Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 11/04/2021)

Besøger vin regioner i Europa er en drøm for enhver vin kendere. Utroligt udsøgte vinmarker, varmt og solrigt vejr, fortryllende bjergskråninger, og god mad definere disse top vinregioner. Hvis du er en vinelsker og vil se de bedste vingårde i Europa, og hvordan du kommer derhen, Gem A Train vil hjælpe dig der!

Læs om at vide, hvad Europa har at byde på vinelskere. Vi vedder på, at du allerede ville have pakket det i dit sind, før du færdiggør denne artikel!

 

Bedste vingårde i Europa: Frankrig

Champagne-regionen, Frankrig

Champagne Region France Integral part of Best Wineries In Europe

 

Nogle af de mest berømte og Bedste vingårde i Europa er fundet i Champagne. Det er en ideel destination for en dag tur fra Paris, men der er mange Champagne huse at udforske i både Reims og Epernay, hvor du vil finde prestigefyldte navne som Enke Klikquot og Tattinger. Champagne-regionen blev for nylig udnævnt en UNESCOs Verdensarvsliste, hvilket er en stor drage for turisme til området, sammen med de smukke rullende bjergskråninger fulde af vinmarker.

Paris til Reims Tog

Paris til Nancy Tog

Metz Tog til Paris

Nancy Tog til Paris

 

Rhône-dalen, Frankrig

Rhone Valley is in the Best wineries in Europe

 

Rhone Valley vin region, der har så meget at tilbyde fra en kulturel synspunkt med Lyon er et af UNESCO ' s World Heritage Sites. Med sin enkle, autentiske gastronomi, Den Rhône er en vin elsker himlen med de berømte vine fra Crozes-Hermitage, Cote-Rotie, og Chateauneuf-du-Pape, der tegner vinturister fra hele verden.

Må ikke føler sig intimideret, hvis du bare er på udkig efter en god tid med nogle venner om! Fra begyndere til eksperter, Rhone er helt sikkert en at tilføje til listen. Her er en gennemgang af steder at gå hen og ting at se.

Dijon til Provence Tog

Paris til Provence Tog

Lyon til Provence med tog

Marseille til Provence Tog

 

Bedste vingårde i Europa: Toscana, Italien

Tuscany Italy is gorgeous

 

Toscana vingårde tilbyder den perfekte vin land erfaring. Toscana indeholder ikke kun nogle af Italiens mest berømte betegnelser, ligesom den nye Val d'Orcia DOC, Nobile di Montepulciano vin, men regionen sprænger også af stolthed, kærlighed til jord, og en umådelig glæde af at dele det med andre.

Hvis du hellere vil ikke planlægge din egen Toscana vin tur, du kan stole på den ekspertise, en guide eller chauffør. Vi plejer Lej en bil og gøre det selv, men vi havde en privat chauffør i Montalcino, som tog os rundt til vores pre-planlagt stop. Det er en fantastisk måde at gå, hvis du er bekymret for, om kørsel i området eller ønsker at drikke den vin, i stedet for at spytte det.

Du kan bestille en tur på forhånd. Vi synes, det er bedst at gå med en privat rundvisning, sådan her Montepulciano turné, Montalcino turné, eller Chianti turné fra Viator.

Tip: Vi har også meget foreslå at tilføje en vingård frokost til dine planer hver dag. Toscanske vine er beregnet til at blive nydt med mad.

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Pisa til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

 

Bedste vingårde i Europa: Mosel, Tyskland

Amazing Mosel Germany

 

Vi kender alle til Tyskland for sin øl og biler, men indtil nu, vi vidste ikke, at de har en kick-ass vin region, som alt for.

Mellem Koblenz og grænsen til Luxembourg ligger Tysklands ældste vinregion. Allerede, Romerne så potentialet i det varme mikroklima og næringsrig jord. I dag, vinmarker i Mosel-området producerer nogle af verdens bedste Rieslings.

Der er en hel del at vælge imellem, men øverst på vores liste er Vingård Willi Schaer. EN lille vingård, der daterer sig tilbage til 1121. Den Schafer familie for det meste er baseret på deres uddannede følelse af smag og deres mavefornemmelse, når det kommer til at bestemme det bedste tidspunkt at høste hver sektion af deres vinstokke. Hvilket vi synes er badass!

Familien udelukkende producerer Riesling på deres 4.2 hektar jord som er karakteriseret ved en perfekt balance mellem surhed og struktur. De kritikerroste vine distribueres over hele verden. Hvis du ønsker at smage vinen på stedet, Sørg for at bestille tid på forhånd.

Köln til Bonn Tog

Bonn til Koblenz Tog

Koblenz til Bingen Tog

Bingen til Frankfurt Tog

 

Bedste vingårde i Europa: Lavaux, Schweiz

Lavaux Switzerland featuring in Best Wineries In Europe

 

Heroic vinavl: Det er en sætning ofte ansat til at beskrive opdræt af vanskelige landskaber. Lavaux, Schweiz er en region, der eksemplificerer begrebet perfekt.

Lavaux er en vin underområde af Vaud, beliggende på den nordlige bredden af ​​Lake Geneva, Schweiz. Dette område, der har til huse i en misundelsesværdig position på den østlige halvdel af , er kendt for at producere steely hvide vine, hovedsageligt fra Chasselas drue.

Første gang dine øjne indstillet på dens stejle terrasser, du er ramt af den upraktiske af det hele. (Især skrive et par flasker vin). Anerkendt af UNESCO som World Heritage Site, denne solvelsignede side af Genfersøen fremkalder en eventyrlig indstilling af blomsterfyldte altaner, flimrende blå vand, der kun kan perfektioneret yderligere med et glas lokale Chasselas. Tilsvarende, dens lake-hugging plots svæve på ekstrem skråningerne, at kun en bjergged, og holdet bør høst.

Under det 11. århundrede, disse enorme skråninger tilhørte Benediktiner-og Cistercienser klostre. Det var munke, der havde slået den tidligere skovområde i produktive vinmarker, der tilfældigvis har fejende udsigter.

Dette er synet ud af toget vinduet på tilgang til Lausanne:

Lausanne Switzerland Fields

 

Byen Lausanne er perfekt beliggende i den ene ende af Lavaux. Det giver et godt udsigtspunkt for udforske regionen. inden Schweiz, Lausanne er faktisk de fleste ejeren, når det kommer til vinmarker. (Kommunen ejer en vinregion, der ikke er mindre end 62 fodboldbaner, producere op til 400’000 flasker årligt.)

Interlaken til Zürich Tog

Lucerne til Zürich Tog

Bern til Zürich Tog

Geneve til Zürich Tog

 

 

Tilbage din poser og oplade din glas. Det er tid til at tage et tog eller to for at se de bedste vingårde i Europa. Gem et tog giver dig hurtige og problemfri billetter uden skjulte gebyrer. Hvad venter du på? Tid til at få din vin, på!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg Bedste Vingårde I Europa, Og Hvordan man Kommer Der på dit websted? du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-wineries-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)