Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 27/08/2021)

Det varmt vejr er ikke slut endnu. Der er stadig tid og en god grund til at besøge Syditalien denne måned! Syditalien har nogle fantastiske tilbud. De bedste steder at besøge i Syditalien omfatte; smukke strækninger af dramatiske kystlinje, billede perfekt strande, charmerende kystøer, og en overflod af historiske byer og byer. Det var svært at indsnævre vores liste ned til blot 10, men her er 10 bedste steder at besøge i Syditalien.

 

1. Den Amalfikysten

Amalfi coast is awesome
Hvad er en tur til Italien uden at besøge Amalfikysten? Denne særlige region i det sydlige Italien er et af de smukkeste og verdenskendt! Strækker sig fra Napoli til Salerno, Amalfikysten tilbud dramatiske landskab, smukke byer, knus bjergene, og nogle interessante historiske steder.

Denne beskyttede område funktioner nogle idylliske kystbyer såsom Amalfi, Erchie, Mindreårige, og Positano - disse byer har en række flerfarvede huse, der stabler op mod bjergskråninger og giver billed-perfekte fotomuligheder.

desuden, steder såsom Villa Rufolo i Ravello give synspunkter uovertrufne over Middelhavet.

Milano til Genova Tog

Rom til Genoa Tog

Firenze til Genova Tog

Venedig til Genoa Tog

 

2. Sorrento

Sorrento could be the first on Best Places to visit in South Italy

Sorrento har både de bekvemmeligheder, at turisterne finde trøst samt unikke og højere ende oldsager til salg i den gamle bydel. En færge blade herfra til øen Capri, og det er en stor hoppe fra punkt til Pompeji. Imidlertid, Sorrento er også kendt for sin fremragende gourmetkøkken, bedøvelse cliff boliger (selvom ingen strande), og en fantastisk udsigt over Vesuv.

Bologna til Pompei Tog

Pompeji til Nocera Lavere Tog

Tog til Salerno Nocera Inferiore

Tog til Salerno Mercato San Severino

 

3. Maratea

Maratea by the beach

 

Denne middelalderby er placeret langs den stenede kyst af Middelhavet. Dens ritzy havn er en af ​​de øverste hotspots i Italien. Hvis du ønsker at bo her i løbet af sommeren du måske nødt til at bestille i god tid for at sikre dit valgte hotel som værelser bog op hurtigt. Da vi nærmer sig slutningen af ​​den varme årstid, du kan have lidt held med i sidste øjeblik bookinger!

Salerno til Maratea Tog

Bari til Maratea Tog

Napoli Maratea Tog

Power Tog til Maratea

 

4. Paestum

Nogle kølig historie, Paestum er en by på italiensk jord, men det blev grundlagt af de gamle grækere, når de var i kontrol over denne del af Italien! Derefter blev det kendt som Poseidonia efter havets gud.

Den græske arkitektur alene er et besøg værd, så sørg for at sætte det ind i din rejseplan ud over at besøge de tre velbevarede græske templer, som du skal se. Den ældste blev bygget omkring 550BC (give eller tage et år) og er et tempel for Hera, som er forbløffende.

Salerno til Paestum Tog

Napoli Paestum Tog

Pompei til Paestum Tog

Strøm til Paestum Tog

 

 

5. Bedste steder at besøge i Syditalien: Napoli

Naples is on 10 Best Places To Visit In South Italy

 

Napoli, eller Napoli, afhænger af, hvad sprog, er den tredjestørste by i Italien. For at være ærlig, der er nogle meget modsatrettede synspunkter på denne del af Syditalien. For nogen, det er enormt, beskidte, kriminel, og falder fra hinanden, til andre er kantet og atmosfæriske. Uanset blæser dit hår tilbage, vi gætte? En ting er dog sikkert. Dette kystnære sydlige by har sin egen personlighed!

Mange foretrukne italienske fødevarer opstod i Napoli og dens omgivende
områder som pizza, og spaghetti. Disse retter bliver taget alvorligt her og normalt har frisk, lokalt dyrkede ingredienser. Turistattraktioner i Napoli omfatter et stort middelalderslot, New Castle, samt havet fæstning Castel del Ovo. Byen ligger også ved siden af ​​Vesuv, den eneste aktive vulkan på det europæiske kontinent.

Milano til Napoli Tog

Firenze til Napoli Tog

Venedig til Napoli Tog

Pisa til Napoli Tog

 

6. Bedste steder at besøge i Syditalien: Alberobello

Alberobello houses style

Byen Alberobello er enestående, fordi det er den bedst bevarede eksempel på Trulli arkitektur, der findes i hele Italien (godt, så jeg fik at vide,).

