Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 05/12/2020)

Er du den slags person, der kan lide gåture og busture? Så dette indlæg er ikke for dig! Vi tror, ​​den bedste måde at se nogle af Europas ikoniske steder er ved nipper champagne på en terrasse eller cafe på taget. Her er nogle bedste tagterrasse restauranter og cafeer i Europa, så du kan syne-se i stil.

 

Bedste tagterrasse restauranter og cafeer i Europa: Atlante Star Hotel - Rom, Italien

Når du er i Rom, skal du se alle de smukke og antikke steder - som Colosseum eller Trevifontænen. Men du skal også nyde en smuk udsigt af byen. Og, når du besøger bar på tagterrassen af ​​Atlante Star Hotel har man udsigt over to lande. Derfor synes vi, det er en af ​​de bedste tagrestauranter og caféer i Europa!

Nyd dejlig udsigt over Vatikanet og Rom, da har en espresso eller et glas vin. Der er ikke mange muligheder for at afslutte en dag bedre end her!

Rejser til Rom med tog

Hurtige tog fra London til Rom tager omkring 14 timer, dækker en afstand på ca. 1,434 kilometer. Der er hyppige tjenester på skinnetrafikstrækningen mellem London og Rom. Tog til denne rejse normalt åbne for booking rundt 12 måneder på forhånd. Hvis en reservation endnu ikke er åben for dine datoer, kan du indstille en reservationsalarm for at modtage en e-mail den dag, hvor de billigste billetter er tilgængelige til din rejse fra London til Rom med tog. Brug Gem A Train at bestille hurtigt og nemt!

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Bologna til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

 

Atlanta-stjernet hotel view Rom Italien view

 

Bedste tagterrasse restauranter og cafeer i Europa: Cube Bar - Galeries Lafayette - Paris, Frankrig

Den Cube Bar Paris Frankrig - Galeries Lafayette

 

For en af ​​de bedste udsigter i Paris, hovedet op til taget af stormagasinet Galeries Lafayette. Syv etager op, denne 1500m terrasse byder på en virkelig imponerende 360 ​​° udsigt over Paris. Operahuset er i tæt rækkevidde og Eiffeltårnet er dens baggrund. Men ikke kun om visninger, men terrassen har også en moderne og slank tagbar kaldet The Cube Bar.

Udendørs og naturlig i fastsættelsen, terrassen tilbyder at sæde både i solen og mere dækkede områder i skyggen. Fra tagterrassen bar, du kan bestille en kold øl, forfriskende cocktails sammen med nogle parisiske snacks. Dette er bestemt en af ​​de bedste tagrestauranter og caféer i Europa, så være i god tid for at få fat i et sæde!

Rejser til Paris med tog

London er et populært udgangspunkt for mange rejsende på deres europæiske ferie. En kort og behagelig togtur forbinder den britiske hovedstad med Frankrigs byen af ​​kærlighed, Paris.

Der er kun én toget kører direkte fra London til Paris: Eurostar højhastighedstoget. Så det gør at vælge den rigtige træne en smule lettere! Vær sikker på at du købe din togbillet gennem Gem A Train selv!

Bedste tagterrasse restauranter og cafeer i Europa: Aria Hotel High Note Sky Bar - Budapest, Ungarn

Aria Hotel High Note Sky bar på Budapest tilbyder en fantastisk 360-graders udsigt over Buda og Pest. Det er beliggende i hjertet af Pest, bare et stenkast væk fra St. Stephens Basilika. Denne glamourøse stilfulde bar har en meget afslappende vibe, og det er en perfekt måde at nyde Budapest med din familie og venner.

Rejser til Budapest med tog

Det tog rejse fra London til Budapest er sikkert, nemt og billigt og tager kun 24 timer, med Eurostar til Paris og høj hastighed TGV fra Paris til München, derefter natten sleeper til Budapest. Eller der er forbindelser via Paris og München, eller via Bruxelles, Köln & Wien.

 

Bedste Rooftop restauranter og caféer i Europa / Ungarn view

 

Bedste tagterrasse restauranter og cafeer i Europa – Barcelona

1881 pr Sagardi er restauranten af History Museum of Catalonia, et unikt rum i byen med udsigt over havnen i Barcelona og dedikeret udelukkende til Middelhavet køkken, fra hav til land. Det her erfaring er afsluttet i Terrace of Indianes, en moderne terrasse cocktail bar med udsigt over havnen i Barcelona.

Rejser til Barcelona med tog

Det er nemt at rejse fra UK til Spanien med tog. En morgen Eurostar til Paris i 2H20 fra £ 44 envejs eller £ 58 tilbagevenden, frokost på den bemærkelsesværdige Train Bleu restaurant på Gare de Lyon, derefter eftermiddagen toetages TGV Duplex til Figueres (til Salvador Dali museum), Girona & Barcelona fra € 39 hver vej. *Priserne kan ændres.

 

 

Klar til at pakke kufferten og besøge de bedste tagterrasse restauranter og cafeer i Europa? Lade Gem A Train tage sig af at få dig, hvor du skal være!

 

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/best-rooftop-restaurants-cafes-europe/- (Rul lidt ned for at se Koden)