Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 14/01/2022)

Den Köln Festival er absolut værd at tilføje til listen bucket. 1.5 Millioner der deltager næsten hvert år, enig! Også kendt som den femte-sæsonen, denne verdensberømte festival bliver helt sikkert en oplevelse for livet. Den Köln karneval er ikke kun sjov, men også super nemt at komme til med tog, med hjælp af Gem Et Tog, Her er vores tips The Köln Festival 2019 og hvordan man kommer dertil med tog.

 

Cologne Festival Costumes

Hvad at pakke til Köln Festival:

Det er tid til at gå kostume handle ind. Hvem elsker ikke en påklædning? Stilen er temmelig forskellig fra brasilianske karneval. Tænk mere ”preussiske Soldat” med en kraftig dosis af makeup og pailletter!

Köln Carnival er først og fremmest en festival for fancy dress, så brug din fantasi! Den lysere jo bedre.

For bolde og andre indendørs begivenheder, tynde dragter anbefales. Hvis du virkelig ønsker at erfaring denne festival, så er du nødt til at gå udenfor! Bare husk at bære noget varmt under! Den virkelige Köln karneval fan er ikke afskrækket af vejr! Gæster, der ankommer i sidste øjeblik vil finde masker, kostumer, og make-up i mange butikker i bymidten. Som en sidste udvej, en simpel rødt papir næse er alt hvad du behøver. Vil du have noget kjole info.

München til Cologne Tog

Bruxelles til Köln Tog

Wien til Køln Tog

Hannover til Köln Tog

 

Hvordan man kommer til Köln Festival:

Du kommer til at ønsker at fange et tog til Kölns hovedbanegården. Dette er også en af ​​Europas vigtigste jernbaneknudepunkter, så du vil ikke kæmpe for at finde et tidspunkt, der passer dig med SaveATrain.

Du kan rejse til Köln Festival hurtigt og bekvemt fra større byer i Tyskland og andre europæiske lande: Hver dag, mere end 1,300 togene kører mellem Köln og destinationer hele Tyskland og i udlandet. Højdepunkter i tjenesten omfatter de internationale højhastighedstog, der forbinder Köln med London, Paris, Amsterdam, og Bruxelles. Med højhastighedstog tjeneste til Frankfurt, Koln - Deutz jernbanestation - den anden terminal til højhastigheds ICE-tog i Köln - og Köln / Bonn Lufthavn station, Köln har yderligere styrket sin vitale rolle som et centralt knudepunkt for jernbane transportere.

Den lokale offentlige transport i Köln og den omkringliggende region er også fremragende, byder på underjordisk, sporvogn, og busforbindelser der vil give dig optimal bevægelsesfrihed under dit ophold i Køln.

De oplysninger, som den Tyske Jernbaner Railway Virksomheden omfatter ikke kun togplaner, men også forbinder sporvogn og bus tidsplaner plus den nødvendige tid til at nå det nærmeste stop eller station til fods.

Amsterdam til Köln Tog

Rotterdam til Köln Tog

Antwerpen til Köln Tog

Paris til Köln Tog

 

Tyske jernbanetog i en togstation hbf

 

Kölsch dialekt i Köln Karneval

For at forstå “mærkelig” Köln Karneval kultur, du bliver nødt til at lære et par typiske udtryk fra Kolsch dialekt. Hvis de er nyt for dig, ikke begynder at tvivle dine tyske færdigheder – de fleste tyskere kender ikke dem enten.

Fastelovend, eller: Fasteleer

Karneval, også kendt som “Femte sæson,” besidder sådan en særlig plads i hjerterne hos de fleste Köln beboere at de har mange ord for det. selvom Carnival, eller “Fastelovend,” siges at begynde på November 11 hvert år, det virkelig “store dage” starte med Ladies’ Nat, eller “Kvinders fastelavn” torsdag før og kører frem til begyndelsen af ​​Askeonsdag.

