amsterdam billetter

London til Amsterdam billetter

Berlin til Amsterdam billetter

Paris til Amsterdam billetter

 

Amsterdam, Holland efterårfarver

 

Bonus: Efterårsferie i Luxembourg

Belgien, Frankrig, og Tyskland omgiver det lille Luxembourg-land, den perfekte efterårsrejse destination i Europa. Byen Luxembourg er berømt for sin gamle bydel, beliggende på klipper og omgivet af en middelalderlig fæstning. Dens fantastiske arkitektur og gammeldags charme har tjent det titlen på UNESCO World Heritage websted. Grand Ducal Palace og Adolph-broen er must-sees-pletter på din ferie til Luxembourg.

Haver og mange udsigtspunkter har en betagende udsigt over hele byen og dens omgivelser. om efteråret er udsigterne især smukke i efterårsfarver. Så, mens Luxembourg er den mindste by i Europa, den står stolt ved siden af ​​de store kosmopolitiske byer som Paris. Det er bestemt værd at vælge Luxembourg til din ferie i Europa om efteråret.

Takket være de avancerede jernbanetjenester, du kan rejse overalt i Europa på ingen tid. Fra den store kosmopolitiske by til den lille og bemærkelsesværdige by, hver by på vores 10 bedste byer til en faldferie i Europa, har sin unikke charme og magi.

Billetter til Antwerpen til Luxembourg

Bruxelles til Luxembourg billetter

Metz til Luxembourg billetter

Paris til Luxembourg billetter

 

Luxembourg Fall Vacation Scenery

 

Her på Gem A Train, vi hjælper dig med at finde de billigste togbilletter til nogen af ​​de smukke destinationer på vores liste.

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “10 Bedste efterårsferier i Europa” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst og give os kredit med en link til denne blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-fall-vacations-europe/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)