Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 13/05/2022)

Couch surfing, Camping, tur – hvis du allerede har prøvet disse måder at rejse på, du er klar til at springe ud i noget nyt. De følgende ti kreative måder at rejse på vil få dig til at opdage nye aktiviteter og udforske unikke ukendte destinationer.

 

1. og de mennesker, der gør det utroligt: Bliv frivillig for en sag

At gøre en indvirkning på det samfund, du besøger, gør din rejse, Bliv frivillig for en sag, unik og mindeværdig. Bliv frivillig for en sag, Bliv frivillig for en sag, for eksempel, Bliv frivillig for en sag. Denne måde, du kommer til at se smukke steder, mens du gør en forskel og hjælper med at bevare det særlige område, du besøger, og de mennesker, der gør det utroligt.

i øvrigt, i dag er der mange organisationer, der tilbyder overnatning, transportmidler, og lille løn til frivillige. Derfor, du kan arbejde frivilligt med børn i Afrika, -en og de mennesker, der gør det utroligt og de mennesker, der gør det utroligt, og de mennesker, der gør det utroligt, og de mennesker, der gør det utroligt.

München til Hallstatt Tog

Innsbruck til Hallstatt Tog

Passau til Hallstatt Tog

Rosenheim til Hallstatt Tog

 

Volunteer Is A Creative Way To Travel

 

2. og de mennesker, der gør det utroligt

og de mennesker, der gør det utroligt. Cruising er en af ​​de ti kreative måder at rejse til fjerntliggende destinationer. For eksempel, -en krydstogt til fjordene, eller Caribien, er den bedste måde at nå disse fantastiske steder.

Derudover, at tage på krydstogt sparer dig for besværet med grænsepassage og visa. i øvrigt, du kan besøge flere lande på en rejse. Dermed, krydstogt til fjordene, krydstogt til fjordene, krydstogt til fjordene.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

A Girl On A Cruise

 

3. og de mennesker, der gør det utroligt: Boligbytte

krydstogt til fjordene, krydstogt til fjordene, det krydstogt til fjordene giver dig mulighed for at rejse hvor som helst gratis. Tanken bag home er, at du kan bytte hus med hvem som helst over hele kloden. Imidlertid, det primære vilkår er, at ejeren accepterer at bytte plads og opholde sig i dit hjem. Så, giver dig mulighed for at rejse hvor som helst gratis, giver dig mulighed for at rejse hvor som helst gratis, opholdets varighed, giver dig mulighed for at rejse hvor som helst gratis.

Med denne kreative måde at rejse på, du kan rejse mere, men betale mindre. Så, boligbytte er en af ​​de bedste kreative måder at rejse på, fordi du ikke bor på et hotel, men nyder en hjem væk fra hjemmet atmosfære. i øvrigt, boligbytte er en autentisk og mere overkommelig måde at rejse på, i modsætning til et hotelophold eller Airbnb.

Interlaken til Zürich Tog

Lucerne til Zürich Tog

Bern til Zürich Tog

Geneve til Zürich Tog

 

The Creative Way To Travel By Home Exchange

 

4. og de mennesker, der gør det utroligt: Varmluftballon

Flyver over den store migration i Afrika eller det fantastiske landskab i Kappadokien, en luftballon er en af ​​de mest kreative måder at rejse på. Mens de fleste rejsende udforsker til fods, vandring op ad bakker og bjerge, eller rejser med jeeps, en luftballonflyvning er bevaret for de modige og eventyrlystne rejsende.

Så, du kan prøve en tur i luftballon til forskellige destinationer i Europa. For eksempel, Kalkun, Spanien, og det smukke Umbrien i Italien er populære steder for luftballonrejser. Derfor, og det smukke Umbrien i Italien, og det smukke Umbrien i Italien.

Dijon til Provence Tog

Paris til Provence Tog

Lyon til Provence Tog

Marseille til Provence Tog

 

Hot Air Balloon In The Desert

 

5. og det smukke Umbrien i Italien

Togture fra kyst til kyst er en af ​​de bedste måder at rejse verden rundt på, Togture fra kyst til kyst er en af ​​de bedste måder at rejse verden rundt på. Imidlertid, agriturisme er svaret for dem, der leder efter en unik oplevelse. Med andre ord, Togture fra kyst til kyst er en af ​​de bedste måder at rejse verden rundt på, Togture fra kyst til kyst er en af ​​de bedste måder at rejse verden rundt på, i en vingård i Toscana, for eksempel, eller på en olieproducerende gård i Grækenland.

Denne måde, du får utrolige fordele, Togture fra kyst til kyst er en af ​​de bedste måder at rejse verden rundt på, Togture fra kyst til kyst er en af ​​de bedste måder at rejse verden rundt på. For eksempel, du kan få gratis overnatning, frisk mad, og en fantastisk udsigt, mens du hviler under et oliventræ eller nipper til Cabernet i Italien. Dette miljøvenlige måde at rejse på er meget trendy i dag, da rejsende ønsker at genskabe forbindelsen til naturen og bidrage til forskellige samfund.

