Læsetid: 9 minutter
(Senest opdateret: 25/02/2022)

Venlige, gangbar, og smuk, Disse 12 bedste førstegangsrejsende’ steder er de bedste byer at besøge i Europa. Lige fra toget, til Louvre, eller Dam-pladsen, disse byer tiltrækker millioner af turister hele året rundt, så pak dine kufferter og tag med os på en rejse for at opdage deres charme.

 

1. Bedste placeringer for førstegangsrejsende: Amsterdam

En fantastisk destination for weekenden, Amsterdam er en af ​​de 12 bedste førstegangsrejsendes placeringer. Amsterdam er ret lille, hvilket gør det nemt at komme rundt til fods, eller på cykel. Desuden, denne måde at rejse på er meget nemmere for førstegangsrejsende, der ikke er vant til at klare sig i et fremmed land eller kommunikere på fremmedsprog.

Dermed, kun ind 3 dage kunne du udforske hver eneste kanal og hjørne i den charmerende hollandske hovedstad. Honningkagehuse i Danmark, Dam-pladsen, blomstermarkedet, og hop på en kanal bådtur, og Anne Franks hus, er kun nogle få af de steder, du kan besøge. Selvom det lyder som en lang bucket list, byens design passer til disse smukke steder, så enhver besøgende kan besøge dem alle på en kort ferie. Hollænderne er venlige og meget imødekommende og vil med glæde dele deres kultur og by med dig.

Bedste tidspunkt at gå: Kan, til det berømte blomstermarked.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Best First Time Traveler’s Locations: Amsterdam

 

2. Prag

Byen med vidunderlige broer, og ølhaver, Prag er en fantastisk destination for førstegangsrejsende. Hvis du aldrig har været i Prag, du vil finde byen sjov, imponerende, og livlig. Ud over de vidunderlige kirker, og Den Gamle Rådhusplads, Prag er fantastisk til en kort weekendophold, med værtshuse, klubber, og ølhaver til en aftenpint.

i øvrigt, byen kan prale af rejsende, så, hvis du rejser alene til Prag, du kan altid møde andre rejsende. På denne måde kan du blive inspireret til at planlægge den næste rejse i Europa, til Wien eller Paris, som er en togtur væk.

Bedste tidspunkt at gå: Efterår.

Nürnberg til Prag Tog

München til Prag Tog

Berlin til Prag Tog

Wien til Prag Tog

 

Prague

 

3. Klassisk London

Når man tænker på at rejse for første gang til Europa, London kommer uundgåeligt til at tænke på. Byen er en fantastisk blanding af kulturer: Engelsk arv og moderne trendy kvarterer, London Eye og Buckingham Palace. Selvom det kan være udfordrende at se alt, London har at byde på i weekenden, en tur til det klassiske London er muligt.

Klassisk London inkluderer at besøge Buckingham Palace, Tower of London, og Kensington Gardens, et par af de bedste vartegn i Europa. Desuden, du kan nyde en musical på West End, vandrer rundt i Notting Hill, og smage en engelsk morgenmad selvfølgelig. Bundlinie, London er et vidunderligt sted for førstegangsrejsende.

Bedste tidspunkt at gå: Forår og sommer, når himlen er blå og vejret er varmt.

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

Classic London

 

4. Bedste placeringer for førstegangsrejsende: Firenze

Rig kunsthistorie, storslåede vartegn, og paladser, Firenze er et fantastisk førstegangssted for kunstelskere. Den gamle bykerne er den mest populære del af Firenze, med det betagende Duomo og Uffizi-galleriet ikke så langt væk. Disse fantastiske steder ligger i gåafstand fra hinanden, så du nemt kan gå gennem Firenzes smukke gader og pladser.

i øvrigt, hvis du ikke vil gå for meget, derefter at bestige Duomo og Giottos Klokketårn byder på en fantastisk udsigt over hele byen. Så, du kan nemt holde din ferie i Firenze i den gamle bymidte, og fordel din tid mellem indkøb, kunst, og fantastisk italiensk mad.

Bedste tidspunkt at gå: Forår og efterår.

