Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 28/01/2022)

Fra spektakulært gammelt teater under stjernerne til fantastiske og elegante haller, Disse 12 verdens bedste spillesteder er ideelle, hvis du virkelig vil opleve de bedste koncerter nogensinde. Shanghai, Berlin, London, og Italien er kun et par af de bedste steder at nyde din næste live musik koncert.

 

1. Verdens bedste spillesteder: Royal Albert Hall i London

Åbnet af en af ​​de mest berømte dronninger i verden, Dronning Victoria, Royal Albert Hall i London, er et af de mest berømte musiksteder i verden. Når du træder ind, vil du straks acceptere, at det faktisk er kongeligt. Fra indretningen til atmosfæren, når lyset er slukket, en koncert her giver dig gåsehud.

Siden 1871 musikfans i alle stilarter, deltage i Royal Albert Hall til 365 dage. Så, om du er jazz, klippe, eller fan af klassisk musik, en koncert med livemusik i Royal Albert Hall er en oplevelse, du ikke vil gå glip af, når du er i London. Royal Albert Hall ligger i South Kensington, og er let tilgængelig med rør.

Amsterdam til London med et tog

Paris til London med et tog

Berlin til London med et tog

Bruxelles til London med et tog

 

Royal Albert Hall Music Avenue In London

 

2. O2 Arena i London

Det næstbedste musiksted i vores 12 verdens bedste spillesteder er O2 Arena i London. Det er et af de største live musiksteder i Europa, og verden, med plads til en 20,000 publikum. i øvrigt, i 2008 det oversteg endda billetsalget i Madison Square Garden.

Prins, Cirque Du Soleil, Alicia Keys, og Brit Awards, er kun et par af de musikbegivenheder, du kan nyde i O2 Arena. Du bliver nødt til at rejse uden for Londons centrum, til Greenwich, men for den bedste musikoplevelse, det er besværet værd.

 

The Beautiful O2 Arena In London

 

3. Verdens bedste spillesteder: Musikverein I Wien, Østrig

Udformet som den perfekte musikboks, et indbegrebet af elegance, det Wiener Musikverein, eller musikforening, er det ultimative sted for klassisk musik i Europa. Hjem til de wienske filharmonikker, musiksalen er designet i det klassiske Europæisk tempelstil, med Freskoer af Apollo i loftet.

364 dage om året, musikelskere fra hele verden, rejse til Wien for en fængslende og uforglemmelig musikoplevelse. Takket være arkitekturen, akustik, musik, Beliggenhed, og atmosfære, Musikverein er øverst i 12 verdens bedste spillesteder.

Salzburg til Wien med et tog

München til Wien med et tog

Graz til Wien med et tog

Prag til Wien med et tog

 

Musikverein In Vienna, Austria is the most impressive Music Venues In The World

 

4. Verona Arena i Italien

Det 12 verdens bedste spillesteder skal simpelthen have den bedste placering til en episk operaoptræden. Verona Arena blev bygget i det 1. århundrede, og stadig i dag vil du finde det stå stille, og vært for operafans fra hele verden.

Verona Arena er et udendørs amfiteater i sten, og dens mure vil fortælle dig historier om gladiatorer og hviske popbands ord. Den elliptiske form sætter Verona-arenaen som et af de bedste steder i Italien til en koncert med levende musik. Akustikken, lokalet tændt om natten, gør det til et af de mest specielle musiksteder i Europa.

Rimini til Verona med et tog

Rom til Verona med et tog

Firenze til Verona med et tog

Venedig til Verona med et tog

 

Verona Arena outdoor Music Venue In Italy

 

5. Nationalt Center for Udøvende Kunst I Beijing, Kina

Det ægformede, moderne kunst stykke, det nationale center for scenekunst er en af ​​de mest imponerende bygninger i Beijing. Ud over centrets unikke form, der er en kunstig sø omkring den.

Det nationale center for scenekunst er det bedste sted at nyde opera og live koncerter i Kina. Imidlertid, hvis du foretrækker traditionel kinesisk musikoptræden, så er koncertsalen det ideelle sted.

 

National Center for the Performing Arts In Beijing, China

 

6. Verdens bedste spillesteder: Arena Of Nimes I Frankrig

Det ældste romerske amfiteater kan rumme op til et fremragende antal 24,000 musikelskere. Dette fantastiske musiksted tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år, til nogle af de mest imponerende musikbegivenheder i Frankrig.

Fra moderne kicking pop til Hans Zimmer, live musik begivenheder i Arena af Nimes er uforglemmelig. Med væggene tændt i farverige lys om natten, lydsystemerne tændt – En koncert her er virkelig elektrificerende.