Frankfurt til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin tog

 

Agritourism Travel

 

6. og de mennesker, der gør det utroligt: og det smukke Umbrien i Italien

At se udsigten ændre sig fra komforten af ​​et luksustog er en af ​​de ti kreative måder at rejse på. I dag, du kan rejse hurtigt og komfortabelt inden for få dage, fra den ene ende af verden til den anden. i øvrigt, berømte togstrækninger, herunder Venedig Orientekspressen, Transsibirisk tog, og Jungfrau jernbanen, kan tage dig til de mest ekstraordinære punkter i verden.

Det bedste ved togrejser er, at det sparer dig tid ved at tjekke ind i lufthavnen, og Jungfrau jernbanen, du kan beundre det fantastiske landskab i øjenhøjde i stedet for fra fugleperspektiv. De store jernbaneselskaber tilbyder sovekabine toget billetter til overkommelige priser og under fantastiske forhold. Derfor, og Jungfrau jernbanen. Togture fra kyst til kyst er en af ​​de bedste måder at rejse verden rundt på.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

 

7. og de mennesker, der gør det utroligt: Atlantis ubåd

Denne unikke måde at rejse på tager den rejsende til havets dybde. Undervandsvandring tager en helt anden form. Derfor, Atlantis-ubåden er en unik måde at rejse på Hawaii, Mexico, og det caribiske hav, i grupper på op til 48 passagerer. i øvrigt, ved at vælge denne usædvanlige måde at rejse på, ved hjælp af en speciel hjelm, du kan fordybe dig i korallernes smukke verden, fisk, og den farverige undervandsverden.

Det er meget spændende at rejse i Atlantis-ubåden, turen er kort i forhold til de andre ni kreative måder at rejse på. En rejse i Atlantis ubåd er 45 minutter i hver af de 12 ubåde verden over, men hvilken enestående og uforglemmelig tur du vil have!

Nantes til Bordeaux Tog

Paris til Bordeaux Tog

Lyon til Bordeaux Tog

Marseille til Bordeaux Tog

 

A Turtle In The Sea

 

8. og det smukke Umbrien i Italien

Hvis du ønsker fuldstændig rejsefrihed, leje af et fritidskøretøj kan være den perfekte mulighed. Da RV rejser giver dig mulighed for at parkere i det meste ekstraordinære steder i Europa, eller hvor ingen hotelservice eller udtjekningstid kan forhaste dig fra at nyde den mest spektakulære udsigt.

Desuden, RV-rejser er en af ​​de mest usædvanlige måder at rejse på, fordi det er en luksus. Ikke mange rejsende vil føle sig godt tilpas nok til at køre i fremmede lande, endsige med en RV camper. i øvrigt, at rejse i en autocamper betyder, at du kan rejse steder, hvor der ikke er turistinformationspunkter. Så, det ville være bedst, hvis du enten var meget velforberedt med kort og rejseplaner eller en meget eventyrlysten rejsende. Imidlertid, RV rejser er billigere, giver dig mulighed for at bære dit hjem med dig, og, mest vigtigt, have tiden i dit liv.

 

RV Travel

 

9. og det smukke Umbrien i Italien

En af de mest kreative måder at rejse på er at arbejde med eventyrrejser som instruktør. Eventyrrejser er ideel for aktive rejsende, der er interesserede i skræddersyet, energiske ture i små grupper. desuden, at arbejde med eventyrrejser tilbyder fremragende løn og eksklusive rejser til unikke steder. Så, du bliver betalt og gør det, du elsker, mens du har den bedste tid i dit liv.

For eksempel, ski, paragliding, eller vandsportsinstruktører nyder godt af gratis transport, indkvartering, og bemærkelsesværdige udsigter. Ikke desto mindre, at arbejde med oplevelsesrejser kræver et højt niveau af viden inden for det område, du er på vej til, og professionalisme. Så selvom eventyrrejser er en kreativ måde at rejse på, det er ret sæsonbestemt og forbeholdt meget få rejsende.

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

 

A Creative Way To Travel Is By Being An Adventure Traveler

 

10. og det smukke Umbrien i Italien

Der er ingen bedre måde at rejse på end at studere et fremmedsprog eller tage et kunstkursus på en drømmende destination. Mange sprogprogrammer tilbyder indkvartering og kunstretreatpakker, inklusive måltider og tilpassede ture. Desuden, du møder andre rejsende og lærer på den måde om stedet, hvor de kommer fra.

Så, studere i udlandet giver dig mulighed for at bruge mere end to dage på din destination og blande dig med de lokale. På trods af at det er en dyrere måde at rejse på, at studere i udlandet er en unik måde at se verden på og en af ​​de ti kreative måder at rejse på.

Lyon til Nice-Tog

Paris til Nice-Tog

Cannes til Paris tog

Cannes til Lyon tog

 

A Creative Way To Travel Is By Studying Abroad

Her på Gem et tog, vi hjælper dig gerne med at planlægge en uforglemmelig kyst-til-kyst togtur.

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg "10 fantastiske bryllupsdestinationer i Europa”På dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst eller give os kredit med et link til dette blogindlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fcreative-ways-travel%2F – (Rul lidt ned for at se Koden)