Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 06/11/2020)

Bedst bedømte dagsture at tage fra Berlin er et must på trods af at Berlin selv er et fantastisk sted at besøge! Der er nok store attraktioner i Tyskland kapital til at holde dig beskæftiget i flere dage. Imidlertid, dagsture fra Berlin til de omkringliggende byer og landskaber kan tilbyde en fremragende pusterum fra folkemængderne. Fra dejlige paladser og uberørte parker af Potsdam til den naturlige pragt af floderne Havel og Spree, Berlins omgivelser tilbyder masser af attraktioner og ting at gøre. Byen jernbane og offentlig transport netværk gør det nemt at komme ud og rundt, og organiserede ture gør det let at rejse videre, hvis det ønskes.

 

Day Trip Fra Berlin: Potsdam

Ingen flugt fra Berlin får mere opmærksomhed end Potsdam. Så vi kunne ikke have en liste over dagsture fra Berlin uden at det. Grunden er enkel. Inden for 40 minutter handler du i metropolen for en dag med at slentre blandt haverne og paladser i denne tidligere preussiske kongeby.

Start din dag tur til Potsdam vandre mod Gamle hollandske kvarter. Den røde muret hollandsk stil arkitektur i Potsdam hollandske kvarter er unik, ikke kun i Tyskland, men i hele Europa. Selv i Holland, søger udhuse, der matcher Jan Bouman 18. århundrede kreationer i Potsdam er umuligt.

Berlin til Potsdam Tog

Dresden til Potsdam Tog

Magdeburg til Potsdam Tog

Hannover til Potsdam Tog

 

 

Day Trip Fra Berlin: Muskau

De fleste mennesker kommer for at bruge tid på at hænge ud på UNESCO verdensarv websted, Muskauer Park med sin fantastiske engelske haver og neo-renæssance slot omgivet af en lille sø. Noget særligt om denne park er, at dets geografi strækker sig til begge Tyskland og Polen! Så en tur gennem parken omfatter et besøg til to lande i ét skud. Vi kan godt lide effektivitet! Der er ikke meget at gøre bortset fra dette, så et besøg i Bad Muskau er bedst parret med andre nærliggende attraktioner som Devils Bridge.

Berlin til Bad Maskau Tog

Dresden til Bad Maskau Tog

Potsdam til Bad Maskau Tog

Magdeburg til Bad Maskau Tog

Muskauer Park Germany

 

Day Trip Fra Berlin: Bremen

Okay, Okay! Jeg ved, det er lidt af en strækning som en dagstur. Men når du har været der, du vil forstå, hvorfor jeg ikke kunne forlade det fra vores dagsture fra Berlin liste! Forslag til aktiviteter i Bremen omfatter at have middag i en biergarten på en båd, hænge ud i den smukke Schnoor-distriktet, gå den korte afstand af 100 meter lang Böttcherstrasse, og afslappende med kaffe og kage på bunden af ​​en vindmølle. Du har mĺ se det selv!

Berlin til Bremen Tog

Hamburg til Bremen Tog

Hannover til Bremen Tog

Potsdam til Bremen Tog

Bremen is on Day Trips To Take From Berlin

 

endelige valg: Dresden

Dresden gør en fantastisk dag tur fra Berlin! Byen er cirka to timer med tog fra den tyske hovedstad. Det ligger halvvejs mellem Berlin og Prag, og den er ret lille og nem at navigere, hvilket betyder, at selv med bare én dag vil du være i stand til at se en hel del.

Det Elben deler byen; på den ene side er der Altstadt (eller gamle by), og på den anden, er der Neustadt (Ny By), men gæt hvad, Altstadt er faktisk nyere!

Dresden blev bombet til jorden i slutningen af ​​2. verdenskrig (sørg for at læse Slagteri Fem før du besøger, hvis du er til historie) og Altstadt området blev genopbygget nøjagtigt som det var før krigen, men nogle af bygningerne blev først afsluttet efter 2000.

Berlin til Dresden Tog

Hannover til Dresden Tog

Potsdam til Dresden Tog

Nürnberg til Dresden Tog

Dresden is on Day Trips To Take From Berlin

 

Klar til at bryde ud af Berlin for nogle store dagsture? Fang en tur der med hjælp fra Gem et tog. De skjulte gebyrer, intet besvær, Bare sjov!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “Topkarakter Heldagsture at tage fra Berlin” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/day-trips-from-berlin/?lang=da ‎– (Rul lidt ned for at se Koden)