Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 02/07/2021)

Tag toget til den perfekte destination for Storbyferie eller shopping, de mest fantastiske hovedstæder i Europa har det hele. Loppemarkeder er retro og moderne, nutid og historie, kom sammen, hvor store ting vises, og vores 7 bedste loppemarkeder i Europa er det perfekte eksempel.

Hvis du brænder for at shoppe, og især til vintage samlerobjekter, så disse 7 bedste loppemarkeder i Europa vil være en drøm, der går i opfyldelse. Følg blot vores ultimative loppemarked i Europa guide, og tag en stor kuffert!

 

1. München Loppemarked

Hvis du er på vej til Bayern for at Europæiske helligdage om foråret, og på udkig efter nogle friske vintage skatte, så vil du elske Münchens kæmpe loppemarked. Dette fantastiske loppemarked markerer foråret festival og afholdes en gang om året.

Der vil være forbi 2000 leverandører, med fantastisk årgang er det, som en Louis Vuitton taske til sjove priser. Derfor, du burde sandsynligvis rydde den lørdag for loppemarkedet Riesen-Flohmarkt Theresienwiese i München. Desuden, kommer med en klar indkøbsliste, og være der tidligt som du kan. Døre åbner kl 4 er, og du vil ikke være den eneste tidlige fugl!

Düsseldorf til München Togpriser

Dresden til München togpriser

Nürnberg til München togpriser

Bonn til München togpriser

 

Books offering at Munich Flea Market

 

2. Amsterdam loppemarked

Hvis du ikke vidste det, Amsterdam er en by med en rig handelshistorie. Derfor, Det er ingen overraskelse, at et af de bedste loppemarkeder i Europa er i Amsterdam. En gang om året, de maleriske gader i Amsterdam, blive til et friluftsmarked, hvor du kan shoppe og nyde den fantastiske atmosfære i en af de største byer i Europa.

En gang om året, som en fest på kongedagen, Amsterdams kanaler og stræder forvandles til et stort loppemarked. Chic årgang, kunst, gadgets, og andre brugte skatte venter på dig på dette fantastiske loppemarked.

Hvornår? 6 er til 8 pm den 27. april.

Bremen til Amsterdam togpriser

Hannover til Amsterdam togpriser

Bielefeld til Amsterdam Togpriser

Hamborg til Amsterdam togpriser

 

Vrijmarkt Amsterdam Netherlands

 

3. Grande Braderie De Lille

Det største og mest berømte loppemarked i Frankrig, loppemarkedet Grande Braderie de Lille vil være vært 10,000 leverandører.

Lille loppemarked er årets største begivenhed og finder sted den første weekend i september. Hvis du er i vintage, og retro-genstande, så skal du hellere booke en billet til Lille i september 4th– 5th, til en vintage ekstravaganza.

Det siges, at det vil tage dig tæt på 40 timer bare for at gå gennem alle tribunerne, og det er uden stop og shopping.

Et par nyttige sætninger at beholde & lære:

”Hvad er din bedste pris?”- Hvad er din bedste pris?

“Kuponer la poire en Deux” - Lad os møde hinanden i midten / slå et godt køb

"Forhandle!”- Deal!

Hvordan man kommer dertil? Tag en time TGV togtur fra Paris.

Paris til Rouen togpriser

Paris til Lille togpriser

Rouen til Brest togpriser

Rouen til Le Havre togpriser

 

4. Portobello Road Market i London

Det bedste loppemarked i England sker hver dag på Portobello-markedet i London. Mode, antikviteter, mad, og brugte skatte venter på dig hver dag i ugen, men vær forberedt på et boost af energi og farve lørdag.

Så, efter en dag med antik shopping, du kan få fat i lækre grøntsager, ost, og andre godbidder til en hurtig frokost, inden du fortsætter på din vintage-quest på modemarkedet på Westway. At besøge Portobello Road-markedet er en af ​​de bedste ting at lave i London, og du bør afsætte en hel dag til dette loppemarked og Londons vartegn.

ENAmsterdam til London Togpriser

Paris til London Togpriser

Berlin til London Togpriser

Togpriser fra Bruxelles til London

 

Vinyl records at Portobello Road Flea Market In London

 

5. Paris Loppemarked

Når vi tænker på Paris, vi forestiller os straks atmosfæren. Særlig, mystisk, gammel, Royal kommer alle til at tænke på med Paris, og til hendes fantastiske loppemarked.

Paris loppemarked er et af de bedste loppemarkeder i Europa takket være de sjældne skatte, det skjuler. Afrikansk kunst, vintage dekorative stykker, og tøj er kun nogle få af de ting, du finder på dette enorme loppemarked.

Hvis du ønsker at medbringe et lille stykke Paris, så er loppemarkedet i Paris stedet at shoppe. Du starter din søgen videre Rue des Rosiers, hovedgaden, og gå ned for at gå ind på de separate markeder.

Hvornår? Lørdag-mandag

Hvordan man kommer dertil? Tag metroen, gå til Porte de Clignancourt on Line 4, og følg folkemængderne mod den store betonoverføring.

Amsterdam til Paris togpriser

London til Paris-togpriser

Rotterdam til Paris togpriser

Togpriser fra Bruxelles til Paris

 

Paris Beautiful Flea Market

 

6. Brussels Ball Game Market

Det eneste loppemarked, der er åbent 365 dage om året, Ball Game-markedet i Bruxelles, er også den største i Belgien.

I hjertet af Marolles-distriktet, du finder vintageplader, og sjældne bøger lagt på tæpper. I nærliggende gader, finder du brugte og antikvitetsforretninger.

Hvornår? Det bedste tidspunkt at tage på skatteopdrag er torsdag og fredag.

Hvor? Place du Jeu de Balle Bruxelles

Togpriser for Luxembourg til Bruxelles

Antwerpen til Bruxelles togpriser

Amsterdam til Bruxelles togpriser

Paris til Bruxelles togpriser

 

Brussels Jeu De Balle Market

 

7. Milano

Der er flere loppemarkeder i Milano, og det er ikke overraskende, da det er verdens hovedstad. Mercatone dell'Antiquariato er det største loppemarked i Milano og finder sted den sidste søndag i hver måned. Der vil være 380 stande af antikke møbler og vintage tøj, Venter på dig.

Imidlertid, det hippeste loppemarked i Milano er det østlige marked. Hvis du leder efter samlerobjekter eller moderne kunst, bliver du forelsket i det østlige loppemarked. Udover, du kan få fat i frokost eller øl på DJ-sættet, mens du vandrer rundt på de seje markedsstander. Når du træder ind, du vil aldrig forlade dette retro & vintage fest.

Hvor? Via Mecenate, 84

Hvornår? Hver søndag

Sådan kommer du til East Market i Milano? Tag metrolinjen M2

Togpriser for Firenze til Milano

Togpriser for Firenze til Venedig

Togpriser fra Milano til Firenze

Togpriser for Venedig til Milano

 

Milan Clothing Flea Market

 

Konklusion

Europa er en fortryllende sammensmeltning af retro og moderne, der kommer til at bo på de mest fantastiske loppemarkeder. En tur til Europa vil ikke være komplet uden at tilbringe en dag i en af ​​de bedste 7 loppemarkeder i Europa. i øvrigt, vender hjem uden i det mindste 1 stykke årgang er som om du aldrig har besøgt Europa.

 

Her på Gem et tog, Vi hjælper dig gerne med at planlægge din rejse til disse 7 Europas bedste loppemarkeder træner.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg "7 bedste loppemarkeder i Europa" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-flea-markets-europe%2F%3Flang%3Dda – (Rul lidt ned for at se Koden)