Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 01/04/2021)

Vandrerhjem har haft en dårlig rap for at være beskidt, svag, og stinkende. Men vidste du, at vandrerhjem nu er blevet opgraderet? For dem, der ikke ved, hvad hostels er, vi stavede ikke bare hotellet og kørte med det. Vandrerhjem er billige boliger som vil hjælpe dig strække dit rejsebudget.

 

Uanset om du er en solo rejsende eller rejser med din familie eller andre væsentlige, vandrerhjem har en indkvartering type til dig. Hostels normalt har delt værelser. En delt værelse kunne have 8 til 10 mennesker bunking sammen. Nogle har værelser, der kunne have 3 eller 4 personer deler et værelse. Hvis du foretrækker din egen plads, mange steder tilbyder private værelser eller familieværelser, hvis du er rejser med familie.

Bruxelles til Paris Tog

London til Paris Tog

Marseille til Paris Tog

Amsterdam til Paris Tog

 

på vej til vores Hostel Overnatning

 

Hvad kan man forvente

Vandrerhjem har måske ikke de dikkedarer, som hoteller tilbud. Så der kan ikke være nogen kaffemaskine inde i dit værelse, ingen gratis sæber, eller dit eget køleskab. Du vil ikke engang være at få gratis håndklæder. Men nogle vandrerhjem faktisk sælge sæbe og andre fornødenheder til en billig pris. og sikker, vil du sandsynligvis ikke have din egen kommode eller et skab i delte værelser, men de har skabsrum, hvor du kan gemme dine ting. Du har måske at medbringe din egen hængelås selv. Hvis din taske er for stor og efter kassen, du stadig ønsker at gøre nogle sidste-øjebliks- sightseeing, du kan forlade din taske på bagage butik.

Bortset fra at have et rent sted at sove og a sikker skab til at gemme dine ting, nogle af disse steder tilbyder andre faciliteter samt. Nogle steder vil have ting som pool adgang, gratis morgenmad, gratis kaffe, Fællesskabets aktiviteter. Nogle har endda saunaer og massage brusere og indendørs restauranter.

okay, jo da, vil du sandsynligvis ikke få den samme beskyttelse af personlige oplysninger du ville gøre i et hotel. Der er kommunale områder som badeværelser, køkkener, loungeområder, og arbejdsstationer. Imidlertid, dette er en god måde at møde mennesker. Hvis du hænge ud i de kommunale områder kunne du møde rejsende fra hele verden. Og selv starte meningsfulde venskaber med mennesker du møder i dit rejser og har nye fremtid rejse kammerater, også! Mennesker, der arbejder på vandrehjem er normalt sjove og omgængelig mennesker, så det er godt at blande sig og interagere med dem, såvel.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Hvor finder jeg dem

Nogle vandrerhjem er i bycentre eller i steder, du ellers vil ikke engang opdage. Freehand Miami, et hostel i Florida, er kun to blokke væk fra stranden og tilbyder gratis iskaffe til sine gæster. Og en schweizisk spa hostel startede med et nonprofit kaldet Hostelling International har en indendørs restaurant, overser de schweiziske alper.

Bremen til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

 

Hvor meget de normalt koste

Hvis du er en budget rejsende, Det er meget sandsynligt, at du vil være meget interesseret i opholder sig i et herberg. Priserne kunne starte fra så lave som et par cent til $100 til delte værelser, afhængigt af hvilken del af verden du er i, men det er meget sjældent, at priserne til at gå højere end. Selv vandrerhjemmet, overser Alperne går rundt $64 Per nat.

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

 

Den sidste oplysninger, vi ønsker at give dig er, Den bedste måde at komme til din hostel er med tog rejse med Gem A Train og grunden til det er, at togene altid ankommer til hjertet af byen, og det er hvor vandrerhjemmet boliger er, nyde din rejse og togrejser.

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fenjoying-a-guilt-free-trip-hostel-accommodation%2F%3Flang%3Dda- (Rul lidt ned for at se Koden)