Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 02/08/2021)

Storbritanniens velsignet af en rigelig jernbanenet, som har påvirket dens sociale historie og økonomisk udvikling i generationer.

Og hvis du er en jernbane entusiast, en britisk skinne ferie letter fascinerende aktiviteter på steder hele vejen fra Aberdeen til Penzance.

Så hvis dit hjerte indstillet på at se England med tog, Her er syv om og off-track tips.

 

  1. Glasgow Hovedbanegård

Besøger Glasgow Central Station er et must - ikke kun vil det forbinde dig til Skotlands naturskønne lækkerier, men det har også en 91 procent godkendelse sats fra vagthund Transport Fokus, station mester Paul Lyons kører fire ture om dagen, og det stjerner i sin egen BBC tv-serie.

Amsterdam til London Tog

Rotterdam til London Tog

Paris til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

  1. Birmingham New Street

Birmingham New Street er en anden station, der kan prale af høje niveauer af kundetilfredshed. West Midlands jernbane hub var fuldt ombygget i 2015 og kan prale et udvalg af cool restauranter, inklusive en intern Five Guys burger-joint-perfekt til et pitstop.

Lille til London Tog

Köln til London Tog

Lyon til London Tog

Luxembourg til London Tog

 

  1. Kings Cross Station

Ingen reel jernbane entusiast ville forlade Storbritannien uden grundigt at udforske Londons Kings Cross Station. Det er ved siden af ​​Kings Cross St Pancras Undergrunds Station, tæt på Regents Parkere og Det Britiske Bibliotek, og hjemsted for mystisk platform 9 ¾, udgangspunkt for den Hogwarts Express - nok sagt.

Antwerpen til London Tog

Haag til London Tog

Bordeaux til London Tog

Geneve til London Tog

 

4. Raildar

Tog app Raildar har en levende kort over alle tog på det britiske jernbanenet - den dynamiske udgave viser selv tog bevæger sig rundt. Dette tog elskers fantasi app indeholder også track layouts og krydset kort - hvad en vidunderlig idé!

London til Bruxelles Tog

London til Paris Tog

London til Lyon Tog

London til Amsterdam Tog

 

5. Let læsning

Hvis du er ude efter nitning jernbane-relaterede læsning, Parallel Lines ser forfatteren Ian Marchant tage et skævt kig på 175 år af Storbritanniens besættelse med tog. Skrevet med passion og humor, det er et inspirerende indblik i den Britisk karakter og kultur.

 

6. Læsning efter ægte entusiaster

I slutningen af 19th og tidligt 20th århundreder, George Bradshaw s jernbane guider var apps af deres dag og forudsat de seneste oplysninger om togruter omkring Storbritannien og tværs kontinentale Europa. Det April 1910 guiden blev skrevet på den uovertrufne top af Storbritanniens jernbanenet og er blevet en bibel for jernbanefans - find genoptrykte udgaver online på Amazon.

 

7. Online læring

Gratis eller rimelig internetadgang er let tilgængelig på mange britiske togruter og bycentre, så hvis din tur er en del af en længere ophold, læser til en online grad med folk som Anglia Ruskin fjernundervisning kan fortsætte uafbrudt. Og der er noget livsbekræftende over at snakke med klassekammerater i forskellige lande, mens du ruller rundt kyster og på tværs af clifftops.

 

Følg disse syv på og off-track tips til en britisk jernbane ferie du aldrig vil glemme - se dig på stationen.

 

Har du tips til togrejser? Del dem i kommentarfeltet, og hvis du brug for et tog – Gem Et tog.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbritain-by-train-8-on-and-off-track-tips%2F%3Flang%3Dda – (Rul lidt ned for at se Koden)