Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 11/06/2021)

Det er svært at sige, hvad der udgør som bedst og værste vejr, så når vi begyndte at skrive Europas Lande med det bedste vejr, vi ikke vidste, hvordan man griber dette. Trods alt, det er alle individuelle, er det ikke? Så vi besluttede at sætte vores tese om, at 365 dage med sol, let vind og ingen regn brusere gør den ideelle klima, og starte der.

 

Vi har sammensat en liste over europæiske lande baseret på deres vejrforholdene, og det er op til dig at beslutte, hvor du ønsker at gå næste:

Vores 1st land for Europa Lande med det bedste vejr er: Spanien

En middelhavsklima, en robust transportinfrastruktur, gode muligheder for at rejse, samt forskellige socialt samvær og fritidsaktiviteter, gør Spanien stort set en drøm land. Beliggende i tex Europa, Spanien afgjort tæller for en af de mest naturskønne tog ture i Europa. Spanien vejrudsigt med varmt, tørre somre og milde, regnfulde vintre. Da Spanien er et af de største europæiske lande, det har mere end én klima. Så, du kan forvente et mere kontinentalt påvirket klima på det store centrale plateau: blive klar til varm, tørre somre og kolde vintre. Oversættelse: hvis du er rejser til Spanien og har planer om at bo i et par måneder, medbring en badedragt og en jakke.

 

 

Portugal – Den 1. på Europas Lande med det bedste vejr

For dem af jer, der hellere vil nyde 22 ° C i gennemsnit næsten hele året end svede det ud på 35 + ° C grader, Portugal er 1st på Europas Lande med det bedste vejr. Portugal er klassificeret som CSB klima (dette udtryk refererer til middelhavsklimaet); en varm tempereret fugtig klima skov, med tørre somre, og våde vintre. Hvis du rejser med tog, vælge Portugal i sommermånederne. Den varmeste måned i Portugal er juli med en gennemsnitlig temperatur på 24 ° C, og den koldeste ene er januar kl 12 ° C. Du vil fange de fleste daglige solskinstimer i august måned. Plus, du kan altid turnere Vesteuropa med tog for det bedste indtryk, uanset klimaforholdene i de lande, du ønsker at se.

 

Grækenland

En anden Middelhavsland, der vil efterlade dig forelsket i denne del af Europa. Grækenland er typisk for middelhavsklima. Turister og lokale elsker det for sin varme og tørre somre, mild og regnfulde vintre, og længere perioder med solskin i det meste af året. Grækenland er blot én af disse Europa Lande med det bedste vejr, og du er nødt til at gå til mere end én gang for fuldt ud at værdsætte dens skønhed. Apropos perfekt middelhavsklima, det er kun rimeligt, vi nævner Italien også, selv om dens sommer vind kan bringe meget varmt, ubehagelige vejr ikke alle nyder.

 

London er ikke på Europas Lande med det bedste vejr

Storbritannien – Det værste på listen over europæiske lande med det bedste vejr

Selvom helt fantastisk arkitektonisk, historisk set, og kulturelt, Storbritannien er ikke en af ​​de Europas Lande med det bedste vejr. Godt, medmindre du nyde konstant tåge, regn, skyer og så meget grå, som du glemmer, hvad andre farver ligne. Den fugtige luft og dens samlede uforudsigelighed hjælper ikke enten. Mens Storbritannien har dog solrige overraskelser her og der, vi råde dig til ikke at (nogensinde!) gå ud uden en paraply og et ekstra t-shirt. Tjek disse 4 tog rejser pre-trip væsentlige i Europa før du går på din rejse.

Amsterdam til London Tog

Lille til London Tog

Paris til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

Island

Sandsynligvis en af ​​de mest fantastiske europæiske lande, Island er stolt af sine betagende fjorde, endeløse smaragdgrønne landskaber, snehvide bjergtoppe, og spektakulære vandfald. Åh, lad os ikke glemme sine gigantiske gletsjere, varme kilder og gejsere, og nogle af de venligste, mennesker i verden! Imidlertid, desværre, denne skandinaviske land er berygtet for sin uforudsigelige og væmmeligt vejr. Island har ca. 320 dage af tykke grå skyer, 215 dage med regn, snestorme, og snestorme. Det er ikke for dem, der ønsker at nyde en solrig vacay.

  • Imidlertid, hvis du er en person af vinterferien, Island ville være på toppen af ​​din liste over Europas Lande med det bedste vejr.

 

Find din favorit Europe Lande med det bedste vejr for dig! og nyde din tur! Sats på en togtur og booke din togbilletter med Gem en Train.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-countries-best-weather%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)