Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 20/09/2021)

Når det kommer til at besøge Europas mest berømte hovedstæder, London er utvivlsomt øverst på hver turists ønskeliste, og der er mange ting at gøre i London. Det har fået en lang, fascinerende historie; smukke vartegn og seværdigheder; og der er masser af ting at gøre der. Uanset om du er en tilbagelænede turist der ønsker at komme til at kende den lokal kultur, eller en eventyrer på udkig efter spænding, London har noget i vente for dig.

Selvfølgelig, andet end at vide, om hvad man skal gøre i London, Det er også vigtigt at finde ud af logistikken i din rejse. Kom der med tog er en af ​​de mest naturlige muligheder, især hvis du rejser fra større europæiske byer som Paris, Amsterdam, eller Berlin. Her er en oversigt over Londons aktiviteter og tog, der vil hjælpe dig planlægge din ferie:

 

Vores foretrukne ting at gøre i London

london eye wheel

 

I en by så stor som London, indsnævre listen over aktiviteter til et par muligheder er næsten umuligt. Du vil aldrig se alle de seværdigheder og fange alle de autentiske London erfaringer i løbet af ét besøg. Det er derfor, vi anbefaler at sætte dine prioriteter på forhånd.

For dem af jer, der leder efter Ting at gøre i London, der er relateret til handle ind, forskellige markeder vil være den fremhæve af dit besøg. Leder du efter autentisk, lokal mad? Tjek den Borough Market og prøve sin gastronomiske lækkerier, eller spise på en af ​​de restauranter i nærheden. Hvis du er mere i humør til nogle stormagasin shopping, Liberty er et fantastisk sted. alternativt, gå på jagt efter nogle cool antikviteter på Portobello Road Market.

Hvis din rejse til London har mere af en uddannelsesmæssig karakter, besøge nogle af de kulturelle hotspots i byen. I at deltage i genopbygningen af Shakespeares Globe at lære om Tower of London, har du masser at gøre. Vi vil også anbefale at nyde moderne kunst på Tate Modern på South Bank, samt besøger Southbank Centre.

Utrecht til London Tog

Antwerpen til London Tog

Strasbourg til London Tog

Luxembourg til London Tog

 

Eat well is among the things to do in london

Kommer til London med tog fra Paris, Amsterdam, og Berlin

Du kan nå London fra Paris, Amsterdam, og Berlin nemt via Eurostar, Intercity, og Thalys tog. Nogle af de startende destinationer vil have en mere naturlig måde at nå London end andre. For eksempel, du kan bord en Eurostar højhastighedstog direkte tog til London fra Paris, og være der i lidt over to og en halv time.

Når det kommer til at rejse til London fra Amsterdam og Berlin, fra Amsterdam, du kan tage Eurostar direkte eller en anden god mulighed ville være at først komme til Bruxelles via Thalys og derefter bord Eurostar i Bruxelles til London. Det rejse tager omkring fire timer på den måde, og er den hurtigste måde at nå London fra Amsterdam med tog.

Introduktion til den britiske hovedstad fra Berlin med tog ville kræve to ændringer. Den sidste del af rejsen er den samme som fra Amsterdam, og derefter går ombord på Eurostar. Imidlertid, en anden mulighed er at rejse med tog fra Berlin til Köln, hvor du ville bord på et tog til Bruxelles. det er den hurtigste tog rejse fra Berlin til London og tager lidt mindre end 10 timer, og så kan du gøre alle de ting, du lærte om ting at lave i London.

Amsterdam til London Tog

Rotterdam til London Tog

Paris til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

 

Klar til at komme til London?

Hvis du har besluttet, hvad dine yndlings ting at gøre i London vil være, du behøver kun at foretage rejsen! Kom der med tog det er nemt, så gå og bestille dine pladser for en fantastisk ferie.

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-things-to-do-london%2F%3Flang%3Dda – (Rul lidt ned for at se Koden)