Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 18/12/2022)

Fejring Kongens Dag i Holland kan meget vel være den bedste fest i Holland. På 27 April, de fejrer kong Willem-Alexanders fødselsdag med musik, gadefester, loppemarkeder, og sjov messer. Kongen selv rejser gennem landet med sin familie. Natten før Kongens Dag, Kongens aften fejres med musik viser i Haag og andre byer og landets største loppe ('ledig') markedet i Utrecht. Klar til at finde ud af, hvad det handler om? her er hvorfor du skal være Fejring Kongens Dag i Holland.

*Bemærk! Kongens Day er kun i én måned væk. Nu er det tid til at bestille din Amsterdam hotel for Fejring Kongens Dag i Holland. Besøgende fra hele Holland, og i stigende grad fra udlandet bog tidligt for at sikre værelser er til rådighed.

 

HVAD ER I ET NAVN?

Oprindeligt, Prinsesse Dag blev fejret i Holland den Wilhelmina fødselsdag (31 august), da hun stadig var en prinsesse. Partiet havde flere dele til den, inklusive; mange spil til børn og dekorerede gader. Da Wilhelmina blev den nye dronning efter sin fars død, det blev ændret til Dronningens dag.

Juliana, den næste dronning og Wilhelmina datter, fejrede Dronningens dag på 30 April med en parade på Soestdijk. Beatrix også fejret Dronningens dag på 30 April (hendes egen fødselsdag er i januar) men i modsætning til sin mor, hun tog hele sin familie og rejste rundt i landet at besøge flere kommuner. Kong Willem Alexander fulgte denne tradition. han er født den 27 April og dette blev den officielle dag i 2014 til Fejring Kongens Dag i Holland.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

 

ORANGE alt på Fejring Kongens Dag i Holland!

Den hollandske kongefamilie bærer navnet: House of Orange. Det betyder bogstaveligt farven orange. Som resultat, det er blevet Hollands nationale farve. På Kongens Dag, du finder alle iført orange i en eller anden måde eller formular. Så, få handle ind!

Bruxelles til Utrecht Tog

Antwerpen til Utrecht Tog

Berlin til Utrecht Tog

Paris til Utrecht Tog

 

LOPPEMARKEDER

Mens Fejring Kongens Dag i Holland, folk får lov til at sælge ting på gaden uden at kræve en tilladelse. Gratis Loppemarkeder holdes i parker og gader, med mange mennesker tilbyder deres uønskede ejendele, musik, eller anden underholdning til salg. Tænk på det som en garage salg, men på en meget større skala! i Utrecht, loppemarkeder selv starte aftenen før Kongens Dag. Så få din walking sko på.

Bruxelles til Rotterdam Tog

Antwerpen til Rotterdam Tog

Berlin til Rotterdam Tog

Paris til Rotterdam Tog

 

 

LET'S TOAST til Fejring Kongens Dag i Holland!

Hver fest kræver en toast! Højre? På Kongens Dag, folk gør en toast til kongen med orange Bitter, en lys orange likør. Selvfølgelig, dette holder med traditionen med at bære appelsin, også! Drikken blev skabt i 1620 at fejre Prins Fredrick Henry sejr. I første omgang, Det var ikke kendt, men efter William af Orange blev den første konge, den blev produceret en gang mere. Siden da, Orange Bitter har været tæt forbundet med den hollandske kongefamilie.

Bruxelles til Tilburg Tog

Antwerpen til Tilburg Tog

Berlin til Tilburg Tog

Paris til Tilburg Tog

 

Hvad skal vi DRIKKE? ØL, SELVFØLGELIG!

Holland elsker deres sprut og efter årtier med smart markedsføring af Heineken, deres hollandske kommercielle stolthed, alle er hooked på den skummende søde nektar af guderne under Kongens Dag.

Ingen ølglas er tilbage fuld, ingen sind er tilbage klar. Hvis der nogensinde en dag til virkelig lade dit hår ned, dette ville være det! Og det er ikke bare Kongens Dag, Kongens Natten til er halvt så sjovt. Det er normalt så travlt som Kongens Dag minus børn og familier. Det betyder endnu mindre hæmning at spilde din øl, og nedværdigelse dine ord.

Bruxelles til Maastricht Tog

Antwerpen til Maastricht Tog

Liege til Maastricht Tog

Charleroi til Maastricht Tog

 

Familie sjov

At fejre Kongens dag i Holland er ikke kun for voksne. Der er masser af aktiviteter, der finder sted på tværs af byen for ung og barnlige sjæle herunder ansigtsmaling, spil, og sport begivenheder. Tjek Kongens Dag familie sjov side for mere information.

Bruxelles til Haag Tog

Antwerpen til Haag Tog

Berlin til Haag Tog

Paris til Haag Tog

 

Kongens Night & Day parter

Fejring Kongens Dag i Holland er en helligdag, men bestemt ikke en hviledag. Hollænderen, ex-pats, og turister strømmer til Amsterdam for en festdag. Det sjove traditionelt begynder på tærsklen til den store dag (Kongens Night) med karneval atmosfære fortsætter hele byen på Kongens Dag. DJs spiller parter på offentlige pladser, lyst dekorerede både fylder kanaler, og levende musik spilder ud på gader fra cafe terrasser. Læs mere om Kongens Day begivenheder.

 

Fejring Kongens Dag i Holland på kanalerne

Aldrig har trafikkaos trafik været så sjovt! På Kongens Dag, tusindvis af lyst indrettede bådene pakke de smalle Amsterdams kanaler. Hot tip. Book en båd på forhånd!

Celebrating King's Day in the Netherlands on the canals

Deltag i den årlige Kongens Day i Amsterdam på en forbløffende 1,5 times kanalrundfart gennem byens centrum. Nyd de smukt indrettede både og nyde ubegrænsede ombord drikkevarer.

Om denne aktivitet:
– Varighed 90 minutter
– Spring køen
– Trykt eller mobil kupon accepteret
– Øjeblikkelig bekræftelse
– Nem annullering

 

Hollænderen, ex-pats, og turister strømmer til Amsterdam for at fejre kongedag i Holland. Sørg for at du ikke går glip af det sjove, og book nu bruger Gem et tog uden skjulte gebyrer og let som 1, 2, 3!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcelebrating-kings-day-netherlands%2F%3Flang%3Dda – (Rul lidt ned for at se Koden)