Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 30/01/2021)

Ny høj hastighed, grænseoverskridende togene fortsætte med at åbne linjer på tværs af verden. desuden, de næsten altid slå luftfart om komfort, rentabilitet, og hastighed af rejse. På dette tidspunkt, der er flere og flere jernbanenet rundt om i verden! Alle, der er i grænseoverskridende togene elsker det!

Rejser gennem Europa på et tog er mere om deceleration end hastighed. Som du passerer smukke scenerier på din vej til det endelige bestemmelsessted, du føler fredfyldte og vidunderlige. Som resultat, foregår grænseoverskridende togene bliver en tid til at slappe, har lidt tid på egen hånd og selv meditere.

Så, lad os se nogle af de bedste grænseoverskridende tog i Europa sammen:

 

Eurostar Cross Border Tog

Tilslutning London med Amsterdam, Avignon, Bruxelles, Lille, Lyon, Marseille, Paris, og Rotterdam, Eurostar er sandsynligvis det mest populære høj hastighed jernbane tjeneste i Europa. Også, Getlink separat driver og ejer togene. De krydse Kanaltunnelen mellem Det Forenede Kongerige og Frankrig. Kører på et netværk af højhastighedstog linjer, Eurostar tog tæller atten-bil Class 373/1 tog og seksten-bil Class 374 tog. De kører på op til 186 mph (300 kilometer i timen). desuden, Eurostar bærer flere passagerer end alle flyselskaber kombinerede. Dette gør Eurostar den dominerende jernbane operatør på de ruter, selskabet beflyver.

Eurostar grænseoverskridende togene vil tage dig gennem Det Forenede Kongerige, Frankrig, Belgien, og Holland. Plus, det vil give dig mulighed for at nyde den pragtfulde natur i disse ruter undervejs.

Hannover til Rotterdam Tog

London til Rotterdam Tog

Hamburg til Rotterdam Tog

Köln til Rotterdam Tog

 

Cross Border Tog fra Spanien til Frankrig

Thalys Cross Border Tog (fransk: [lignende])

Oprindeligt bygget op omkring LGV Nord højhastigheds-linje mellem Paris og Bruxelles, Thalys er en fransk-belgisk højhastighedstog operatør. Eurostar-jernbane biler deler dette spor, hvilket gør dem til en af ​​de bedste grænseoverskridende tog. Thalys går fra Paris, Bruxelles eller Amsterdam til London via Lille og Kanaltunnelen og med franske indenlandske TGV-tog. Plus, Thalys tjener Amsterdam og Köln, også! Dette er fantastisk nyhed for alle, der kan lide at have masser af muligheder for deres rejse. Thalys International, NMBS / SNCB, og tysk jernbane forvalte sit system, mens THI Factory og NMBS / SNCB drive det. Som resultat – med Thalys – træne rejser i Europa er helt sikkert fantastisk!

Amsterdam til Köln Tog

Bruxelles til Köln Tog

Køln ​​til Antwerpen Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

 

NS International

Tidligere kendt som NS Hispeed, NS International er skinnen operatør i Holland for alle med et skarpt øje for en fantastisk rejseoplevelse. NS International opererer internationalt intercity-og high-speed Cross Border Tog med forbindelser til:

– Belgien (Intercity Direkte)

– Tyskland og Schweiz (Intercity-Express)

– Frankrig (Thalys)

Først og fremmest, NS International øjeblikket opererer både høj hastighed og ikke-højhastighedstjenester og er en del af Nederlandse Spoorwegen. Tilsvarende, NS International kan indføre semi-høj hastighed og høj hastighed tjenester engang i den nærmeste fremtid.

Bruxelles til Leiden Tog

Antwerpen til Leiden Tog

Berlin til Haarlem Tog

Paris til Haarlem Tog

 

Cross Border Tog – TGV (fransk: En Højhastighedstog)

SNCF driver TGV som er Frankrigs intercity højhastighedstog service og den bedste statsejede nationale jernbaneselskab. Selvom oprindeligt centreret om Paris, netværket har, i årenes løb, udvidet. Det forbinder nu vigtigste byer i Frankrig (Marseille, Lille, Bordeaux, Strasbourg, Rennes) med omkringliggende lande. Der er omkring 110 millioner passagerer om året i Frankrig ridning med TGV. Ifølge data fra April 2007, TGV er den hurtigste hjul toget på, nå 574.8 km / t (357.2 mph). Du vil opleve den bedste internationale forbindelser til Bruxelles i Belgien og Luxembourg i den nordlige del med TGV tog, helt sikkert.

Den internationale TGV i øst vil tage dig til Frankfurt og München. Tilsvarende, dine syd rejser vil tage dig direkte til Milano i Italien eller Barcelona i Spanien. Foretag ingen rejsefejl, TGV er en af ​​de mest komfortable grænseoverskridende tog! desuden, det tager dig med på den mest vidunderlige romantiske tur fra Paris til bredden af ​​Middelhavet. Eller, til den smukke Bordeaux, Lyon og Marseille og de verdensberømte Cannes. Derfor, hvis du ønsker at nå Frankrig og / eller Schweiz med tog, du kan gøre det ved at ride i grænseoverskridende togene drives af TGV Lyria.

Zürich til Paris Tog

Paris til Frankfurt Tog

Geneve til Paris Tog

Paris til Köln Tog

 

For at få det bedste tog erfaring i dit liv, til fantastiske priser og lettet af ubehagelige reservationsgebyr, brug Gem et tog

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcross-border-trains-europe%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)