Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 04/11/2022)

Europa er hjemsted for en bred vifte af kulturhistorie og betagende arkitektur, hvoraf de fleste er taget til fange gennem kontinentets store samling af religiøse samlingssteder. Det er derfor i dag, Vi har rundet op 3 at vi overvejer at blive absolut must-sees, dækker verdenskendte bygninger på tværs nogle af Europas mest berømte byer.

 

1. Peterskirken, Vatikanet

Placeret inde i væggene i verdens mindste nation, Vatikanet, Peterskirken er uden tvivl en af ​​civilisationens største bedrifter af arkitektur og kunst. nu er en stor attraktion tegning 10 million besøgende om året, denne fantastiske struktur overser Peterspladsen og kan prale med en overdådig kombination af historiske kunst, marmorsøjler, og en ikonisk mosaikforet kuppel designet af Michelangelo (som du kan klatre op til toppen af, bør du tør at tage på 491 skridt på vejen!).

Selv om dette er sådan et populært sted blandt turister, der er stadig en streng dress code håndhæves, at du skal være opmærksom på, før du besøger. Du skal bære lange bukser (hvilket betyder ingen shorts, uanset hvor varmt det italienske sol er), med kvinder lov til at gå i skørter længere end knæet længde. Skuldre skal også være omfattet af alle køn på alle tidspunkter.

Peterskirken er åben dagligt fra 07:00 til 07:00 i april til September og fra 07:00 til 06:00 fra oktober til marts. Der er gratis adgang (selv om der er entrépriser for billet sektioner, såsom Peterskirken Treasury og Peterskirken), imidlertid, være opmærksom på, at køerne kan være lang, på grund af de lufthavn stil scannere og sikkerhed, du nødt til at passere igennem først.

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Pisa til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

 

St Peter’s Basilica, Vatican is on Europe's Must-See Places Of Worship

 

2. Den Blå Moske (Den Blå Moské), Istanbul

Beliggende i Tyrkiets transkontinentale byen, Istanbul, Sultan Ahmed-moskeen er almindeligvis omtales som den blå moske på grund af sin unikke blå interiør. Bygget af den osmanniske sultan Ahmed I mellem 1609 og 1616, denne imponerende struktur fungerer som både en stor turistattraktion og et aktivt sted for tilbedelse, hvilket betyder, at moskeen er lukket for ikke-tilbedere i løbet af de fem daglige bønner – bedetider kan tjekkes her før du besøger.

Der er en streng dresscode, at alle besøgende skal overholde inden de kommer ind i moskeen. for det første, sko skal fjernes og anbringes i den klare plastpose fra moskeen gratis – du derefter har mulighed for at forlade dine sko i en Cubby hul eller bære tasken med dig. Når det kommer til dit tøj, mænd bør vælge løstsiddende tøj og sikre deres ben er dækket, undgå genstande såsom veste og shorts. Kvinder bør også bære løstsiddende tøj og samtidig sikre deres arme, ben, og hår er dækket på alle punkter. Det betyder, at kvinder forventes at bære tørklæde, når inde og, da dette kan være et nyt koncept for mange ikke-muslimske vestlige besøgende, Vi anbefaler at lære hvordan man kan bære denne beskedne tøj afgørende korrekt før du rejser.

Der er gratis adgang (selv om en lille donation til at bidrage til den generelle vedligeholdelse af bygningen er opmuntret ved udrejse) og, gang inde, fotografering med flash er tilladt, hvilket betyder at du er fri til at tage masser af snaps i moskeen imponerende interiør. Naturligt, det er en selvfølge, at da Den Blå Moske er stadig en aktiv kultsted, være sikker på at forblive rolig og respektfuld af både bygningen og eventuelle tilbedere under dit besøg.

 

Sultan Ahmed Mosque

 

3. Sagrada Familia Basilica, Barcelona

La Sagrada Familia Basilica er blevet et ikonisk spansk milepæl, på trods af, at bygningen er stadig under konstruktion – selv om arbejdet startede i 1882, det er i øjeblikket ikke forventes at være afsluttet, før 2026! Ikke desto mindre, denne semi-komplet romersk-katolske kirke er allerede et arkitektonisk mesterværk, hvilket gør det en ubestridelig must-see attraktion for besøgende fra hele verden.

Åben for kirkegængere og besøgende siden det 19. århundrede, Sagrada Familia Basilica du Modtager 4.5 million besøgende hvert år og nu driver et billet ind system som et resultat – disse kan købes online op til to måneder før datoen for dit besøg. Disse billetter arbejder på faste indgangstiderne som et middel til at reducere overbelægning, imidlertid, når du er inde du er fri til at bruge, så længe du gerne vil beundre den imponerende interiør. Vi anbefaler, at lade mindst 2 timer til korrekt at tage i denne arkitektoniske vidunder. For besøgende, der ønsker at deltage i en gudstjeneste, massen holdes på 9:00 hver søndag og 8 pm hver lørdag, varig 1 time og gennemføres på flere sprog.

La Sagrada Familia Basilica officielt implementerer standard dress code for romersk katolske kirker, imidlertid, dette ikke har tendens til at være så strengt håndhævet, da det er på Den Blå Moske eller Peterskirken. Dette er sagt, det er stadig vores anbefaling at følge denne dresscode når det er muligt, hvilket betyder at du skal fjerne enhver hovedbeklædning efter posten, bære passende overkroppen tøj, der dækker dine skuldre, tilbage, og mellemgulvet og slid legwear at dækslerne under låret.

 

La Sagrada Familia Basilica of Europe's Must-See Places Of Worship

 

Europa er hjemsted for mange smukke steder for tilbedelse, der virkelig indkapsler den uovertrufne magt arkitektur og religiøse inspiration. For at se disse pletter på første hånd, rejser kontinentet med tog og bog med Gem et tog for ikke at lade nogen sten vælte over Europas mange seværdigheder og attraktioner.

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “3 Af Europas must-see bedesteder” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/europe-places-worship/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)

  • Hvis du ønsker at være venlige over for dine brugere, du kan guide dem direkte ind i vores side med ovenstående link, eller bruge den embed.ly link.
  • I det følgende link, du vil finde vores mest populære togruter – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml, dette link er til de engelske ruter destinationssider, men vi har også https://www.saveatrain.com/tr_routes_sitemap.xml, og du kan ændre st til fransk eller tysk og flere sprog, som du vælger.