Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 30/05/2022)

Fyrtårne ​​er vores ledelys, oplysende stjerneklare nætter og vejen hjem til sømænd i mange århundreder. Mens nogle stoppede med at fungere, du bør lægge de bedste ti fyrtårne, der vil lyse op på dine rejser gennem Europa, på din rejseplan.

1. Bedste fyrtårne ​​i Europa: Neist Point Fyrtårn

Med et lys svarende til 480,000 stearinlys, Neist Point Fyrtårn har lyst kysterne på den vidunderlige Isle of Sky op siden 1909. Det skarpe lys skinner til en afstand af 24 miles, lede vejen til købmænd og sømænd i de tidlige dage. I dag er Skotlands gamle fyrtårn oplyst af Northern Lighthouse Board i Edinburgh, og mens det er blevet moderniseret, fyret er velbevaret.

En anden stor ting ved Nest Point fyrtårnet er dets fantastiske beliggenhed. Ud over det naturskønne landskab, du kan se delfiner, hvaler, og solhajer, indbyggere i farvandene omkring øen. Dermed, Neist Point fyrtårn er et af de bedste steder at besøge på Isle of Sky, især ved solnedgang. Derfor, sørg for at tage dine bedste vandresko på og planlæg tid til en 1-times vandretur til Neist Point fyrtårn.

Amsterdam til London med et tog

Paris til London med et tog

Berlin til London med et tog

Bruxelles til London med et tog

 

Best Lighthouse in Scotland

 

2. Bedste fyrtårne ​​i Europa: Saint-Mathieu Fyrtårn

På Frankrigs vestligste punkt, heldige rejsende kan finde det charmerende Saint-Mathieu fyrtårn. Det næstbedste fyrtårn i Europa ligger i den smukke Bretagne-region, ved siden af ​​ruinerne af et kloster, hvilket er ret unikt for fyrtårne. Dermed, mens du besøger et af de bedste fyrtårne ​​til lys op på dine rejser i Europa, du kan nyde de middelalderlige relikvier fra klostret og Pointe Saint-Mathieu.

De stejle klipper, kyst, og fyrtårnet skaber den mest uforglemmelige natur. desuden, for virkelig bemærkelsesværdig panoramaudsigt over Bretagnes kystlinje, du burde klatre 136 trin. For at opsummere, det dejlige hvide fyrtårn venter på dig i det smukke Plougonvelin, hvor lyset skinner og vil guide dig til en af ​​de mest fantastiske kystlinjer i Europa.

Amsterdam til Paris med et tog

Paris til Provence med et tog

Lyon til Provence med et tog

Marseilles til Provence med et tog

 

Lighthouse On The Edge Of The Ocean

 

3. Fyrtårne ​​til at lyse op på dine rejser i Europa: Genova Fyrtårn

Står højt kl 76 meter, Genova Fyrtårn er det næsthøjeste klassiske fyrtårn bygget af murværk i verden. Det gamle fyrtårn fungerer som Genovas symbol, og dens form tiltrækker mange besøgende Genova fra Firenze og andre byer. Konstrueret i to kvadratiske sektioner, hver sektor med en tagterrasselignende sektion og en lanterne kroner hele strukturen. Lygten skinner på lang afstand, spiller sin rolle i flykontrollen rundt i området.

Genova Fyrtårn lyser smukke nætter op i Genova, især kysten og havnen. i øvrigt, fyret er ret imponerende i dagtimerne, i baggrunden af ​​det turkise Middelhav og farverige huse. At besøge den gamle havn i Lighthouse of Genova er en af ​​de ti bedste ting at gøre i Genova.

Milano til Genova Tog

Rom til Genoa Tog

Firenze til Genova Tog

Venedig til Genoa Tog

 

 

4. Lindau Fyrtårn, Tyskland

Lyser Bodensøen op siden 1853, Lindau Fyrtårn er magisk i aftenlys og i dagtimerne. Dengang, fyret blev drevet af en åben oliebrand, men i dag kan skibe klare det ved hjælp af radiosignaler. Det tog tre år at bygge fyrtårnet, der byder rejsende velkommen til Lindau havn.

Selvom dette er et interessant faktum, Lindau Fyrtårn tiltrækker besøgende primært takket være sin smuk bayersk arkitektur, imponerende ur på facaden, og modsat løveskulptur. i øvrigt, bagved kan du nyde udsigten over Alperne, som fuldender det naturskønne postkortbillede.

Düsseldorf til München med et tog

Dresden til München med et tog

Nürnberg til München med et tog

Bonn til München med et tog

 

European Сity On The Water

 

5. Punta Penna fyrtårn, Italien

Øst for Rom, omgivet af Adriaterhavskysten og Appenninerne, beliggende i den smukke Abruzzo-region. Denne syditalienske perle er Italiens nyeste hotdestination, også hjemsted for det næsthøjeste fyrtårn i Italien, Punta Penna fyrtårn.

Lyser op på Italiens kyst og guider skibe hjem siden 1906, Punta Penna fyrtårn er åbent for offentligheden. Udover, besøgende kan klatre op ad en 307-trins spiraltrappe til fyrtårnets top for en fantastisk naturudsigt og, selvfølgelig, sandstrandene.

