Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 25/01/2021)

Kan du lide at rejse med tog? Kan du lide at se fantastiske slotte i lande som Frankrig? Hvis det er tilfældet, så du har nået det rigtige sted. Det er fordi denne artikel “10 Charmerende Slotte I Frankrig Med tog” vil give dig en endelig liste over de ti mest charmerende slotte i Frankrig. Hvad mere, vi vil fortælle dig, hvordan du nå dem med tog!

 

1. Chateau Chenonceau

Chateau Chenonceau er en enestående, da de byggede det på fundamentet af en mølle i 16th århundrede. Du kan nemt nå det via et tog som slottet er meget tæt på en station. Du kan komme til det fra Tours, en større by med rimelighed tæt på slottet.

Nantes til Tours Tog

Lille til Tours Tog

 

 

2. Chateau de Chantilly

Placeret i Chantilly Estate, dette slot er faktisk et besøg værd, når du se, hvordan det ser ud. Det er tæt på centrum af Paris der gør rejser til det til en leg.

Dijon til Paris Tog

Reims til Paris Tog

Lille til Paris Tog

Ture til Paris Tog

 

3. Château de Fontainebleau

Ja, det er teknisk et palads, men hvem bekymrer sig, Det er betagende! De byggede Fontainebleau tilbage i 12th århundrede, og det ser stadig imponerende og velholdt. Det er også let at besøge. Du kan nå det fra Paris i mindre end en time med Transilien linje R.

Bruxelles til Paris Tog

London til Paris Tog

Marseille til Paris Tog

Amsterdam til Paris Tog

 

4. Slottet i Breteuil

 Chateau de Breteuil

Du kan finde denne smukke slot i det national naturpark det er lige uden for Paris. Imidlertid, besøger denne smukke slot med tog er en smule tricky, da der kun er en skytte, der går direkte til det. Mindst kan du stadig nyde en togtur til Paris!

Strasbourg til Paris Tog

Zürich til Paris Tog

Frankfurt til Paris Tog

Geneve til Paris Tog

 

5. Chambord slottet

Chambord slottet er en virkelig fortryllende og imponerende slot, der er værd at besøge. For at komme til det, du skal bruge en taxa eller bus fra byen Blois. Imidlertid, nå Blois er tilgængelig fra mange byer i Frankrig. Du kan komme til det i mindre end en time og en halv, når de rejser fra Paris.

 

6. Chateau d'Amboise

Slottet Amboise er blandt de mest charmerende slotte i Frankrig. Det er en reel juvel af arkitektur fra renæssancen. Du kan komme til Chateau nemt med tog fra flere byer i Frankrig via en TGV eller Intercity tog.

 

 

7. The Famous Slot Chateau de Monte-Cristo

Vi kan varmt anbefale denne søde, lille slot som den berømte Alexandre Dumas byggede det! Du kan nå det Monte Cristo Slot let med en lokal tog linje som det er ret i Paris! Med det i tankerne, du kan tage en hvilken som helst tog, hvis du kommer fra et andet sted.

 

8. Den Amazing Slot Chateau d'Azay-le-Rideau

Charming Castles in France - Chateau d'Azay-le-Rideau

Det er en virkelig storslået lille slot bygget lige på en ø i en lille sø! Det kan ikke få nogen smukkere end dette. Du kan komme til slottet nemt ved at tage en halv times togtur fra byen Tours. Så du behøver kun at lave en 20 minutters gang til slottet.

 

9. Haut Koenigsbourg

Det er måske ikke blandt de mest charmerende slotte i Frankrig, men vi var nødt til at omfatte det. Slottet er rig på historie, og det er virkelig betagende, ikke kun i sin charmerende måde! Den nærmeste togstation til slottet er i Selestat, og du kan nå det fra Strasbourg eller flere andre byer i nærheden.

Paris til Strasbourg Tog

Luxembourg til Strasbourg Tog

Nancy til Strasbourg Tog

Basel til Strasbourg Tog

 

 

10. Chateau de Pierrefonds

Det Chateau de Pierrefonds er uden tvivl den mest fortjener at være på en liste over de mest charmerende slotte i Frankrig. Du kan kun nå slottet ved at tage et tog til Compiegne, derefter at tage en bus til Pierrefonds.

 

Hvis du har brug for mere info om togrejser 10 Charmerende Slotte I Frankrig Med tog, du kan kontakte os via vores hjemmeside.

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcharming-castles-france%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)