Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 24/12/2021)

Rejser med tog er kendt for at give passagererne nogle af de smukkeste Tog Broer, filmisk landskabsbilleder. At få en chance for at rejse på Train Bridges, du kan se bølgende bakker, landskabet, og oceaner alle fra dit komfortable sæde, når gennemkører Europa med tog. Nogle gange jernbanen selv er den mest oversete skønhed. Disse fire europæisk jernbanesystem Tog Broer vil tage pusten fra.

 

Vores første Tog Broer pick er Landwasser Viadukt, Schweiz

Landwasser Viadukt, Schweiz
Schweiz togrejser

 

Denne togbro er et utroligt arkitektonisk vidunder. Du kan se seks kalksten buer hviler på fem høje søjler. Broen fører direkte til det 216 meter lange Landwasser Tunnel.

Broen spænder over Landwasser floden mellem byerne Schmitten og Filisur, i Graubunden område af Schweiz. Det er også blevet erklæret en UNESCO World Heritage Site. Den er i drift i dag og har været det siden den stod færdig i 1902.

München til Basel Tog

Zürich til Basel Tog

Bern til Basel Tog

Geneve til Basel Tog

 

Forth Railway Bridge, Den øverste Train Broer i Skotland

Forth Bridge, Skotland
Skotland Rail bro

 

Dette storslåede skotske vartegn krydser floden Forth på Queensferry, lige vest for Edinburgh.

Det er lavet af tre stål double-cantilevere følgeskab af lange dragere. Kæmpe nitter forbinde dem til den overordnede opbygning i de tog Bridges. Granit moler understøtter udkragninger. Det er virkelig en præstation af victoriansk teknik.

Toget Broen blev afsluttet i 1890 og renoveret og malet i 2011-2012. Den Forth Railway Bridge har været en UNESCO verdensarv stedet siden 2005. Der er mellem 190 og 200 tog, der kører på tværs af det daglige.

 

Hohenzollern-broen, Tyskland

Hohenzollern-broen, Tyskland
Tyskland tog bro

 

Rhinen opdeler tysk byen Köln. Syv broer krydser majestætiske flod i Køln. De Hohenzollern Tog Broer er ikke kun den smukkeste, men også den mest anvendte jernbanebro i Tyskland. Det ser mere end 1200 tog hver dag på tværs af de seks numre.

Den Hohenzollernbrücke er en bue bro, med tre jern buer langs sin længde. Det blev afsluttet i 1911 og renoveret i 1940'erne, 1950s, og 1980'erne.

Da det er kun 409 meter lang, der er også en del af broen for fodgængere og cyklister. Der er en på hver side af toget spor. Folk er begyndt at placere “elsker hængelåse” på hegnet mellem jernbane og gågader siden 2008.

Frankfurt til Köln Tog

Bruxelles til Köln Tog

Wien til Køln Tog

München til Cologne Tog

 

Viaduct af Chamborigaud, Frankrig

Viaduct af Chamborigaud, Frankrig
Frankrig gamle tog bro

 

Du kan finde denne spektakulære halvrunde arch Tog Broer i den franske landsby Chamborigaud, fuldført i 1867. Det er stadig i brug i dag.

Stenen viadukt krydser Luech floden. Det er en buet bro med en samlet længde på 387 meter. Imidlertid, det er meget smal på kun 14m bred. Viadukt af Chamborigaud s kurve vender opstrøms, modsætning til de fleste andre broer af denne art.

Lyon til Marseille Tog

Paris til Marseille Tog

Rart at Marseille Tog

Bordeaux til Marseille Tog

 

Santa Giustina jernbanebro, Italien

Santa Giustina jernbanebro, Italien
Italien historiske tog bro

 

Toget viadukt er nummer 31 på listen over verdens højeste tog broer. Det står 145 meter høj og lige 78 meter lang. Det ligger for enden af ​​den Santa Giustina sø i Dermulo, Norditalien.

Santa Giustina søen er menneskeskabt, og det vand, der strømmer fra den producerer elektricitet. Det er også kendt for vand sport og kanosejlads.

Milano til Dermulo Trento Tog

Torino til Dermulo Trento Tog

Padova til Dermulo Trento Tog

Venedig til Dermulo Trento Tog

 

Klar til at tage en togtur på Tog Broer at se disse vidundere menneskelig bestræbelse? Reserver dit sæde og betaler ikke nogen reservationsgebyr på www.saveatrain.com.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbreathtaking-train-bridges-europe%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)