Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 11/04/2022)

Uanset om du rejser i en weekend eller en lang ferie i Europa, du skal altid give dig tid til at slappe af. En picnic er en fantastisk måde at slappe af og beundre nogle af de ikoniske steder og udsigter. Så, for at hjælpe dig med at komme i gang på din europæiske ferie, vi har håndplukket og pakket en picnic kurv af det bedste picnicsted i Europa. Bare læn dig tilbage, og nyd udsigten!

 

1. Picnic I Petrin Hill, Prag

Udsigten og atmosfæren i Petrin Hill park skaber en af ​​?? de 5 bedste picnicpladser i Europa. ironisk, beliggende i Lesser Town, Petrin Hill er en grøn og charmerende park med udsigt over Prags borg. Petrin tilbyder den smukkeste udsigt over hovedstaden, og du kunne klatre op til observatorietårnet for virkelig naturskønne udsigter af byen, slotte, og broer.

Petrin Hill er perfekt til en picnic i Europa om foråret, efterår eller sommer. The leafage will look bedøvelse om efteråret og i foråret og sommeren blomstrer alle træer og land i grønt. Bare tag dig selv nogle scones med bær fra Artic Bakehouse og du er klar til en fantastisk picnic i Prag.

Hvordan man kommer til Petrin Hill?

Petrin Hill ligger lige over den gamle bydel og centrum. Du kan rejse med kabelbane, sporvogn eller bus, som alle turister. Men, Du kan komme til Petrin Hill til fods, krydser Charles Bridge til Mala Strana og Lennon væg. Det vil tage dig cirka en time, hvis vejret er godt, og en picnic til solnedgang vil være en god afslutning på denne drømmende dag i byen.

Nürnberg til Prag med tog

München til Prag med tog

Berlin til Prag med tog

Wien til Prag med tog

 

What Ingredients are needed for the Best Picnic Spot In Europe

 

2. Picnic ved floden i det saksiske Schweiz, Tyskland

Store floder, sneklædte toppe forude, og grønne enge omkring dig, Sachs Schweiz nationalpark er et spektakulært paradis. På en doven morgen eller i slutningen af en lang vandretur, Bastei-broen er det ideelle sted for en vidunderlig picnic.

Hvis du er i eventyr og en vandretur entusiast, du vil helt sikkert sætte pris på at tage en pause for en picnic. På den anden side, hvis du foretrækker smuk leve og hvile, en picnic ved floden i det saksiske Schweiz vil øverste hele din europæiske ferie.

Hvordan man kommer til Saksisk Schweiz?

Sachs Schweiz er kun 30 minutters togrejse fra Dresden. Så, pak en Eierschecke, kaffe, bær, og frugt fra det lokale marked, og du er klar til en god tid på et af de mest naturskønne picnicsteder i Europa.

Düsseldorf til München med tog

Dresden til München med tog

Nürnberg til München med tog

Bonn til München med tog

 

Binocular watching The River In Saxon Switzerland, Germany

 

3. Picnic ved søen i Lago Di Braies, Italien

Blå uberørt vand og bjergtoppe, der reflekteres i søen, the views of Lake di Braies in South Tyrol in Italy will color your picnic with beautiful memories. Italien er kulinarisk himmel, kombineret med spektakulære søer og bjerge, det er virkelig unødvendigt at uddybe de mange grunde til, at denne sø er på vores top 5 bedste picnicsted i Europa.

Hvis du er ivrig efter at vandre i Dolomitterne, Kørselslago di Braie dagsvandring er ganske let. Så, du afslutter en vidunderlig dag i naturen, tage en bid af din Panini eller pizza og beundre udsigterne over Dolomiternes største naturlige sø.

 

 

Hvordan kommer jeg til Lago Di Braie?

Lago di Braies er togrejse væk fra Bolzano, den nærmeste by. Det tager cirka en time med tog, eller du kan finde vidunderlig indkvartering i nærheden.

Milano til Venedig med tog

Padua til Venedig med tog

Bologna til Venedig med tog

Rom til Venedig med tog

 

Picnic Spot in Lago Di Braies Lake, Italy

 

4. Picnic på en ø i Margret Island, Budapest

Beliggende ved Donau-floden, mellem Buda og Pest, Margaret Island er perfekt til en forårspiknik i Budapest. Øen er 2.5 km, en favorit blandt de lokale til udendørs sjov i solen. Desuden, der er et lokalt marked i nærheden, så der er ingen grund til at bære dine picnic godbidder fra byen med offentlig transport. Du skal bare få fat i alle dine favoritter og et par lokale delikatesser på markedet og køre mod øen.

Der er også en japansk have på Margaret ø, der er absolut et besøg værd før eller efter din vidunderlige picnic.

Hvordan kommer jeg til Margaret Island?

Med sporvogn eller bus, Margaret ø er meget tilgængelig med offentlig transport. Insiders tip: Budapest Card giver dig specielle tilbehør til offentlig transport og seværdigheder.

Wien til Budapest med tog

Prag til Budapest med tog

München til Budapest med tog

Graz til Budapest med tog

 

Best picnic spot in Europe are inside the city

 

5. Picnic I Champs De Mars Paris

Paris har utallige smukke haver og picnicsteder langs Seinen. Det bedste picnicsted i Paris ligger lige over det ikoniske Champs de Mars-rum.

Det er et storslået grønt rum mellem det syvende arrondissement og Eiffeltårnet. Det er perfekt til en picnic i Paris og tilbyder de bedste pladser til solnedgang. Ud over landskabet, det er også en af 10 bedste udsigtspunkter på Eiffeltårnet i Paris.

Hver sommer ankommer parisiske familier for at opsuge solen eller nyde havernes natur. Det er meget roligt og giver en vidunderlig ramme til visning af Eiffeltårnet nattelys.

Så, sørg for at pakke en frisk baguette, Camembert, frisk frugt, vin, og kør mod et af de bedste picnicsteder i Europa.

Bon Apetit!

Hvordan man kommer til Champs De Mars Gardens?

Du kan tage metro- eller RER-tog. Bare gå af på Champ de Mars-Tour Eiffel station.

Rejse kan være overvældende og udmattende, fordi vi altid vil se og opleve absolut alt. Europa har så mange bemærkelsesværdige og uforglemmelige aktiviteter og synspunkter at byde på. Mens du altid bør stræbe efter at se så meget som muligt, undertiden skal du bare tage det roligt. At have en picnic med lokale delikatesser er en fantastisk måde at udforske landet og køkkenet på, uden at tage et skridt.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Bruxelles til Paris med tog

 

Picnic In Champs De Mars Paris

 

Her på Gem et tog, vi hjælper dig med at finde de billigste togbilletter til en af ​​de smukke picnicsteder på vores liste.

 

 

Ønsker du at integrere vores blogindlæg “5 bedste picnicsted i Europa” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-picnic-spots-europe/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>– (Rul lidt ned for at se Koden)