Rimini til Florence Tog

Rom til Firenze Tog

Pisa til Firenze Tog

Venedig til Firenze Tog

 

Best First Time Traveler’s Locations: Florence Viewpoint

 

5. Pæn

Symbolet på den franske riviera, Nice er en smuk kystby med fantastiske sandstrande og en fantastisk afslappet atmosfære. Nice er en af ​​de mest populære byer i Frankrig, for både lokale og turister. Selvom dette kan gøre Nice en smule overfyldt i højsæsonerne, dette gør det også til en fantastisk beliggenhed for førstegangsrejsende.

Førstegangsrejsende til Nice kan nyde den fantastiske promenade du Paillon, til slotsbakke eller gamle bydel. Solrig, livlig, og afslappende, Nice er det perfekte feriemål i Frankrig, designet til at imødekomme en rejsendes ethvert behov. Mest vigtigt, med 300 solskinsdage om året, Nice er det bedste sted at tage hen når som helst på året for at slappe af ved stranden. Imidlertid, hvis du er vild med kunst og historie, Nice er hjemsted for Chagall- og Matisse-museerne, samt det gamle kvarter selvfølgelig.

For at opsummere, du må hellere øve din bonjour, fordi Nice vil være glad for at hilse på dig på din første tur nogensinde.

Bedste tidspunkt at gå: Sommer selvfølgelig.

Lyon til Nice-Tog

Paris til Nice-Tog

Cannes til Paris tog

Cannes til Lyon tog

 

Nice Riviera

 

6. Bedste placeringer for førstegangsrejsende: Wien

Fuld af paladser, kirker, og gamle pladser, Wien er et af de bedste steder for førstegangsrejsende. Du kan udforske den østrigske hovedstad helt til fods, og det gør Wien til en af ​​de mest fodgængervenlige byer i Europa. Fra Indre Stadt, du kan udforske de mange gallerier, luksus shopping butikker, alt sammen imponerende i barokstil og vil få dit hoved til at snurre.

Med andre ord, Wien har masser af vidunderlige historiske steder at besøge, og arkitekturen er bemærkelsesværdig. Hvis du er en historieelsker og værdsætter rig kultur, du vil blive forelsket i Wien ved første blik, og din første tur til Wien bliver begyndelsen på mange lange weekender i Østrig.

Bedste tidspunkt at gå: Wien er smukkest om vinteren, når alt er snedækket og magisk.

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

 

 

7. Paris

Romantisk, spændende, smuk, alle forelsker sig i Paris ved første blik, eller skal vi sige den første tur. Den franske hovedstad er kunstens centrum, mode, historie, og gastronomi, tilbyder fantastiske ting at gøre og steder at besøge, for enhver smag og lidenskab.

Alt, hvad du gør i Paris for første gang, vil være mest mindeværdigt. Fra den første gåtur langs Champs-Elysees til en picnic ved Eiffeltårnet og et besøg på Louvre, din førstegangsrejse til Paris bliver uforglemmelig. At Paris er det ultimative sted for en førstegangsrejsende til Europa.

Bedste tidspunkt at gå: Hele året rundt.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

Louvre Museum, Paris

 

8. Bedste placeringer for førstegangsrejsende: Rom

Spadseretur brostensbelagte gader, til Colosseum, og lækker maritozzo til dessert er en fantastisk åbning til en første dag i Rom. Ud over at være et historisk centrum i det antikke Rom, med vartegn som Forum og kejsernes palads, Rom er en fantastisk by at have Vino del Casa og fantastisk italiensk pizza.

i øvrigt, Rom er meget romantisk og tiltrækker mange forelskede par. Den spanske trappe eller Trevi-fontænen er gode steder for romantiske billeder. Så, hvis du ikke har rejst langt eller overhovedet til Italien, så er Rom et af de bedste steder for førstegangsrejsende.

Bedste tidspunkt at gå: Forår og efterår er det bedste tidspunkt at besøge for førstegangsrejsende at besøge Rom. Italien er en stor uden for sæsonen destination i Europa, og april er det bedste tidspunkt at gå.

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Venedig til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

 

Best First Time Traveler’s Locations: Rome

 

9. Bruxelles

Hvis du kun har én dag til kunsten at rejse, Bruxelles er den ultimative destination. Vafler, chokolade, vafler med chokolade, og det store palads, er tre af de bedste ting at gøre i Bruxelles, passer kun ind på én dags tur.