Milano til Rom med et tog

Firenze til Rom med et tog

Venedig til Rom med et tog

Napoli til Rom med et tog

 

6. Startpunkt Fyrtårn For at lyse op på din rejse

På et af de mest slående steder i Europa, rejsende kan finde Start Point fyrtårnet. Beliggende på en halvø i South Devon, England, ved en kyst, der strækker sig dybt ned i havet, billedet er betagende. Dermed, rejsende vil ikke blive overrasket over at høre, at turen op til fyret er en af ​​de bedste i området.

Hvis du er heldig, du vil være i stand til at se både passere langs Den Engelske Kanal, som de har gjort i over 150 flere år. Dette fuldender uden tvivl den naturskønne udsigt over kysten og fyrtårnet lige for enden af ​​næsset. desuden, en anden vandremulighed er at gå til Beesands og Torcross for se på delfiner og sæler.

 

Magical Lighthouse During The Starfall

 

7. Fyrtårn Store Tårn, Anglesey

For enden af ​​en af ​​de smukkeste kyststier i Europa, kan du finde det dejlige Twr Mawr Fyrtårn. Beliggende i den fjerne ende af Llanddwyn Island, rejsende kan nyde den fantastiske udsigt over Snowdonia i horisonten. Det unikke navn betyder Store Tårn. Den er farvet i hvid, og det er svært at gå glip af fyret på den grønne bakketop.

Twr Mawr fyrtårn ligger for enden af ​​Menai-strædet, -en 25 km lang strækning af tidevand, der adskiller Anglesey-øen fra fastlandet Wales. Desuden, rejsende til Twr Mawr på Llanddwyn Island, Lille tårn, siges at være bygget tidligere end Twr Mawr. For at konkludere, beliggende ved siden af ​​hinanden på små øer, Twr Mawr og Twr Bach fyrtårne ​​vil helt sikkert lyse op på din tur til maleriske Anglesey.

London til Amsterdam med et tog

Berlin til Amsterdam med et tog

Berlin til Prag med et tog

Wien til Prag med et tog

 

Fascinating Lighthouse Landscape

 

8. St. Marys Fyrtårn, Bait Island

Adgang til St. Marys fyrtårn er vanskelig. Det smukke fyrtårn ligger på den lille Bait Island, også kendt som St. Marys ø. Rejsende, der ønsker at beundre den charmerende St. Marys fyrtårn tæt på kan kun besøges under lavvande, da Bait Island er en tidevandsø. Oprindeligt var fyret et lille kapel, og tårnet blev senere omdannet til et fyrtårn, advare søfolk fra klippekysten.

I dag, St. Marys fyrtårn fungerer ikke længere, men er absolut en tur værd. For eksempel, du kan inkludere et stop her på din RV-tur i England, -en enestående kreativ måde at rejse på tværs af Europa. Endelig, du kan nyde en kop kaffe fra cafeerne i nærheden.

 

Lonely Lighthouse In England

 

9. Bedste fyrtårne ​​i Europa: Med Lighthouse Prey

Stående højt på Bretagnes klippekyst, det storslåede Le Creac'h fyrtårn lyser stien op for mange rejsende. En af dens karakteristiske træk er lanternen, der blinker lys hver 10 sekunder, så hvis du får en chance for at sejle over den franske atlanterhavskyst, ved, at Le Creac'h-lyset er der for at guide dig igennem.

Mens lanternens lys er meget kraftigt, en omfattende afskærmning omgiver den for at beskytte trækfugle. Derfor, det herlige fyrtårns drift gør ikke skader det marine økosystem i området. Ja, hvis du planlægger en tur til det smukke franske kystbyer, Sørg for at kombinere din tur til Le Creach Fyrtårn med La Jument og Nividic fyrtårn.

Paris til Amsterdam med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

Lighthouse On The Edge Of The Ocean

 

10. Bedste fyrtårne ​​i Europa: Lille Kitty Fyrtårn

Beliggende på en klippe foran et fort, det Lille Minou fyrtårn lyser skibe op’ rejse hjem langs den bretonske kystlinje. Fortet blev bygget for at beskytte Goulet de Brest under Marquis de Vauban-befæstningen i det 17. århundrede. Senere, i 19 århundrede, fyret blev bygget, og den buede bro tillod adgang til fyrtårnet og den fantastiske udsigt over kysten.

Desuden, dette charmerende fyrtårn er berømt takket være dets røde tag, som også har et rødt signal, der går af, når faren er tæt på plateauet med Les filetter. Mens Les Fillettes betyder “pigerne” på fransk, I dette tilfælde, det relaterer sig til klipperne i Goulet de Brest. i øvrigt, takket være denne funktion, sejlere husker at passe på denne del ved at bruge mnemonikken “Kitty rødmer, når han dækker pigerne” (“Minouen rødmer, når han dækker pigerne”).

Nantes til Bordeaux Tog

Paris til Bordeaux Tog

Lyon til Bordeaux Tog

Marseille til Bordeaux Tog

 

Fortress On The Sea

 

Her på Gem et tog, vi vil med glæde hjælpe dig med at planlægge en uforglemmelig tur til disse fyrtårne ​​med tog.

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg "10 bedste fyrtårne ​​til at lyse op på dine rejser i Europa” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst eller give os kredit med et link til dette blogindlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fbest-lighthouses-europe%2F – (Rul lidt ned for at se Koden)