Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 05/11/2022)

De charmerende gamle bycentre i Europa er et storslået eksempel på kraften i Europas historie. Maleriske små huse, imponerende katedraler i centrum af byen, velbevarede paladser, og centrale firkanter tilføje magien i europæiske byer. det 5 de mest charmerende gamle bycentre i Europa har været intakte gennem århundrederne.

Farverne, arkitektur, og legender bliver ved med at bo og stå i hver by. Fra Prag til Colmar, Europas gamle bycentre er absolut et besøg værd, og mindst en lang weekend.

 

1. Prags gamle centrum, Tjekkiet

Det charmerende gamle centrum i Prag er bemærkelsesværdigt smukt. Centrumtorvet er ret stort, med dejlige bistroer, cafeer, og madboder. Pladsen er det perfekte sted at se på mennesker, smagning Tjekkisk øl, og syltede pølser, mens de ventede på det astronomiske urshow. Højdepunktet i det gamle centrum er, selvfølgelig, det astronomiske tårn. Så vær ikke overrasket, når du ser skarer af turister samles på pladsen hver runde time.

Det særlige ved den charmerende gamle bymidte i Prag er smukke farverige bygninger. Barok stil kirke St.. Nicholas og den gotiske kirke Vor Frue før Tyn, må ikke gå glip af. Det gamle centrum i Prag er også hvor Julemarked finder sted, og det charmerende centrum forvandles til et fantastisk eventyr.

Nürnberg til Prag togpriser

Togpriser fra München til Prag

Berlin til Prag Togpriser

Wien til Prag Togpriser

 

charming old city centers in Prague

 

2. Salzburg, Østrig

Den charmerende gamle bykerne i Salzburg er usædvanlig smuk og unik. En blanding af italiensk og tysk arkitektur, Middelalderen til stilarter fra det 19. århundrede, skabe et af de mest charmerende bycentre i Europa. Salzburg, også kendt som Altstadt er en UNESCO World Heritage websted og en vidunderlig dagstur fra Wien, tilgængelige med tog.

Hjertet af det gamle centrum i Salzburg er prinsens gamle hjem, Residenz - staten 180 værelser. På Residenz-pladsen kan du nyde Zalsburgs smukke julemarked, og koncerter med levende musik. Også, Sørg for at vandre rundt i det gamle centrum, til Residenz springvand, Mozarts barndomshjem, og Salzburg-katedralen.

Byen Salzburg ligger nord for Alpes, med spirene, og kupler i baggrunden. En flod krydser en af ​​de mest velbevarede gamle byer i Europa og tilføjer postkortudsigterne.

Togpriser fra München til Salzburg

Wien til Salzburg togpriser

Graz til Salzburg togpriser

Linz til Salzburg togpriser

 

 

3. Brugge gamle centrum, Belgien

Brugge, eller som vi alle ved det Brugge, er en anden vidunderlig by med et charmerende gammelt centrum. Engang vikingenes hjem, i dag er det en af ​​Europas skjulte perler. Bruges’ smalle gyder og brostensbelagte gader, farvede hjem, og kanaler gør det til et UNESCO-kulturarv.

Når du vandrer rundt i det gamle centrum i Brugge, vil du bemærke små butikker, der tilbyder smuk blonder. Bruges’ blonder er berømt over hele verden, så ud over at bringe dejlige billeder, blonder vil være en vidunderlig souvenir, du kan medbringe fra Brugge.

Brugge er tilgængelig med offentlig transport fra Bruxelles, og du kan udforske byen med vogn, til fods, eller af en bådtur. Markt er et godt sted at starte din rejse gennem tiderne, og fortsæt til det bemærkelsesværdige klokketårn i Brugge, og Vor Frue Kirke Brugge. Hvis du vil beundre det charmerende gamle centrum ovenfra, så tilbyder klokketårnet enestående udsigt.

Amsterdam til Brugge Togpriser

Bruxelles til Brugge Togpriser

Antwerpen til Brugge togpriser

Gent til Brugge togpriser

 

Bruges Belgium canal and pretty houses

 

4. Colmar, Frankrig

Det charmerende gamle centrum af Colmar er et af de smukkeste steder at besøge i Alsace. Det gamle centrum er et af de mest bevarede gamle bycentre i Europa. Husene’ facader har bevaret deres postkortlignende charme og skønhed fra middelalderen, og du kan få øje på tidlige renæssanceelementer i den flamboyante arkitektur.

Colmar er omgivet af vinmarker, og karakteristisk for gamle bycentre, finder du den smukke kirke Saint-Martin. En anden ting man ikke må gå glip af er Lille Venedig i Colmar, hvor du finder hyggelige små restauranter, broer, og kanaler at udforske.

Der er masser af indkvarteringsmuligheder i den lille by Colmar, men du kan også nyde det gamle centrum i Colmar, på en dagstur fra Strasburg. De vidunderlige vinmarker er den perfekte undskyldning for en franskmand storbyferie og weekend flugt.

Paris til Colmar togpriser

Zürich til Colmar togpriser

Stuttgart til Colmar togpriser

Priserne fra Luxembourg til Colmar

 

colmar old city center in the winter

 

5. Firenze gamle bymidte, Italien

Duomo af Firenze, med sit tårn og katedralen, herske den gamle bymidte i Firenze i charme, storhed, og skønhed. Det gamle centrum i Firenze er et af 5 mest charmerende og slående smukke i Europa. Dit udgangspunkt til dette UNESCO-verdensarvssted begynder Piazza del Duomo til Piazza Della Signoria.

Hvis du er ivrig efter at opdage mere af Firenze, så skal du fortsætte til Uffizi Gallery og Boboli Gardens. Der er ingen bedre måde at lære om en bys historie og kultur gennem århundreder end gennem kunst. Firenze er en vidunderlig italiensk by, hvor du kan få fat i en panini, lige uden for Duomo. Hvis du har tid, klatre derefter op til toppen af ​​Duomo, til betagende udsigt af en af ​​de smukkeste byer i Italien.

Firenzes gamle bymidte er en dagstur fra Venedig. Imidlertid, du skal i det mindste dedikere 2 fulde dage til at udforske Firenze 'steder og perler.

Togpriser for Firenze til Milano

Togpriser for Firenze til Venedig

Togpriser fra Milano til Firenze

Togpriser for Venedig til Milano

 

Charming Florence Italy

 

Hvis du vil rejse tilbage i tiden til middelalderen og renæssancen, så disse 5 gamle bycentre i Europa er den ideelle rejseplan. Her på Gem et tog, Vi hjælper dig gerne med at planlægge din rejse til disse mest charmerende gamle bycentre med tog.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg "5 mest charmerende gamle bycentre i Europa" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcharming-old-city-centers-europe%2F%3Flang%3Dda – (Rul lidt ned for at se Koden)