Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 28/08/2021)

Firenze er et fantastisk sted at bo, og der er tonsvis at gøre. Men, hvis du søger til risikovillig ud over denne kapital, vi har dækket dig. Der er nogle fantastiske steder at besøge, der er bare en togtur væk fra Firenze. Her er 10 Dagsture fra Firenze Med tog for dig at nyde!

 

1. Dagsture fra Firenze Med Tog: Pisa

Pisa er på de fleste rejsendes skovlister på grund af dets berømte Det Skæve tårn, Santa Maria Assunta Katedral, og andre bemærkelsesværdige steder. Men selve byen, bred og divideret med Arnofloden, er værd en dag tur på egen hånd! Der er en god del af mindre museer at tjekke ud, såvel som haver. Palazzo Blu afholder også monografiske udstillinger af vigtige moderne kunstnere (Chagall, Miro, og senest Toulouse Lautrec). Og gør opsøge den sidste vægmaleri nogensinde gjort af Keith Haring, hedder Hele verden.

Du kan forventes at gå på din rejse. Så, Husk at hvis du er klaustrofobisk eller bange for højder klatring det skæve tårn lyder måske ikke appellerer til dig, men det er absolut værd at se!

Livorno til Pisa Tog

Firenze til Pisa Tog

Lucca til Pisa Tog

Arezzo til Pisa Tog

Pisa Day Trips From Florence By Train

 

2. Siena

En af de mest populære dagsture fra Firenze med tog er til Siena. Det er berømt for sin Palio, der er en hest race, der løber gennem den lige så berømte Piazza del Campo. Det er også kendt for sin smukke middelalderlig arkitektur bl.a.. Siena er en gammel by fyldt med UNESCO World Heritage Sites og er et besøg værd!

Milano til Siena Tog

Firenze til Siena Tog

Perugia til Siena Tog

Rom til Siena Tog

amazing siena italy

 

3. Dagsture fra Firenze Med Tog: Livorno

Dette er en af ​​de mest perfekte dagsture fra Firenze Med tog til dem, der ønsker både kysten og byen. Det er ikke så historisk eller kulturel som andre byer i Toscana. Imidlertid, det er en af ​​Italiens traditionelle badeby byer. Det er det bedste sted at slappe af og udforsk i dit eget tempo, med noget for alle.

Arezzo til Livorno Tog

Pisa til Livorno Tog

Firenze til Livorno Tog

Siena til Livorno Tog

Livorno Day Trips From Florence By Train

 

4. Sankt Gimignano

Beliggende mellem Firenze og Siena, San Gimignano er en af ​​de mest maleriske landsbyer i Toscana. Det kan prale 14 middelalderlige tårne, brostensbelagte gader at vandre rundt og beundre de gamle middelalderlige arkitektur af bygningerne. Det er blot en time væk fra Firenze.

Firenze til San Gimignano Tog

Arezzo til San Gimignano Tog

Pisa til San Gimignano Tog

Lucca til San Gimignano Tog

San Gimignano, Italy

 

5. Dagsture fra Firenze Med Tog: Bologna

Selv uden for Toscana og en smule mere pebret at nå (medmindre du ønsker at tage den meget langsomme regionaltog), den hurtige tog tager dig til Bologna i lidt over en halv time. (være sikker på at få billetter fra Gem et tog selvfølgelig!) Bologna er en af ​​de mest undervurderede byer i Italien, og er en meget flot hotspot på vores 10 Dagsture fra Firenze Med Tog. På trods af sin smukke historiske centrum, rige madkultur, og livlig endnu afslappet atmosfære, det er ofte overset af turister på den sædvanlige Venedig Firenze Rom rute.

Det er en skam, da der er så mange ting at gøre i Bologna fra klatring middelalderlige tårne ​​til sjove fødevarer ture, og det gør en stor base for at udforske andre attraktioner i regionen. Vi tilbragte en uge der i April og elsket blandingen af ​​elegance og gryn og, selvfølgelig, alt det lækre frisk pasta.

