Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 10/04/2021)

Du behøver ikke at være en Bollywood skuespiller til rent faktisk at se indersiden af ​​disse smukke, luksuriøse tog, men du behøver at sætte en heftig luns af penge til side for at nyde dem. Hvis du har fået omkring £ 3, 000+ til overs, vælge en destination, pakke dine ting, og lad denne livsoplevelse begynde! Alt om denne blanding af luksus, komfort, og en hel masse naturskønne sightseeing i Europa vil gøre for en uforglemmelig oplevelse.

 

Her er den guide til Europas tre mest populære, luksuriøse tog.

Venice Simplon-Orient-Express

Et tog, der introducerede rejsende til en verden af ​​toget ekstravagance tilbage i 1982 er det samme tog, der stadig er nummer et valg blandt mange rejsende i Europa og fans af luksuriøse tog. Så, for alle, der ser ud til at nyde togluksus uden sammenligning, Venice Simplon-Orient-Express er måden at gøre det. For det meste berømte rejse af dette luksuriøse flugt er mellem London og Venedig. Imidlertid, mange kan ikke modstå at gå videre til Istanbul og Berlin, med Berlin er den sidste lancerede stoppet for toget. Når du kører på dette tog, du har nogle af verdens bedste kokke arbejder på dine måltider og enlige og delte suiter, der er 5-stjernede materiale.

Sammen med en spisevogn og lounge, der er en velassorteret bar område for gæster ... KHM, rejsende. Når du tænker crème de la crème af luksuriøse tog, Venice Simplon-Orient-Express er, hvor dit sind straks går!

Venedig til London billet vil koste dig omkring £ 2.700. Turen tager nogle 16 timer.

Bolzano til Venedig Tog

Wien til Venedig Tog

Trieste til Venedig Tog

Udine til Venedig Tog

 

 

Belmond Royal Scotsman Luksuriøse Tog

Et tog, der virkelig lever op til kongelige traditioner, Belmond Royal Scotsman er en drømme går i opfyldelse. At være blandt de bedste 3 luksuriøse tog, Belmond har tema ruter, du vil elske. Disse omfatter Scotch Malt Whisky Trail, Vestlige Scenic Wonders, Skotlands Classic herligheder, Dales Lakes & Gardens, og meget mere. Belmond prale af spa-tjenester, såvel! Den 4-dages Highland Classicmost er den mest populære tur. Toget kører fra April til oktober, og det dækker mange absolut gorgeous naturskønne landskaber, herunder Isle of Skye. Læn dig tilbage og slappe af ved den store glas vinduer, nippe til nogle af de bedste vine og vælde over skønhed, der er Skotland.

Billetpriser starter ved £ 2.350 per person.

Amsterdam til London Tog

Köln til London Tog

Paris til London Tog

Luxembourg til London Tog

 

Luksuriøse Tog i Budapest

The Golden Eagle Donau Express Luksuriøse Tog

Du vil aldrig opleve Europa på en måde, du ville rejse med Golden Eagle Donau Express. Toget bryster på overraskende luksuriøse suiter, deluxe og kulturarv hytter. De kan også prale af boliger den bedste restaurant og bar lounge på hjul. Langt en af ​​de mest luksuriøse tog du nogensinde ride i Golden Eagle Donau Express tilbyder 5 til 12 dages rejser. Den dækker en Antallet af destinationer, herunder Budapest, Prag, Zürich, Wien, Venedig, Istanbul, Innsbruck, Sofia, og mange flere. Der er også masser af andre destinationer (ture) at vælge imellem. Alle Golden Eagle Donau Express rejser inkluderer off-tog ture og erfaringer.

Billetter til denne ene starter fra £ 22.260 til Superior deluxe klasse.

Zürich til Innsbruck Tog

Salzburg til Innsbruck Tog

Wien til Innsbruck Tog

Köln til Innsbruck Tog

 

 

En tur til Europa inkluderer allerede luksuriøse tog og en fornøjelse i sig selv, men en tur til Europa på et af disse tog er ALT. Køb en billet til enhver togtur selv fra punkt til punkt med Gem A Train og begynde at nyde Europa.

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du kan her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-luxurious-trains%2F%3Flang%3Dda - (Rul ned for at se Koden)