Paris til Nimes med et tog

Montpellier til Nimes med et tog

Marseille til Nimes med et tog

Dejligt at Nimes med et tog

 

Nimes Special Music Festivals Venue In France

 

7. Skovgryn i Berlin

Beliggende i den olympiske park i festby Berlin, Waldbuhne er et udendørs amfiteater. Pearl Jam, Berlin-filharmonien, og Taylor Swift er kun nogle få af kunstnerne, der holder koncerter i det enorme musiksted.

Waldbuhne blev først konstrueret til de olympiske lege i 1934, men siden da er det blevet en af 12 bedste musiksteder i Tyskland, og verden. Du kan være en af ​​de heldige 20,000 mennesker, der deltager i en live musikoptræden, omgivet af skove. Dette fantastiske musiksted har været vært for mange episke koncerter gennem årene, så du kunne være en del af musikhistorien i den næste store musikbegivenhed i Tyskland.

Frankfurt til Berlin med et tog

Leipzig til Berlin med et tog

Hannover til Berlin med et tog

Hamborg til Berlin med et tog

 

Waldbuhne In Berlin Music Concert Venue

 

8. Yuyintang I Shanghai, Kina

Vores 12 listen over bedste spillesteder er ikke komplet med den bedste underjordiske musikklub i Kina. Yuyintang i Shanghai er ikke så stor som de andre musiksteder i verden, men det er en af ​​de bedste.

Det er intimt, og enestående, så du er inde til en episk musikaften. Rockfans fra hele verden, har Yuyintang klub på deres bedste liste over rockklubber til sidst 10 flere år. Derfor, det har måske ikke den mest imponerende udvendige facade, men lyde og vibes får dig til at hoppe.

 

9. Verdens bedste spillesteder: Felsenreitschule I Salzburg, Østrig

Når du bestiller en billet til Salzburg-festivalen, hvor de skød musikens lyde – du kan være sikker på, at dette musiksted er utroligt. Det Felsenreitschule er en barok-designet musiksal, med 96 arkader bag scenen.

Under musikalske forestillinger, de murede arkader er oplyst i farver, fængende publikum endnu mere. Uanset dine musikalske præferencer, et show på den østrigske Felsenreitschule er en begivenhed for alle sanser – præcis hvordan musik skal handle og påvirke.

München til Salzburg med et tog

Wien til Salzburg med et tog

Graz til Salzburg med et tog

Linz til Salzburg med et tog

 

 

10. Det gamle teater i Taormina, Italien

Med udsigt over den calabriske kyst, det gamle teater i Taormina blev bygget af grækerne omkring det 3. århundrede f.Kr.. Formålet med det spektakulære teater var store dramatiske forestillinger.

Med en betagende udsigt over havet og lander, finder du dette et af de mest imponerende musiksteder i verden. Derfor, med plads til et orkester, dansere, sangere, du vil se, at dette gamle teater er et spektakulært sted for live musikbegivenheder ved solnedgang eller solopgang.

Milano til Rom med et tog

Firenze til Rom med et tog

Pisa til Rom med et tog

Napoli til Rom med et tog

 

The World's Ancient Music Venue is the Theatre In Taormina, Italy

 

11. Mao Livehouse I Shanghai

Fra elektroniske til popmelodier, Mao Livehouse er det største musiksted i Shanghai. Så, hvis du vil opleve det bedste fra Shanghai natteliv og musikscene, så er Mao Livehouse it-stedet for lokale og turister.

Mao Livehouse har det bedste lydsystem i Kina, gør det til det bedste sted for live musik, og sted for at lade dit hår ned og vippe.

 

12. Verdens bedste spillesteder: Det gamle teater i orange, Frankrig

Det romerske teater i Orange har underholdt musikfans siden det 1. århundrede e.Kr.. Beliggende i byen Orange, er vært for koncerter, og den årlige sommeropera festival i Frankrig.

Du kan være en af ​​de 10,000 folk nyder en uforglemmelig musikoptræden i det bedst bevarede teater i Europa. Det orange teater er en togtur væk fra Marseille, men den korte togtur fører dig tilbage i historien, til romertiden, og til de bedste dramatiske forestillinger i musikverdenen.

Paris til Marseilles med et tog

Marseilles til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Marseilles til Clermont Ferrand med et tog

 

Gem et tog, Vi hjælper dig gerne med at planlægge din fantastiske ferie til 12 verdens bedste spillesteder med tog.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg "12 bedste musiksteder i verden" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-music-venues-world%2F%3Flang%3Dda</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>– (Rul lidt ned for at se Koden)