Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 21/02/2021)

Billige europæiske destinationer er et populært emne. Først og fremmest, turister i Europa kan se alt fra store kaffebarer til smukke strande. Som følge af byer som Venedig, Rom, og Paris millioner af rejse turister til Europa hvert år. Vi har lavet en liste over de billigste europæiske destinationer til vores læsere. Denne liste inkluderer, hvordan man kommer dertil med tog.

 

Billigste europæiske rejsemål

 

Porto, Portugal er vores første billige europæiske rejsemål

Mest bemærkelsesværdig om Porto er dets’ utrolige vine. Denne billige europæiske destinationer ved havet er en europæisk mini-metropol. Porto er fantastisk til kultur og ligeledes er godt for folk, der elsker udendørs. museerne og arkitektur af denne billige europæisk destination er guddommelige. Sikkert, et sted at besøge.

For anvisninger om, hvordan man kommer til Portos São Bento station med tog indtaste Gem A Train.

 

 

Sevilla, Spanien

Sevilla er en tilbagelænet by. Nyd en eftermiddag siesta. jødisk, kristen, og islamisk kultur. Besøge gamle kirker og ghettoer i løbet af dagen. Maden er lækker, især tapas. Den improviseret guitar musik på gader fanger den afslappende atmosfære i Sevilla. Denne Billig europæiske destinationer byen har sandsynligvis den bedste charme i Europa og en rig historie.

For retninger og priser på hvordan du kommer til Sevilla hellig messe togstation se Gem A Train websted.

 

 

Valencia, Spanien

Valencia har 3 skønne strande. Som resultat, det har store udendørs aktiviteter. En billig Europæisk nationalpark er en godt sted for vandreture. Nærområdet La Albufera National Park er et godt sted for vandreture. Foodies elsker også Valencia for sin friske råvarer.

For vejledning om, hvordan du kommer til Valencias Station af Norden togstation gå ind på webstedet Save A Train.

 

 

Istanbul, Tyrkiet er vores sidste billige europæiske destinationer

En anden forbløffende og billige byen er Istanbul. Fordi den tyrkiske hovedstad samler Europa og Asien. Rig på arv, smukke arkitektur, og eksotiske landskaber. Skylines af kupler og et dejligt blåt hav ved siden af ​​Istanbul. Denne by er fantastisk for sanserne med fantastisk udsigt, lugter, og lyde i hele hovedstaden. Den populære mad her er den döner kebab og tyrkiske søde behandler, der kan være købt på gaden. Alt det ovenstående kan opleves til meget rimelige priser

For at få en vejledning om, hvordan du kommer til Istanbuls Sirkeci Station, gå til Save A Train-webstedet.

 

 

Book din næste togrejse med os

Planlægger du en tur til billige europæiske destinationer? Hvorfor ikke tage 3 minutter til at finde den billigste togrejser. Login til vores hjemmeside nu og få de bedste tilbud, hurtigt og nemt. Vi accepterer alle større former for betalinger.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcheap-european-destinations%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)