Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 27/08/2021)

Rom er en fantastisk by, men nogle gange en rejsende craves lidt af sort. De, der bo i Rom længe nok til at udforske det måtte ønske at have et kig rundt i området, også. Heldigvis, det er det, dagsture er for! I betragtning af hvor godt forbundet Rom er med tog med de fleste steder, den største udfordring er at vælge, hvor de skal gå. Imidlertid, Vi har udarbejdet en liste til at hjælpe dig gøre netop det. Her er 5 Dagsture fra Rom for at udforske Italien det enhver rejsende vil nyde!

 

1. En dagstur til Ostia Antica

Ostia Antica er en gammel aftale omkring 30 km væk fra Rom. Tilbage i de dage af antikkens, denne by var en stor havn i Rom, og der er masser at se her. For eksempel, du kan tage et kig på de offentlige bade med smukke mosaikker.

desuden, der er også amfiteater og hovedgaden. Ruinerne indeholder resterne af et par markante templer, som den dedikeret til Hercules.

Firenze til Milano Tog

Firenze til Venedig Tog

Milano til Firenze Tog

Venedig til Milano Tog

5 Day Trips From Rome To Explore Italy, Ostia Antica

 

2. Tivoli Italien

En anden dagsture fra Rom, som vi foreslår, er Tivoli, den foretrukne by udslip af den romerske kejser Hadrian i det andet århundrede e.Kr.. Han byggede Villa Adriana i denne smukke nærliggende by, som han endte med at lide mere end hans bopæl i Rom.

Som den ultimative afslapning sted, Villa Adriana i Tivoli har haver og biblioteker, og det blev efterhånden en by i sig selv. Slots- og templer er en spændende del af turen, som vil gøre din dag turen til Tivoli værd.

Rom til Tivoli Tog

Tivoli til Rom Tog

Perugia til Tivoli Tog

Orvieto til Tivoli Tog

Tivoli Italy

 

3. Dagsture fra Rom til Bracciano

Hop fra toget efter en times lang tur fra Rom, og du vil have ankommet til Bracciano. Denne smukke middelalderby ved bredden af ​​Bracciano-søen har masser af seværdigheder at byde på. For eksempel, du kan tour Orsini Odesalchi Slot, som var en residens for mange adelige.

Hvad mere, denne imponerende palæ var også det sted, hvor Katie Holmes blev gift Tom Cruise i 2006. Derudover, du kan besøge Braccianos katedral, der blev bygget under middelalderen.

Rom til Bracciano Tog

Bracciano til Rom Tog

Bracciano til Manziana Tog

Santa Marinella til Bracciano Tog

 

4. Napoli

Som en by af stor historisk betydning, Napoli er et must-besøg for alle, der ønsker at opleve Italien og tage en dagstur fra Rom. Udsigt over Vesuv, vidunderlige arkitektur, og varm, venlige lokalbefolkning er nogle af de vigtigste elementer i byen. Imidlertid, Napoli er også berømt som fødestedet for pizza Margherita. Hvad er mere, du kan besøge pizzeria, hvor de lavede den første pizza - Antica Pizzeria Portalba.

Milano til Napoli Tog

Firenze til Napoli Tog

Venedig til Napoli Tog

Pisa til Napoli Tog

 

 

5. Firenze

Vores endelige forslag til dagsture fra Rom er Florence, der kan synes at være en smule for langt væk til en dagstur. Imidlertid, Det er nemt og hurtigt tilgængelige via tog. og netop se den historiske, arkitektonisk fortryllende centrum af Firenze vil gøre turen værd. Duomo di Firence er den berømte Firenze domkirke, som perfekt showcases det gamle udseende af byen. Besøger Firenze på en dagstur fra Rom er en fantastisk måde at indpakke din ferie.

Alle disse steder nær Rom er et besøg værd. Hvis du er på udkig efter en perfekt dag tur, vælg din favorit og gå. Det er så let!

Firenze til Pisa Tog

Firenze til Rom Tog

Bari til Florence Tog

Salerno til Florence Tog

Florence is the main Day Trips From Rome To Explore Italy

 

Klar til din italienske eventyr? Pak dine tasker, planlægge dine ferie aktiviteter, og Bog Toget Billetter en gang!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “5 Dagsture fra Rom for at udforske Italien” på dit websted? du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fday-trips-rome-explore-italy%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)