Venedig til Bologna Tog

Firenze til Bologna Tog

Rom til Bologna Tog

Milano til Bologna Tog

Bologna Day Trips From Florence By Train

 

6. strejke

En lille by i Chianti-regionen, Greve er en skjult perle med en masse historie, traditioner, og masser af vin kultur. Greve er en perfekt dag tur fra Firenze til at udforske og slentre rundt dens håndværker butikker, cafeer, og kaffebarer. Hvis du er på udkig efter en afslappet dag, Greve kan være din perfekte valg.

Reggio Emilia til Firenze Tog

Genova til Florence Tog

Sestri Levante til Rom Tog

Parma til Florence Tog

Greve Day Trips From Florence By Train

 

7. Dagsture fra Firenze Med Tog: Saturnia

Saturnia er en kurby i Toscana i North Central Italien. Den perfekte destination for at slappe af og koble. den termiske varme kilder i Saturnia er svovlholdige kilder i midten af ​​en dal, og de er kendt for deres terapeutiske egenskaber, tilbyder afslapning og velvære gennem nedsænkning på alle dage.

Firenze til Grosseto Tog

Perugia til Grosseto Tog

Viterbo til Grosseto Tog

Rom til Grosseto Tog

 

 

8. Orvieto

Når grundlagt af etruskerne på toppen af ​​en stejl bakke lavet af tuf (vulkansk aske sten). Byen Orvieto stiger dramatisk over de tuf klipper, der er afsluttet med defensive vægge bygget af den samme sten kaldet Tufa. De vigtigste attraktioner, der ikke kan gå uset er Duomo og den pavelige bolig. Denne maleriske by er perfekt til at vandre rundt og beundre dens arkitektur.

Firenze til Orvieto Tog

Siena til Orvieto Tog

Arezzo til Orvieto Tog

Perugia til Orvieto Tog

Orvieto Italy

 

9. Dagsture fra Firenze Med Tog: Arezzo

Hvis du er i Firenze, fordi du elsker renæssance kunst, hit op Arezzo, en time eller så væk på toget, til en anden perspektiv. Francesc Piero, hvis portrætter af Hertugen og Hertuginden af ​​Urbino du kan se i Uffizi, malet den høje kapel i denne by kirken San Francesco. Den komplekse fresco cyklus, repræsenterer Historien om Sande Kors, er en af ​​de mest indflydelsesrige af den tidlige Quattrocento, hvor kunstneren arbejdede sine maniske ideer om rum (baseret på et point perspektiv), befolket af fredfyldte figurer med ægformede hoveder.

Resten af ​​byen tilbyder også nok til et solidt halvdagsbesøg (eller mere). Hvis du kan lide skarer, komme på den første weekend i måneden, når næsten hele byens centrum bliver et gigantisk antikmarked.

Firenze til Arezzo Tog

Perugia til Arezzo Tog

Bologna til Arezzo Tog

Siena til Arezzo Tog

Arezzo Day Trips From Florence By Train

 

10. Venedig

Hvordan kan vi holde op Venedig på vores 10 Dagsture fra Firenze Med Tog liste? Venedig er en af ​​de mest romantiske og populære destinationer i Italien. Med tusindvis af kanaler, paladser, og bygninger i gotisk stil. Venedig er helt sikkert en af ​​de mest smukke byer, du nogensinde vil se. Selv om det kan være en af ​​de dyreste. En dagstur kan være en af ​​de bedste muligheder, hvis du ikke er på en lavt budget.

Milano til Venedig Tog

Firenze til Venedig Tog

Bologna til Venedig Tog

Rom til Venedig Tog

Venice Italia

 

Klar til at sætte kryds nogle ting fra listen bucket? Vi håber, at vores 10 Dagsture fra Firenze Med Tog liste har hjulpet dig indsnævre den ned. Huske på, at Gem et tog tilbud træne billetter uden skjulte omkostninger, og du kan bestille inden for få minutter!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “10 Dagsture fra Firenze Med Tog” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/day-trips-from-florence/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)