Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 04/06/2021)

Europæiske lande kærlighed fejrer deres nationale helligdage — især dem, der ser en masse af turister. Er du planlægning for at se et af disse lande under deres nationale helligdage? Hvis så, der er mange måder at deltage i festlighederne!

Du vil også have en god mulighed for at lære en smule mere om det pågældende lands historie. Oplever lokal stolthed kan føre dig til at forstå, at landet og dets folk endnu mere. Lad os få et kig på den 5 bedste nationale ferier i Europa:

 

Dronningens officielle fødselsdag, Det Forenede Kongerige

Kong George II var hersker der etableret tradition for at fejre monarch ' s fødselsdag i 1748. Siden da, det Forenede Kongerige har fejret fødselsdag for sin monarch. Imidlertid, de har ændret datoen et par gange. Nu skal de fejre Dronningens Officiel fødselsdag på den anden lørdag i juni. Hvis du er i England i løbet af denne tid, du kan se Dronningens fødselsdag Parade. Ceremonien er også kendt som Trooping Farve.

ENmsterdam Til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

* Billedet i Blog-funktion, billede, er for Queen’s Officielle Fødselsdag

 

republikkens dag, Italien

Italienerne fejrer deres Republic dag den 2. juni, hvilket er en tradition, de startede i 1946. At stemme til fordel for afskaffelse af monarkiet, Italienerne banede vejen for deres republik. Imidlertid, de flyttede datoen fest til den første lørdag i juni i 1977. De var bekymrede for, at den oprindelige dato afspejles negativt på deres økonomi. De eneste genindsat den gamle dato 2001. Der er masser af fester at være vidne til hele Italien på republikkens Dag. Det mest spektakulære syn er flyover ved Italienske luftvåben.

Firenze til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

Firenze til Pisa Tog

Rom til Venedig Tog

 

 

Nationaldag, Sverige

Sweden has a place in 5 Best National Holidays in Europe

 

Svenskerne fejrer deres nationaldag den 6 juni. Det er en glædelig begivenhed for hele landet. De etablerede deres Flag Day fest i 1916, og nu er det en dag med sjov og afslapning. Der er musik koncerter, festivaler, og de forskellige aktiviteter du kan deltage i. Det er også dagen, når nye Svenskerne officielt få deres statsborgerskab. Sverige sørger for, at alle føler sig velkomne på Flagdagen!

 

Bastilledagen, Frankrig

Bastille Day in France celebrations

 

Når det kommer til den franske, deres dag af national stolthed er den 14 juli. Det markerer årsdagen for Bastillen. Det var en vigtig begivenhed i den franske Revolution i 1789. Der har været en militær parade for at fejre det næsten hvert år siden 1880. Det’s et fantastisk syn at se! Imidlertid, der er masser af andre fester til at se så godt. Bastille-Dagen er en god tid at være i Frankrig, og at foretrække i Paris.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

Nationaldag, Schweiz

Schweiziske nationaldag er 1st august. Det fejrer dagen, hvor de tre grundlæggende kantoner Schweiz forenede i 1291. Den Schweiziske tage deres Nationale Dag alvorligt. En af de vigtigste begivenheder er en tale fra kansler eller andre højtstående embedsmænd. Der’s også en parade i Zürich. Du kan deltage i festlighederne i andre byer, samt. For eksempel, den schweiziske kærlighed deres landskabet ferie retreats. Resorts skilifter er en anden førsteklasses sted at være i løbet af Nationale Dag.

Nationale helligdage i Europa er en god lejlighed til at lære mere om historien om den nation, som du besøger. Det er også altid en dag fyldt med sjove aktiviteter og parader.

München til Zürich Tog

Berlin til Zürich Tog

Basel til Zürich Tog

Wien til Zürich Tog

 

 

Planlægning af en Ferie i Europa på én af disse Nationale Helligdage? Bog Toget Billetter og nyde!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg 5 Bedste Nationale Helligdage i Europa på dit websted? du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-national-holidays-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)