Ikke desto mindre, hvis du vil se lidt mere, så vil du blive glad for at opdage, at Bruxelles har gode forbindelser; sporvogne, metro, og busser, der kører dig overalt. Endnu en fordel, der gør Bruxelles bedst 12 førstegangsrejsendes steder er, at byen er flersproget. Med andre ord, du kan tale engelsk, fransk, hollandsk eller tysk, når du er i Bruxelles og ikke bekymre dig om at gå tabt i oversættelsen.

Bedste tidspunkt at gå: Sommer og vinter er det bedste tidspunkt at besøge Bruxelles. Junifestivaler skaber en god stemning i Bruxelles, mens december er julens magi.

Luxembourg til Bruxelles Tog

Antwerpen til Bruxelles Tog

Amsterdam til Bruxelles Tog

Paris til Bruxelles Tog

 

Brussels

 

10. Bedste placeringer for førstegangsrejsende: Bruges

Den lille, charmerende by Brugge er fuld af kanaler, butikker, og middelalderlig arkitektur. Den maleriske belgiske by er et fantastisk sted for weekendophold, med masser af tid til sightseeing og afslapning. Ud over chokoladesmagninger på Marktpladsen, at klatre op i Belfry Tower for episk udsigt over byen er en af ​​de bedste måder at starte dagen i Brugge på.

Du kan dække Brugge vartegn til fods, eller i en vogn, på en weekend. Derudover, du kan kombinere turen til Brugge med andre førstegangsrejsesteder, ligesom Bruxelles, og gør det til en hel uges tur til Europa. Så, at nyde din første tur til Brugge fuldt ud, pak behagelige sko, en krydspose, og et kamera til magiske snaps.

Bedste tidspunkt at gå: Foråret er det bedste tidspunkt at besøge Brugge. På denne tid af året, kanalerne og stræderne er fulde af blomstrende blomster, og farver.

Amsterdam til Bruges Tog

Bruxelles til Brugge Tog

Antwerpen til Brugge Tog

Gent til Brugge Tog

 

Best First Time Traveler’s Locations: Bruges

 

11. Köln

Den betagende Kölner Domkirke vil efterlade dig målløs. Det historiske centrum, byens lys om aftenen, og katedralen fortryller enhver førstegangsrejsende til denne fantastiske tyske by. Köln er en vidunderlig destination for en storbyferie, da du kan besøge alle de vigtige vartegn i 3 dage.

Om vinteren, byens torv er stedet, hvor du kan nyde et af de bedste julemarkeder i Europa. Om sommeren, du kan tage til Rheinpark for en fantastisk udsigt over katedralen og en picnic ved Rhinen. desuden, du kan nyde store besparelser på fantastiske parker, museer, og mere med Köln kort.

Bedste tidspunkt at gå: Hele året rundt, men mest i julen og foråret.

Berlin til Aachen Tog

Frankfurt til Köln Tog

Dresden til Köln tog

Aachen til Köln Tog

 

Cologne At Night

 

12. Bedste placeringer for førstegangsrejsende: Interlaken

Alpine udsigt, grønne enge, og søer sammen med byens frynsegoder, Interlaken er en fabelagtig destination i Schweiz. Byens nærhed til Alperne sammen med bylivets komfort, indkvartering, og transport gør det til et af de bedste steder for førstegangsrejsende.

Hvis du vælger at rejse til Interlaken for første gang, du vil have en uforglemmelig tur til en af ​​de mest ønskede destinationer i verden. Uanset om du elsker at vandre eller nippe til schweizisk kakao om morgenen med udsigt over Alperne, Interlaken har det hele.

Bedste tidspunkt at gå: hele året rundt.

Basel til Interlaken Tog

Bern til Interlaken Tog

Lucerne til Interlaken Tog

Zürich til Interlaken Tog

Best First Time Traveler’s Locations: Interlaken

 

Her på Gem et tog, vi vil med glæde hjælpe dig med at planlægge din ferie til disse 12 bedste førstegangsrejsende’ steder med tog.

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg "12 bedste placeringer for første gangs rejsende" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fbest-first-time-travelers-locations%2F – (Rul lidt ned for at se Koden)