Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 06/08/2021)

De, der har været heldige nok til at besøge Europa kender spændingen og følelse af eventyr, at det giver. På rejse i Europa kan berige dit liv på flere måder. fra sprog, fantastiske seværdigheder, og historie til fantastisk mad, som du ikke kan finde hjem igen. De, der har en særlig sød tand til is kan opleve noget fantastisk. Forskellige isboder hele Europa tilbyder en eksplosion af fantastiske smagsoplevelser. Trods alt, is er den perfekte måde at læne sig tilbage i skyggen og slappe af efter en lang dag på at udforske en by. Hvis du rejser gennem Europa og er en ice cream elsker, vi har taget vores store erfaring i rejser gennem Europa og sammensætte en liste til dig. Derfor, Her er nogle af de bedste steder at spise is i Europa.

 

Hvor at spise is i Italien?

Italien er berømt for sin kærlighed til livet og lækker mad. Deres is synes at kombinere de to. Mange is elskere accepterer, at du ikke har levet indtil du har smagt en scoop af autentisk italiensk gelato. Den rige smag og konsistens er klare indikatorer, at isen blev foretaget af en person, der brænder for deres håndværk. Det er, hvis du er heldig nok til at komme på tværs af en god is sted.

Som Milk

Rom er hjemsted for en af ​​de bedste iskiosker i Europa, Som Milk. Byen er fuld af is elskere. Maleriske scener af mennesker nyder gelato er typiske. Imidlertid, i en by med utallige gelato butikker, man skiller sig ud som en skjulte perle at enhver gelato elsker skal besøg. Utallige turister og lokale strømmer til Come Il Latte. Hvad kan gøre deres is så unik du kan spørge? for det første, mange mennesker nyder de rige og lækre varianter, de tilbyder. De forbereder deres gelato dagligt og gør brug af naturlige ingredienser. Deres is er rige og cremet, som navnet antyder. Hvis du spekulerer på, hvad Come Il Latte midler, du vil blive glad for at vide det kan oversættes til “ligesom mælk”. Selv folk, der hader mejeriprodukter, kan nyde deres mælkefri smag. Smagen er fantastisk. For det andet, mennesker elsker atmosfæren i butikken. Det indeholder essensen og fornemmelsen af ​​Rom.

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Pisa til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

 

Hvor at spise is i Tyskland?

Fantastisk is er ikke noget, som mange forbinder med Tyskland. Imidlertid, Ballabeni is er her for at ændre den med sin utrolige scoops. Denne enestående isbar ligger i München og har en hel del. Den malkestalden tilhører Giorgio Ballabeni, en stormester i teknikken til fremstilling af iscreme. Han startede is som en hobby, og alle München er taknemmelig for det. Mange turister og lokale elsker butikken, efterlader utrolige anmeldelser. Når du forsøger deres is, det er ikke svært at se, hvorfor. De har finpudset deres håndværk til perfektion og er en af ​​de bedste på deres felt. Deres lidenskab kommer igennem i hver scoop. En ekstra bonus er, at de har deres isbil og kan tage højde for private parter!

Düsseldorf til Munich Tog

Dresden til München Tog

Nürnberg til München Tog

Bonn til München Tog

 

 

Hvor at spise is i Ungarn?

Skulle du nogensinde finde dig selv i hovedstaden i Ungarn, Sørg for at besøge Pink Gelart. Denne fantastiske isbutik er i hjertet af Budapest. De er alle omkring tradition, intimitet, romantik, og lidenskab, som er synlig i deres arbejde. Med andre ord, de er sande eksperter på området. Så vidt deres is, du vil blive glad for at høre, at de bruger kun de fineste økologiske ingredienser. Hver stor is shop undgår kunstig is. Imidlertid, hvad der gør Gelarto Rosa unikke er deres håndværker tilgang til at forme is i en rose. Hvis du nogensinde er i Szent Istvan Firkantet i løbet af en varm dag, du vil være sikker på at se en masse mennesker med rosenformede is gå rundt.

Best Places To Eat Ice Cream In Hungary

 

Schweiz

Det næste must-visit isbar er fra Zürich. op er en isbar, der fik sin inspiration fra Argentina. Grundlæggeren Rofe Bote boet der i to årtier og tog i kulturen. Han var imponeret over deres frugtagtig, forfriskende, og naturlig is. Han var så imponeret, at han bragte dem til Schweiz. I dag er der to butikker i Zürich, og de stræber efter at deres argentinske rødder. Den livlige musik og latin føler er sikker på at løfte humøret endnu mere, mens du nyder nogle lækre is. Hasta er en fremragende blanding af argentinske smag og schweiziske opfindsomhed.

München til Zürich Tog

Berlin til Zürich Tog

Basel til Zürich Tog

Wien til Zürich Tog

 

 

Is i Frankrig

Franskmændene er kendt for en masse ting. for det første, der er deres kærlighed til kunsten, arkitektur, og filosofi, er uomtvistelig. Paris er et levende bevis på, at. For det andet, de er kendt for deres fantastiske madlavning. Fransk køkkener er blandt de mest populære i verden, og du kan være sikker på, at den disciplin i køkkenet dukker op i deres ørkener. På grund af denne passion for mad, er det ingen overraskelse, at de har nogle af de bedste is i Europa.

Berthillon

En af de mest populære dem er Berthillon. Dette er en af ​​de mest berømte malkestalde i Paris og for en god grund. Den blev åbnet i 60'erne og havde betjener lækker is lige siden. Du kan frit vælge en af ​​deres lækre varianter, og kan endda mikse og matche varianter at finde de rigtige kombinationer til dig.

Uanset hvor du vælger at rejse, du er sikker på at nyde en god skefuld is. Bare husk at læne sig tilbage og nyde udsigten og smagen, når du gør det. Tag det hele i og nyde den fantastiske smag af is i disse forskellige steder.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

Best Places To Eat Ice Cream In France

 

Klar til at opleve smag og aroma, som Europa har at byde på? Bog Toget Billetter nu. Efter det, du kan opleve den lækre verden af ​​is i Europa.

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “5 Bedste steder at spise is i Europa” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-places-eat-ice-cream-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)