Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 15/01/2022)

Europas natur og landskaber har inspireret eventyr. De store lande er hjemsted for fantastiske vandrestier der fører til nogle af de mest ekstraordinære vidundere i verden. Bemærkelsesværdige huler i Ungarn, en Grand Canyon med turkisvand i Frankrig, ispaladser i Østrig, og et pyramideformet bjerg i Italien, er 5 af de bedste naturlige vidundere i Europa.

Disse vidunder i naturen vil tage din åndedrag væk, og giver en fantastisk natur for den bedste ferie i Europa. Uanset om du er ivrig efter at vandre eller tage en svævebane, Disse 5 vidundere er simpelthen et must-besøg på enhver tur til Europa, i det mindste én gang i livet.

 

1. De bedste naturlige vidundere i Europa: Eisriesenwelt, Østrig

Du kan huske Salzburg fra The Sounds of Music og Von Trapp-børnene synger til bjergene. Men, under Hochkogel bjergene, skjuler den største hule i Europa. Eisriesnwelt ishule i Østrig er et af de mest spændende naturlige vidundere i Europa. Først og fremmest, højdepunktet i denne 3000o m² er ispaladset, Eispalast.

Dette naturfænomen er den største ishule i verden, og det blev skabt af isdannelse under lava eller kalksten under jorden.

Hvordan kan jeg komme til Eisriesnwelt ishule?

Interessant nok er denne 40 km hule en togtur væk fra Salzburg, og tog afgår hver time. Derudover fra Werfen, der er en 15 minuts minibus tur til hulen. i øvrigt, de fleste turister til Tyskland, har ikke opdaget denne naturlige vidunder, så du kunne være en af ​​de specielle opdagelsesrejsende. Du kan gøre 4-timers vandretur op eller 3 timers rolige tur med en svævebane tur.

Togpriser fra München til Salzburg

Wien til Salzburg togpriser

Graz til Salzburg togpriser

Linz til Salzburg togpriser

 

 

2. De bedste naturlige vidundere i Europa: Verdon kløften, Frankrig

Grand Canyon i Frankrig strækker sig til den sydlige region Provence. Stejle klipper og kalksten, sørg for en spektakulær baggrund for den utroligt smukke søs vand. Derfor, denne naturlige vidundes unikke navn "Gorges du Verdon" betyder kløfter af grønt, på fransk.

Denne fantastiske sø i Provence er perfekt til svømning og nedkøling om sommeren, samt et vandreparadis. Der er 1500 stier for entusiastiske klatrere, der ønsker at beundre denne europæiske vidunder ovenfra. Så, du vælger om du vil bare bade i solen på en båd, eller opdage til fods.

Hvordan kan jeg komme til Gorges Du Verdon?

Den nærmeste by er Moustiers-Sainte-Marie, og du kan komme dertil med tog fra Paris. Derefter kør mod indgangen ved broen Pont du Galettes, at komme ind i dette naturlige vidunder.

Paris til Marseilles togpriser

Marseilles til Paris togpriser

London til Paris-togpriser

Marseilles til Clermont Ferrand togpriser

 

Turquoise water in The Verdon Gorge, France

 

3. De bedste naturlige vidundere i Europa: Matterhorn, Italien

Monte Cervino i Norditalien er 4,478 meter over havets overflade. Desuden, Matterhorn er berømt for sin næsten perfekte pyramideform. Matterhorn blev naturligt skabt, når afrikanske og europæiske lande blot smækkede ind i hinanden. Som et resultat af denne jordbevægelse, grand rock fandt vej til toppen.

Hvis du leder efter en uforglemmelig oplevelse i Matterhorn, derefter bo i igloo-landsbyen ved bjergets base. Isen og sneen igloo rummer rejsende til en uforglemmelig nat. Hvis du er bange for kulden, en drink ved baren holder dig varm, når du beundrer det smukke bjerg i en stjernehøj aften.

Hvordan kan jeg komme til Matterhorn?

Denne naturlige vidunder er kun udgangspunktet på din fantastiske rejse. Du kan rejse til Matterhorn-gletsjeren ved togrejser fra Zermatt. I den højeste togstation i Europa, du kan beundre Italiens 360 panorama, Schweiz, og Frankrig. Dette betyder, at du kan få det perfekte billede fra enhver vinkel om foråret, sommer, eller snedækket om vinteren.

Basel til Interlaken togpriser

Genève til Zermatt togpriser

Bern til Zermatt togpriser

Lucerne til Zermatt togpriser

 

The sky above Matterhorn is a natural wonder of Italy

 

4. Aggtelek huler, Ungarn

Aggtelek huler er et vidunderligt naturunder i Europa. Det usædvanlige navn betyder 'dryppende vand', der stammer fra den naturlige proces med vand, der drypper gennem stenen. følgelig, kilden til de smukke former i de storslåede huler i Aggtelek Nationalpark.

Baradla Domica Cave er en 25 km lang drypstone-hulesystem mellem Ungarn og Slovakiet. Således er det også en UNESCO verdensarv websted.

Hvordan kan jeg komme til Baradla Domica-huler?

Aggtelek huler er en 4-timers togrejse fra Budapest med ændringer. Så, hvis du er planlægning af en dagstur fra Budapest, det kan være lidt stramt.

Wien til Budapest togpriser

Prag til Budapest Togpriser

Togpriser fra München til Budapest

Graz til Budapest togpriser

 

Aggtelek Caves, Hungary lighted

 

5. De bedste naturlige vidundere i Europa: Schwarzwald, Tyskland

Berømt for sine mystiske og tætte træer, det Schwarzwald i Tyskland er et fascinerende naturunder i Europa. Denne spektakulære bjergkæde i Baden-Württemberg har inspireret mange legender, som Grimms historier. Det er her du går ud fra spa-byen Baden-Baden, og ind i en fortryllet skov af fortællinger og gøg.

Hvis du er interesseret i et eventyr, Triberg Falls, venter op ad en skovvandringssti. En anden fantastisk måde at udforske dette storslåede naturlige vidunder i Tyskland er at vandre med en guide, fordi det sidste du ønsker er at fare vild i de stærkt skovklædte lande.

Afslutningsvis, Disse 5 Europas bedste naturlige vidundere er verdens største mysterier. Så, du kan helt sikkert udforske Europa som en turist og gøre et populært sightseeing rute, eller du kan selv opdage og se de smukkeste og mest betagende landskaber i Europa. Mest, vigtigere, alle disse naturlige vidundere er tilgængelige med tog og andre transportmidler, fra de centrale byer i Europa.

Offenburg til Freiburg togpriser

Stuttgart til Freiburg togpriser

Leipzig til Freiburg togpriser

Nürnberg til Freiburg togpriser

 

The Black Forest is a natural wonder of Europe

 

Her på Gem et tog, Vi hjælper dig gerne med at finde ud af, hvordan du kommer med tog til et af disse naturlige vidundere.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg "5 bedste naturlige vidundere i Europa" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-natural-wonders-europe/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>– (Rul lidt ned for at se Koden)