Boliger bygget i Trulli stil er lavet med koniske sten tagene uden brug af mørtel (selvom, Jeg er ingen bygherre så ikke citere mig på at). De ældste huse er fra det 14. århundrede og helt fantastisk, gør det til et af de mest populære seværdigheder og smukke byer i det sydlige Italien for at besøge.

Napoli Maratea Tog

Napoli Monopoli Tog

Bari til Fasano Tog

Taranto til Fasano Tog

 

7. Bedste steder at besøge i Syditalien: Tropea

Tropea is the less known place in 10 Best Places To Visit In South Italy

Se, Jeg advarer dig på forhånd. De foto muligheder på dette sted er sindssyg. Pas på, at du ikke går glip af den ægte vare! Det smuk gammel by af Tropea ligger på toppen af ​​nogle rene klipper og på tværs af vejen fra en smal sandstrand, det siges at være grundlagt af Hercules selv.

Hvis du er sightseeing, der er to smukke kirker i Tropea også, Santa Maria del Isola er en middelalderkirke, der blev bygget på en ø, selvom mange års siltation har resulteret i en landbro mellem øen og fastlandet. Den anden er katedralen; den har to ueksploderede bomber stammer fra WW2 sidder lige uden for kirkedøren. Lokalbefolkningen troede bygningen var beskyttet af skytshelgen så se dine skridt!

Kirkerne alene gør dette til en af ​​de smukkeste byer i det sydlige Italien. Du vil elske det!

Vibo Marina til Tropea Tog

Catanzaro til Tropea Tog

Cosenza til Tropea Tog

Lamezia Terme til Tropea Tog

 

8. Bedste steder at besøge i Syditalien: capribukser

Capri is one the list of Best Places To Visit In South Italy

Teknisk en lille ø, Capri har en pragtfuld by og marina, som du er nødt til at udforske. Hele øen er rig på historie og mytologi og et dejligt sted du skal besøge når i regionen.

Hvis du er på udkig efter ting at se, Hjemmet af romerske kejser Tiberius (Villa torsdag) er stadig en af ​​de store pletter at se på øen og så er den blå grotte. Havnefronten Hulen er kun tilgængelig med båd og kun når der er gunstige tidevand (så være forberedt på aflysninger).

Reggio Emilia til Firenze Tog

Genova til Florence Tog

Sestri Levante til Rom Tog

Parma til Florence Tog

 

9. Bedste steder at besøge i Syditalien: Pompeji og Herculaneum

Pompeii and Herculaneum Historic Site

Pompeji og Herculaneum var to romerske byer og landsbyer, der blev udslettet, da Vesuv brød ud hele vejen tilbage i 79 AD.

Sandsynligvis den mest berømte af de to er byen Pompeji, som du nu kan vandre rundt og udforske, når du er i området. en frygtelig 3,000 mennesker omkom i byen, men den varme aske udødeliggjort ruinerne i, hvad det er i dag. Vær advaret, det kan få temmelig travlt her, så planen i overensstemmelse hermed og husk du måske nødt til at stå i kø i en billet til at indtaste.

Åh, også den nærliggende by Herculaneum er mindre og var en rigere distriktet og giver et eksempel på, hvordan de rige romere engang boede. Sørg for at besøge Herculaneum Arkæologiske Område hvis du er en historie buff!

Torre Del græsk Tog til Pompeji

Napoli til Pompei Tog

Salerno til Pompeji Tog

Bari til Pompei Tog

 

10. Bedste steder at besøge i Syditalien: æoliske Øer

Aeolian Islands Italy


Sidste på vores liste over bedste steder at besøge i Syditalien. De Æoliske Øer! De er kendt som Hawaii i Italien. Det er en streng af øer nord for Sicilien, og det er fjollet fantastisk. Så fantastisk, som det kan være, næppe nogen kender det. Men dem, der holde kommer tilbage. For de ved, at de vil have stedet helt for sig selv.

Leje scootere til zip omkring smukke sorte strande. Sunset aperitivo i Pollara. Boating omkring de omkringliggende øer i Stromboli, Panarea, og Lipari. At blive dampende med svovlvandsbade i Vulcano. De græske vibes (ingen overraskelse - øerne blev opkaldt efter Aeolus, gud vindene, af græske bosættere). Salt eroderet huse breder ned til kysten. Og det føles som om du er på en stor hemmelighed at du kun vil dele med dine kære!

Napoli Salerno Tog

Napoli Milano Tog

Rom til Napoli Tog

Bari til Salerno Tog


Insider-tip: rejs hertil mellem påske-oktober og bestil i forvejen, hvis du vil besøge i august!

 

Klar til at pakke dine tasker til den sydlige del af Italien? Så bestil din togbillet med Gem et tog inden for få minutter. Ingen ekstra gebyrer, intet besvær, Bare sjov!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “10 Bedste steder at besøge i Syditalien” på dit websted? du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-places-visit-south-italy%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)