Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 29/12/2019)

Europa er et vidunderligt mødested for mange forskellige kulturer - og kulinariske traditioner. Enhver nation har sin egen særlige identitet, som trækker besøgende lige ind i sin historie og alt andet det giver. Og i nogle lande, det betyder også flavorful drikkevarer!

De af jer, der rejser til ophidse din gane og har nogle lokale godkendt sjov vil nyde at besøge disse lande. Her er vores top 5 bedste lokale drikkevarer at drikke og prøve i Europa:

 

1. Bedste lokale drikkevarer i Italien: limoncello

limoncello er en vidunderlig italiensk opfindelse, som du kan finde hele dette smukt land. Imidlertid, hvis du ønsker at prøve dette lys citron spiritus fra sin bedste side, hoved til Amalfi. der, på den smukke Amalfikysten, de gør limoncello fra de bedste citroner i hele Italien. Den oprindelige opskrift gør denne drik smag ligesom en aromatisk limonade, der kun er lidt sød. Imidlertid, nippe det langsomt og forsigtigt, fordi dens styrke kan tage dig af overraskelse.

Napoli Salerno Tog

Napoli til Pompei Tog

Rom til Napoli Tog

Bari til Napoli Tog

 

[https://ww.youtube.com/watch?v = rR4qLmpJdh0

 

2. Bordeaux Bedste lokale vin - Frankrig

For en vinelsker, en af ​​de bedste lokale drikkevarer til prøve i Europa ville helt sikkert være en Bordeaux vin. Selvom det er en berømt fransk eksport, det er bestemt en oplevelse at prøve denne udsøgte vin, mens i Bordeaux. En vin tour er en perfekt måde at udforske regionen og dens vine. Hvad er mere, du vil lære en masse om at lave vin, smukke slotte, og mikroklimaer.

La Rochelle til Nantes Tog

Toulouse til La Rochelle Tog

Bordeaux til La Rochelle Tog

Paris til La Rochelle Tog

 

3. Pimms Cup - England

Hvis du befinder dig i London i løbet af sommeren, du kan simpelthen ikke forlade uden prøveudtagning Pimms Cup. Det var James Pimm der opfandt drikken i midten af ​​1800-tallet, og han tjente det i en stor kop, der, som han lånte sit navn. Det er en forfriskende drik, der kombinerer sodavandsdåser limonade og Pimms Nej. 1, samt frugt skiver og mynte kviste. Absolut lækker, og perfekt til at nyde på en mild sommerdag i en have, Pimms Cup vil charmere dig.

ENmsterdam Til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

Pimms Cup England

4. Bedste lokale drikkevarer i Tyskland: snaps

I Tyskland, Schnaps er en samlebetegnelse for en stærk alkoholisk drik, der kan have en række varianter. For eksempel, du kunne have en frugtagtig Schnaps eller en urt baseret én. Uanset hvilken en du vælger, du vil have en populær lokal drik, der vil vække ånden i Tyskland. De lokale elsker at have Schnaps efter et stort, tungt måltid, hvor dens styrke hjælper med fordøjelsen. Så når du er i Tyskland, velkommen til fest og drikke op!

Frankfurt til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

Bedste lokale drikkevarer i Tyskland er de Schnaps

 

5. Westvleteren Abbey Bedste lokale øl i Belgien

Belgien er synonymt med øl, måske endnu mere end Tyskland er. Men blandt alle de fantastiske lokale belgiske øl, der er en, der vil banke dig væk fra dine fødder. Abbey øl, også kendt som Trappisterne, er meget populære i Belgien, men Westvleteren klosterøl er den sjældneste en. For at få det, du har brug for at reservere det fra klosteret 60 dage før tid. Imidlertid, det er værd at ulejlighed.

Bruxelles til Antwerpen Tog

Amsterdam til Antwerpen Tog

Lille til Antwerpen Tog

Paris til Antwerpen Tog

 

Klar til at nyde de bedste lokale drikkevarer Europa kan tilbyde? Pak dine tasker, gøre dine planer, og hoved at spare et tog til Bog Toget Billetter at se Europa i en helt anden lys!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “5 Bedste lokale drikkevarer til Prøv i Europa” på dit websted? du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-local-drinks-europe/?lang=da - (Rul lidt ned for at se Koden)