Luxembourg til Köln Tog

Liege til Köln Tog

Zürich til Köln Tog

Geneve til Köln Tog

 

 

Kolsch

Kolsch: Det er det eneste sprog du kan drikke. Det er den kørende gag i Køln, hvor dialekt og hjemby bryg deler det samme navn. Normalt serveres i højt, slanke briller, under Köln Karneval det plastikkrus kun som ingen knuses glas er tilladt på gaden. Skulle du få fat i Kolsch på et Brauhaus, selvom, Husk: bringe kontanter. Det er den eneste måde at købe drikke billetter i pakket pubber.

Berlin Tog til Köln

Nürnberg til Köln Tog

I Bonn og Köln-Tog

Stuttgart til Cologne Tog

 

Slagter

EN “Slagter” er en stor smooch. I løbet af de Cologne Carnival festlighederne, forventer at få kysset (“blæst,” eller at være korrekt: “jebutz”) mere end sædvanligt. Komplet fremmede distribuere harmløse hel Tønde på fremmede’ kinder, selvom nogle våde Butzcher (i standard Kolsch, “Butz”) kan også tvære Carnival makeup i hele ansigtet.

Frankfurt til Köln Tog

Dresden til Köln Tog

Aachen til Köln Tog

 

Weetschaff

Dette ord refererer til pubber, barer, eller restauranter. Næsten alle af dem tage del i at fejre Köln Karneval. De rydde ud i møbler for at skabe et stort dansegulv og dekorere alt farverigt i seks dage af fest i træk. I mange lokale pubber, kun Kölsche musik spilles (sange i Kölsch dialekt). Du vil ofte finde op til 300 meter lange køer foran traditionelle pubber.

 

Hvad er Weiberfastnacht?

Tidligt om morgenen, gaderne fylde op med Köln Festival tåber i kostumer. på præcis 11:11 er., gaden Carnival er officielt åbnet af borgmesteren i Köln og Kölns karneval triumvirat.

Interessant fakta: kvinder (Kvinder)

I 1824 i Beuel, en del af Bonn, en gruppe vaskekvinder dannede deres eget Karneval-udvalg. Det synes de var trætte af at gøre vasketøj, mens alle andre var fejrer Karneval. De stormede rådhuset og overtog bystyret. (Husk nu ... Karneval er en tid, hvor embedsmænd er åbent karikeret, og en mock regering vælges. I dag, denne ”storm af Beuel Rådhus” af kvinder vises live på TV. Girl Power!

 

 

Köln Karneval Schedule:

 • marts 1: Carnival fredag

  • Denne dag er faktisk en hviledag. Men vi ville ikke tage dette alt for alvorligt. Talrige sessioner og bolde finde sted om aftenen på denne dag. Så hvis du ønsker en fest, du vil være sikker på at finde en.
 • marts 2: Carnival lørdag

  • Efter en Carnival brunch med Kölsch øl, der er en ydeevne på bivuakken af ​​Carnival samfund med en militær tradition på Neumarkt. Om aftenen kan du gå til Ghost Parade.
 • marts 3: Carnival søndag

  • Starter ved 11:11 er., skolen og nabolaget parader marts gennem byens centrum, byder udklædte skoleklasser og originale maskerader iscenesat af kvarterets klubber.
 • marts 4: Rose mandag

  • Højdepunktet af sessionen er den store parade på Rose mandag. De svæver begynder at parade gennem byen på 10 er. Deltagerne blæse kys til de udklædte skarer foring parade rute.
 • marts 5: Carnival tirsdag

  • Ved middagstid er der parader med grupper af udklædte festende i forstæderne. Efter det, festlighederne fortsætte indtil midnat, når halmen figur kaldet ”Nübbel” er begravet eller brændt.
 • marts 6: Askeonsdag

  • Om morgenen, Katolikkerne går i kirke for at modtage et kors af aske på deres pande som et tegn på omvendelse. Den aften, årets karneval sæson er traditionelt afsluttet på en fisk middag.

 

Har vi overbevist dig til at deltage i Køln Festival 2019, endnu? Grib dine togbilletter fra Sava et tog på få minutter uden ekstra, irriterende gebyrer! Det betyder flere penge til Weetschaff ?

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcologne-festival%2F%3Flang%3Dda – (Rul lidt ned for at se Koden)