Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 21/02/2021)

EU har foreslået at investere over 100 mia. € i tog for at øge de europæiske rejser, Denne investering vil kombinere med offentlig og privat finansiering. Tilsammen, den samlede investering vil overstige 4,5 mia €. Investeringen vil komme igennem en finansiering gruppe kaldet Connecting Europe Facility. kort sagt, finansieringen skal komme fra et par grupper. Disse grupper omfatter nationale, privat, og investeringsbanker.

Finansieringen vil hjælpe opgradere den europæiske rejse jernbanenet. Også, investeringen vil hjælpe med at udvikle alternative muligheder til brændstof til tog. Derudover, finansieringen vil bane vejen for nul-emissionstransport.

 

Europæiske rejsereklamer Projekter

Projekterne vil fokusere på kernen netværk af europæiske rejse. 719.500.000 € er for Europæiske jernbanenet. 99.600.000 € er til opgradering vejtransport. Også, 78.900.000 € er for at udvikle havnene. Og 44.700.000 € er for de indre vandveje.

Flagskibsinitiativer, at finansieringen vil dække omfatte;

  1. Forøgelse af hastighed af tog mellem Danmark og Tyskland.
  2. Opgradering jernbanelinjer i Slovenien
  3. Togtunnel mellem Italien og Frankrig
  4. Tilføjelse 340 ladestationer på grund af elektrisk biler
  5. Tilpasning vandveje på grund af godstransport

Køln ​​til København Tog

Dresden til København Tog

Nürnberg til København Tog

 

Yderligere EU-toget finansiering af milliarder € 37 for europæisk rejse

Ifølge nogle kilder, Europa har investeret en ekstra € 37 milliarder i toget industrien. Dette beløb vil give flere mennesker job og indkomst. Det europæiske jernbanenet skyldes en stigning i kapacitet og bæredygtighed. Her er nogle af de projekter, de 37 milliarder € bruges til;

Düsseldorf til Hamburg Tog

Bonn til Berlin Tog

Heidelberg til München Tog

 

 

1. Gotthard Base Tunnel

Mens denne tunnel er 17 år gammel, det åbnede kun for europæiske rejser i 2016. På grund af den Alpine bjerge, det tog 2,400 arbejdere til at bore igennem. Tunnellen længde er næsten 57 KM, hvilket gør den til den største tunnel i verden. På grund af størrelsen af ​​tunnelen, omkostningerne var € 11 milliard.

Denne tunnel forbinder Norditalien med det sydlige Tyskland, som er to vigtige lande i den europæiske rejse økosystem. I fremtiden, 240 godstog vil bruge dette tunnel. Grund af tunnelen, de fragter erstatter løbet 2 million lastbil ture om året. Lastbiler nødt til at køre op ad bjerget og vente i vejafgift køer. Som resultat, de fragter, som vil rejse på en uafbrudt 160 KM timen vil blive foretrukket.

Trento til Gardasøen Peschiera Tog

Bolzano Bozen til Gardasøen Peschiera Tog

Bologna til Gardasøen Peschiera Tog

Venedig til Gardasøen Peschiera Tog

 

2. Femern Link

Denne faste forbindelse tunnel vil være den længste sænketunnel i verden. Tunnelen skal forbinde Danmark med den tyske ø Femern. De samlede udgifter til dette link tunnel er 7 milliarder €. Dette link vil skære togrejse tid mellem Stockholm og Hamborg med 2 timer. Fragten industrien mellem Tyskland, Danmark, og Sverige har fået massivt fra dette link, dette vil helt sikkert forbedre den europæiske rejse.

Stuttgart til Hamburg Tog

Antwerpen til Hamburg Tog

Leipzig til Hamburg Tog

Bonn til Hamburg Tog

 

3. Rejser Europæiske Jernbaneagentur netværksforbindelse Projekt VDE 8

VDE 8 er sandsynligvis den største jernbane byggeplads i Tyskland. Projektet forbedrer transport over Tyskland. På grund af sin størrelse og teknologi VDE 8 linje mellem Berlin og München koster 10 milliarder €.

Düsseldorf til Munich Tog

Dresden til München Tog

Nürnberg til München Tog

Bonn til München Tog

 

Billet bookinger i 3 minutter

Ved at bestille en togbillet i for europæisk rejse? Hvorfor ikke tage 3 minutter på vores hjemmeside for at finde den billigste billet til din ruter. Login til vores hjemmeside nu til bog tog. Billetter kan betales på flere måder, herunder iDeal og kreditkort.

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit site, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feu-invest-1-billion-euros-european-travel%2F%3Flang%3Dda - (Rul ned for at se Koden)